ה"רומן" של שפרה וצבר

אלוהים, כמה שצבר הזה מטומטם. הוא חושב שעינב

שיקרה לו הוא לא מבין שלעינב יש לב רחב צבר הוא השחקן הכי גרוע והדמות הכי משעממת הוא חייב ללכת הביתה השבוע

a10a

New member
צבר תותח הפיל את רנין בפח והבין שהיא שחקנית!

הוא קרא לה שחקנית...היא התעצבנה ונאמה לו כמה היא אוהבת אותו... עינב אמרה לצבר שהוא טעה בכך שלא התחבר קצת לחדשים ובכך טעה והועלה להדחה.. צבר סיפר לשפרה וליאון.. וליאון אמר שעינב כבר אמרה לו ושרנין מסכימה אותו ורנין גם אמרה לו לעשות את זה! ועכשיו צבר הבין את רנין והכשיל אותה... הוא שאל אותה "עינב אמרה לי שהטעות שלי היא שלא התחברתי מספיק לחדשים ולכן הועמדתי להדחה...מה את חושבת על זה????" והיא ישר ענתה..."אני אמרתי לא שאני לא מסכימה איתה וזה לא נכון" ואז צבר בכך הפיל אותה והבין מי היא בדיוק... והמשיך להגיד לה... "|זה שאת מזיינת בשכל ובוכה על שי זה לא אומר שאני לא אהבתי אותו, שי הוא לא שלך" ואז היא התעצבנה ואמרה "זה מה שאתה חושבת עליי? שאני מזיינת בשכל?" והוא ענה "כן". אני מקווה שצבר לא יפול בפח שלה ויאמין לה! אגב לאוהבי בובליל..... אתם רואים שצבר לא משתנה והוא עדיין נגד בובליל כי הוא כועס על רנין שהיא התחברה לעינב "האוייבת"! אז תחשבו על זה..

beep beep

New member
חחח תותח? אקדח קפצונים!

חודשיים לקח לבוק הזה להבין את מה שיוסי הבין בחמש דקות

דודויו

New member
לא תותח ולא נעליים

צבר בטוח שכולם משחקים על אסטרטגיות, אני לא חושב שרנין שחקנית....וכן אני מאמין לה. אני חושב שהיא באמת חברה של עינב ולא צבועה עליה, ועכשיו ששי הלך אין מי שישלוט עליה ויגיד לה איך לשחק ומה לעשות והיא עושה החלטות לבד. לפני שהיא הייתה חברה טובה של שי היא גם הייתה חברה של עינב רק שי הסיט אותה כל הזמן....ועכשיו צבר מנסה.

a10a

New member
אתה מדבר ברצינות או שאתה לא רואה את התוכנית??

וגם עכשיו בדיוק.... היא במפורש אמר שהיא מתה כבר שעינב ויוסי יעופו מהבית... היא לא מפסיקה ללכלך על עינב עם של"צ... ועכשיו בדיוק היא אומרת לצבר שהיא מדברת עם עינב רק בגלל שאין לה ברירה כי היא ישנה איתה בחדר!! אז תתחיל לראות את השידור החי לפני שאתה מדבר בכלל... אין יותר צבוע שקרנית ושחקנית יותר מהכל הוילה הזאת... אל תשכחו היא באה בדיוק בשביל זה..להראות לנו את כישרון המשחק שלה! היא לא צריכה מיליון יש לה הרבה יותר מזה!!

בוני1010

New member
אז זה שיא חדש כי חלפו בדיוק חמש דקות

מהרגע שהיא אמרה לו שעינב היא חברה טובה שלה והיא אוהבת אותה בכל ליבה

רנין לא הסכימה עם עינב ככה היא אמרה לצבר?

כי את זה פספסתי מוזר כי רנין הסכימה עם עינב שצבר מתרחק מהחדשים ותאמת עינב צודקת צבר לצערי יצא צבוע כי הוא אמר לשיפרה בשיחה לפני כמה ימים שהכל כאן משחק ושהם השחקנים אז הלוו מר צבר תשחק תמשחק ואין מה לעשות תהיי קצת צבוע ותתחבר לחדשים מתוק שלי ואל תשכח שצא תבין שגם שי העמיד אותך ביום הראשון לההדחה אז תנוח כי זה משחק ויאלה תשחק אותה יא סקסי חושני חח

גידעון1

New member
וכרגיל רנין שולפת את קלף ה"אני הולכת הביתה"

היא כבר לא קולטת שהקלף הזה כבר לא עובד יותר??

a10a

New member
אני חוזרת בי,הוא טיפש והיא סובבה אותו על האצב

האצבע הקטנה שלה! הוא קנה את כל ההצגה שלה כמו טמבל! באמת חשבתי לרגע שצבר חכם, אבל אני מודה שטעיתי!

bibaso

New member
הוא בוק "בעל עקרונות" ורק נראה חכם

אבל בסופו של דבר - בוק

מייליי

New member
איחרתי לעבודה אתמול

בגלל התמכרות לתוכנית והלילה הייתי צריכה לישון מזמן והכל בגלל צבי ושקרנין (מי המציא את הניק המבריק הזה ?
) אני בתקופה מטורפת בגלל האח הגדול מה יהיה ? כמה אפשר להמציא שאיחרתי בגלל פקקים ?
איזו שיחה הזויייה עכשיו ... הייתי מהופנטת .קיויתי שצבר ימשיך להבין שהיא צבועה אך עם פנייה המתייסרות וקצת דמעות היא הצליחה לרכך את צבר הפתי . חבל.

בוני1010

New member
אגב, רנין לא משקרת כאן. היא באמת

הסכימה עם עינב שלא טוב להתבודד אבל הסבירה לה שיש בין שיפרה לצבר משהו מיוחד ולכן טבעי שהם ירצו להיות יחד ולא יחושו צורך בוער להצטרף לקבוצה. היא הזכירה לה את הקשר המיוחד בינה (בין עינב) לבין אשר. עינב ענתה שנכון שהם ישבו הרבה ביחד אבל בכל זאת התחברו גם לאחרים. בקיצור, יש כאן הרבה ניואנסים טבעיים של שיחה ודווקא כאן, כשרנין לא משקרת לאף אחד, צבר הגאון "חושף" אותה בשקר (עאלק חושף). אני רואה בכולם קורבנות של שי שטרית. הבחור ניסה להספיג אותם במספיק רעל על מנת שיכולו להמשיך את מורשת הגועל נפש שלו אבל נתן להם כזה אובר דוז שהם מתחילים עכשיו להיות רעילים למגע אחד עבור השני בתוך קבוצת השרץ-ל שלהם. קארמה איז א' ביץ'

א ו ח נ ה

New member
צבר בלילה קיבל כגמולו

מנה גדושה של זיון שכל משובח באנגלית מבית רנין כל שניה בשבילו נמשכה כנצח, וזה היה תענוג כל מסר שהיא רצתה להעביר לו נמשך מספר דקות, והרובוטריק חסר הרגשות בהה בריצפה ללא תגובה ריגשית כלשהי. שמישהו יבדוק אם הדבר הזה חי.

מרמריסה

New member
אני כבר מזמן אמרתי..... אם צבר רוצה להציל את

עצמו מהדחה, שיידבק לעינב. אם ינשק אותה (ביוזמתו, לא כמו שראינו לפני כמה דקות, ונשיקה אמיתית) היא לא תתנגד וזה מה שהקהל רוצה לראות! זה יעבוד רק לטובתו ויקדם אותו אפילו עד לגמר. תומכי הבובלילים, שהם הרוב לדעתי, לא יכעסו יותר מדי על "בגידתו" בשפרה... אקשן, רומן בלתי אפשרי, סיפור מהאגדות, שניים מעולמות שונים, סינדרלה והנסיך (או הנסיכה והיחפן, תלוי בעיני המתבונן
) זה בדיוק מה שהוא צריך. השאלה היא, האם הוא חכם מספיק כדי לעשות זאת, או אולי, בעצם, נועז מספיק??? נחיה ונראה.

למעלה