ה-צ-י-ל-ו!!!!

Miss CB

New member
לנשום עמוק... ../images/Emo13.gif

אתה מדבר על התוכנית בגלגל"צ שהייתה לפני ממש הרבה זמן ולפני כמה חודשים שידרו אותה שוב (מתחילים להיגמר להם התוכניות...?)? זאת עם ה "פול מקרטני... מת." כל חמש דקות? כן, הקלטתי את זה על קלטת, זה באמת קצת מפחיד. אבל הוא חי, ועובד, ומרוויח כסף (כאילו אין לו מספיק). איך הייתה הפעולה אגב? -סתם, אנ ימתעניינת, כי זה באמת דבר מגניב להעביר עליו פעולה. בתחילת קורס המדצים שעברתי השנה הייתה לנו משימה להעביר מספר דקות של הרצאה בכל נושא שבא לנו, בשביל להתאמן על דיבור מול קהל. הבאתי את העטיפה של אבי רואד והסברתי על נושא פול-מת וגם הצגתי כמה רמזים. יצא ממש אחלה, נראה לי שאנשים באמת נהנו... אין, זה נושא מגניב לאללה. וזה שהעברת את הנושא בדיוק ביום הולדתו רק מוסיף לקסם (אם אחד מהחניכים ידע על כך).

Ms McDonalds

New member
השיר

השיר הזה באמת די מפחיד וחזק באמת אבל זו רק עוד אחת מגדולתם המוזיקלית של הביטלס להעביר כאלה תחושות בשיר..ג א ו נ י פשוט

מצאתי רמז ואנטי רמז

אוקיי. אז ככה. מכיוון שאני מושפע מהפורום, החלטתי לערוך חיפוש מדוקדק בעטיפת אביי רוד, ואלה מסקנותיי: א. פול מקרטני (להזכירכם, שנת 1969) הוא חסר זקן/שפם (כמו בשנות ה-60 המוקדמות, כשהוא לכאורה מת...) ב. מצאתי משהו לא הגיוני ב-LMW. למה Linda McCartney Weeps, אם היא נישאה לפול (או לוויליאם) רק ב-1969.היא לא צריכה לבכות, כי היא מעולם לא הכירה את פול (אם הוא באמת מת).

אז ככה....

עשיתי פעולה עם הקלטת של יואב קוטנר עם "פול מקטני-מת" כל 5 שניות... חחחח הילדים בשכבה שלי פשוט היו מרותקים.. ואחרי זה כמה ילדים שמעו שהיה לו יומהולדת בדיוק באותו יום... וזה היה כאילו שוק. והפעולה הייתה באמת מדהימה אבל בגללש עבדתי עלליה דיי הרבה ולמצוא את כל הרמזים והכל היא נורא השפיעה עליי...חחחח ברור שהוא לא מת. אבל עדיין זה מפחיד. ודרך אגב-בגלל שהייתה היסטריה נוראית בארץ סביב התוכנית של יואב קוטנר-הוא הוציא כמה זמן אחרי זה קלטת שסותרת את כל הרמזים שלו-הוכחות לזה שפול חי. אני חייב למצוא אותה כדי להירגע. ואני בן דרך אגב.

מאור 87

New member
חחחחחח...

מצטער שהקפצתי את כל השרשור הזה שוב למעלה אבל משום מה השרשור נגמר בלי שמישהו הבהיר את זה.. חברי'ה - פול חי!!!! זה סתם תרגיל שיווקי של הביטלס.. אבל אני חייב להודות שהרמז הכי הכי שולט הוא בקליפ של free as a bird שבו ממש רואים את פול עולה בלהבות.. ודווקא הרמז הזה הוא ההכי פחות ידוע..

למעלה