ה-צ-י-ל-ו!!!!

ה-צ-י-ל-ו!!!!

לא מזמן העברתי פעולה בשכבה שלי על זה שפול מקרטני מת... (יש כזאת פעולה בצופים ושמעתי עלייה אז החלטתי שאני אעביר אותה) מצאתי את כל הרמזים, השגתי את הקלטת של יואב קוטנר שעשה תוכנית על זה והעברתי אותה... הבעיה היא שהתוכנית הזאת, הפעולה...נורא השפיעה עליי!!! דמאט!!! חחחח זה אמנם מצחיק אבל נורא עצוב כי זה ממש מפחיד אותי!!!! תעזרו לי! (יש פה פסיכולוג?!) יש הוכות לזה שהוא חי?! ולמה השיר "יום בחיים" כל-כך מזעזע?! פאק!!!
אני בטוח שהוא לא מת, אבל עדיין... דרך אגב מה זה?! בדיחה מצד הביטלס או אולי קידום מכירות?!

ומה שהכי מפחיד....

שהעברתי אותה ביום הולדת של פול מקרטני... בלי לדעת בכלל!

כן, יש הוכחות.. ../images/Emo176.gif

זה די ברור שהוא לא מת, לא? איזושהיא אוניברסיטה שהיא הטובה ביותר בעולם בניתוח סוגי קול, בדקה את הקול של פול במכשירים החדישים ביותר, לפני התאריך שבו לכאורה אירעה התאונה ואחרי זה, וזה בדיוק אותו קול.

כן יש הוכחות

הוא הופיע לפני כמה ימים האירופה, כמה עשרות אלפי אנשים ראו אותו.

כןא בל הסיפור כביכול אומר....

שפול מקרטני של ימינו זה למעשה מתחזה...כפיל... ברררררררררר......

חחחחחח! ../images/Emo6.gif

עזוב אותך משטויות- פול מקרטני חי וקיים! פול מקרטני האמיתי-אין שום כפיל.....זה סתם היה טריק שיווקי.....חברי הלהקה רצו להשתעשע קצת

yoavsc

New member
אגב

לפי מיטב זכרוני , את ה"רמז" של בדיקת הקול שהוכיחה שפול של לפני "התאונה" ופול "הכפיל" הם שני אנשים שונים המציא י. קוטנר בעצמו.

Chocoholic

New member
אולי פשוט נקים פורום "פול מת".

פשוט כי השטות הזאת צוברת פופולריות רבה בזמן האחרון כאן ומגיעה לדרגה של המאסה. או שפשוט נודה בזה אחת ולתמיד, ככה הנושא יסגר ולא יעלה שוב. מי שלא בטוח בזה, פשוט נגיד לו "כן, פול מת".

אני לא מאמין שפול מת....אבל....

כל הרמזים האלה הם לא צירוף מקרים.... מישהו אחראי לכל זה... אני מאמין שזה תרגיל שיווק של הביטלס... אני צודק?! ודרך אגב למה השיר יום בחיים כל-כך מזעזע?!?!

שיר מדהים.

הוא (היא?) כנראה מתכוון למילים...על האיש...ותאונת הדרכים... מזכיר לי. שמעתי באנת'ולוג'י את הגרסה הראשונה של A Day in the Life. אני מאושרת

אני לא חושבת שהוא מזעזע...

אני חושבת שהוא...אני לא מוצאת את המילה, אז, חזק.

מפחיד לשמוע אותו.......

מצמרר, מפחיד, עוצמתי.... מזעזע! הוא ממש מזעזע.... אני מפחד לשמוע אותו!!!! חחח הביטלס אחראיים לכל הרמזים האלה?! כאילו להשתעשע?!?!

ולא מפחיד אותך כל העלייה הצורמת

של הכינורות או וואטאוור?! טוב רשמית-הפעולה שעשיתי השפיעה עליי בטירוף. מה שמצחיק שאני לא מאמין לזה בשיט אבל עצם העובדה שיש רמזים כאלה.... בררררר...

טוב לסיכום-מה הרמזים האלה היוו?!

תריגל לקידום מכירות?! בדיחה בריטית?! סתם עוד קונספרציה בריטית?! התלוצצות של הביטלס?! (התלוצצות מעוותת מדיי) תרגיעו אותי!

תרגעי

עזר? תראי בסוף שנות השישים פול מקרטני היה אחד האנשים הכי מפורסמים בעולם, לחשוב שאפשר להחליף אותו במישהו אחר (דומה לו לגמרי ומוכשר באותו האופן וכותב על אותם נושאים בדיוק) בלי שאף אחד ירגיש במשך 40 שנה זה במקרה הטוב תמימות מדהימה. אז אמרת שאת לא מאמינה ושאלת למה מופיעים כל הרמזים, אז ככה, חלקם מאולצים, חלקם סתם צרוף מקרים וחלקם פשוט בדיחה, חברי את כולם יחד ותקבלי את אחת הבדיחות היותר מטופשות בתולדות הרוק העולמי.

SmallVille Girl

New member
נכון זאת באמת טענה טובה

אבל אם הוא באמת מת אז הם ממש ממש מגעילים ! נ.ב.
שכחתי את השם של השיר שדיברתם עלו ( מזעזע ) אבל שמעתם את השיר I am the walrus ממש מפחיד , ומזעזע ! אבל עכשו אני פשוט אוהבת אותו !

אני בספק

אם הביטלס רצו אפילו לעשות תרגיל שיווקי. כשלהקה כל כך מצליחה אנשים חייבים להתחיל להמציא שטויות.

למעלה