ה"רומן" של שפרה וצבר

a10a

New member
גם אני הייתי מתה שיקרה משהו בין עינב לצבר חחח

דנה1982

New member
ה"רומן" של שפרה וצבר

אני ממש מתחילה להתחרפן מזה. אין לי ספק שהעריכה גאונית כי הם מצליחים לשגע אותי. במשך שבוע מאז שהגיעו החדשים, נראה היה לי מהצפייה (היחסית מועטה) בערוץ 20, שצבר מתרחק משפרה. זה באמת קרה, כן, אבל היה נראה לי שהוא באמת מתחבר לאינה ונוטש את שפרה. אבל בתוכנית אתמול הראה רגע שלא ראיתי בשידור חי, וזה את שפרה וצבר מכורבלים (כמה שהם יכולים להתכרבל, היבשים האלה) ואז הוא אומר לה: "אנחנו צריכים לדבר עליה?" והיא עונה לו שלא חייבים, והוא אומר לה שיופי, כי הוא יודע שמי שאכפת לו ממנו יודע שאין לו מה לדאוג. שזה יפה בשביל צבר, שהכל אצלו בקודים. הוא גם הביע המון דאגה כלפיה (בלי לצאת מהאישיות הקפואה שלו) כששאל את רנין מה שלומה ולמה היא בדאון, כששלח את לאון להידבק אליה כל היום ולעודד אותה, וגם אתמול אחרי המועמדויות להדחה הוא אמר שהוא בעיקר מודאג מזה ששניהם מועמדים. אין לי ספק שהוא יעדיף ששיפרה תלך, כי הוא חם על המליון, אבל גם ברור שיהיה לו קשה בלעדיה. בכל מקרה, אני נקרעת מאוד, כי נורא בא לי להפריד ביניהם ולשלוח את צבר הביתה, כי הוא מחרפן את שפרה ואני מתה עליה. מצד שני, אם הוא ילך, הבחורה כנראה תתמוטט ולא תצא מהמיטה שבוע, עד להדחה שלה עצמה, שתהיה בלתי נמנעת אם היא תישאר בלי צבר. נראה לי שאם הוא יישאר ונתן להם עוד זמן יחד, אולי אולי (רק אולי) אפשר יהיה לדעת באמת מה הקטע עם אינה ואם באמת יכול להיות משהו בין שני הקרציות האלה...

א ו ח נ ה

New member
מבחינת ההפקה, צבר הכי מיותר מבין השלישיה

הוא לא מספק שום עניין בתכנית ולא מושך אליו שום סוג של רגש מצד הצופים, הוא פשוט מאוד באמת בחור משעמם. לטעמי ההפקה מאוד תירצה להשאיר את שיפרה ולו רק כדי שהיא תספק את הדרמה / בכי / כאב כתוצאה מלכתו של אהובה נטול המיניות. אני מאמין שגם הרבה משונאי שיפרה במידה והיא תישאר לא יתנגדו לראות אותה מתייסרת על לכתו של הצנון. דבר דומה לגבי גברת ואנסיה - ההתלפלפות שלה עם יוני וההשפטה של איתי גם הם מספקים את הסחורה הטלוויזיונית. בקיצור - צבר הוא החוליה החלשה.

LAE

New member
מבחינת ההפקה

ונסה הכי מיותרת. הרומן עם איתי נגמר. קשר עם יוני? בשביל זה יש את עיינב / אינה. רעש ובלגאנים? אינה תעשה. אם ונסה תלך, לא יקרה כלום. אם שפרה / צבר יילכו: יחתכו את הזוגיות ביניהם, תלך דמות מובילה בבית. אם שפרה וצבר נשארים, יחד עם יוסי ועינב הם יעשו סדר בבית השבוע. יהיה מנדראז' כמו שההפקה אוהבת.

א ו ח נ ה

New member
התכנית זקוקה לדרמה

קטיעה של הרומן שלא קיים בין צבר לשיפרה יספק את הסחורה לעומת זאת, אנחנו לא יודעים מה קרה בין איתי לואנסה יש מצב שהיא ניצלה את ההדמנות האחרונה לאנוס אותו מחוסר ברירה, כי הזדמנות כזאת לא תחזור על עצמה פרט לכך אם הבנתי נכון את השיחה של שחר ויוני מאתמול בלילה - ליוני ירד מואנסה לגמרי, אז לא תהיה לה ברירה. אה, ושוב בנוגע לצברובוט ושיפרה - אין שום זוגיות, הוא לא מעוניין בה נקודה.

LAE

New member
אם ככה

אם ליוני ירד מונסה - לונסה ממש אין מה לעשות בתכנית. קטיעה של "הרומן שלא קיים בין שפרה לצבר", תמוטט את מי מהם שכן ישאר והאפשרות שש"צ והבובלילים ישתלטו על הוילה לא תקרה. ההפקה צריכה את ש"צ בשביל הזוגיות שקיימת או לא (רק הם יודעים) - ההפקה יכולה לערוך את הדברים איך שבא לה וסצינות רומנטיות מעולם לא נדחו בפריים טיים ובשביל העניין שהם והבובלילים מעוררים ביחד.

דנה1982

New member
אין ספק שאמש נראה שההפקה איתך

משום שהוציאו את צבר באמת כחלש מבין השלושה. לא הראו הרבה ממה שקרה בין ונסה לאיתי, את השיחה שלהם, את ההתנהגות שלה כלפיו. התמקדו במה שנוצר בינה לבין יוני. צבר, לעומת זאת, הוצג כמישהו קריר שבזמן ששפרה בוכה בחדר האח הגדול, הוא מפלרטט עם בחורות במיני. מבין השלשות, נראה לי שעדיף לפרק את זו של ונסה, יוני ואיתי. זו שלישייה שלא תתפתח יותר מידי. ונסה לא רוצה את איתי, אמרה לו והם גם דיברו על זה כבר. ש"צ עדיין יכולים לספק רגעים מעניינים (כי היא תמשיך לקנא, ואינה תמשיך לפלרטט, למרות שהצביעה נגד צבר).

א ו ח נ ה

New member
יוני ירד מואנסה

ויהיה מאוד מעניין לראות את התגובה שלה או את ההליכה שלה על 4 לכיוון איתי איתי הוצג ללא ספק כבחור ישר וטוב (ומסכן) וואנסה כשרלילה של הבית (עם ההצצות למקלחת) הצחיק אותי שצברובוט אמר שואנסה עושה רעש כמו 3 אנשים מבחינתי הוא עושה רעש כמו 3 מתים ועוד החוצפן אמר שאחרי 60 יום הוא ישמח למעט שקט אין בעיה - שיסע הביתה! אמא שלו מחכה לו עם התמונות מהטיול, ואחיו יערובוט מחכה לשוחח איתו על החוצפה שלו בעניין סריגת הכובע.

ונסה תיצמד לאיתי עד יום שלישי

רק אז, כשיתברר לה שהיא נשארת בוילה וצבר הוא זה שעף, היא תחזור לעצמה.

LAE

New member
זה לא יעזור לה

ונסה צריכה ללכת. היא שרפה את עצמה מול איתי, מול יוני ומול שאר הדירים. אין לה יותר מה לחפש בתכנית.

א ו ח נ ה

New member
לא לגמרי

היא אתמול למדה לקח כלשהו, ראו את זה בפנים שלה היא הבינה שהיא שיחקה מלוכלך ולא סתם היא בחרה באיתי.

נכון מאד

וחוץ מזה עפ"י כל הסקרים צבר הוא זה שהולך לעוף. אני חושב שבסופו של דבר זה יהיה מעניין יותר בלעדיו. לשיפרה לא תהיה ברירה אלא להיפתח יותר לעולם שמסביבה או שתיכנס לדיכאון ותדקור את עצמה עם המסרגות.

למעלה