ה"רומן" של שפרה וצבר
אני ממש מתחילה להתחרפן מזה. אין לי ספק שהעריכה גאונית כי הם מצליחים לשגע אותי. במשך שבוע מאז שהגיעו החדשים, נראה היה לי מהצפייה (היחסית מועטה) בערוץ 20, שצבר מתרחק משפרה. זה באמת קרה, כן, אבל היה נראה לי שהוא באמת מתחבר לאינה ונוטש את שפרה. אבל בתוכנית אתמול הראה רגע שלא ראיתי בשידור חי, וזה את שפרה וצבר מכורבלים (כמה שהם יכולים להתכרבל, היבשים האלה) ואז הוא אומר לה: "אנחנו צריכים לדבר עליה?" והיא עונה לו שלא חייבים, והוא אומר לה שיופי, כי הוא יודע שמי שאכפת לו ממנו יודע שאין לו מה לדאוג. שזה יפה בשביל צבר, שהכל אצלו בקודים. הוא גם הביע המון דאגה כלפיה (בלי לצאת מהאישיות הקפואה שלו) כששאל את רנין מה שלומה ולמה היא בדאון, כששלח את לאון להידבק אליה כל היום ולעודד אותה, וגם אתמול אחרי המועמדויות להדחה הוא אמר שהוא בעיקר מודאג מזה ששניהם מועמדים. אין לי ספק שהוא יעדיף ששיפרה תלך, כי הוא חם על המליון, אבל גם ברור שיהיה לו קשה בלעדיה. בכל מקרה, אני נקרעת מאוד, כי נורא בא לי להפריד ביניהם ולשלוח את צבר הביתה, כי הוא מחרפן את שפרה ואני מתה עליה. מצד שני, אם הוא ילך, הבחורה כנראה תתמוטט ולא תצא מהמיטה שבוע, עד להדחה שלה עצמה, שתהיה בלתי נמנעת אם היא תישאר בלי צבר. נראה לי שאם הוא יישאר ונתן להם עוד זמן יחד, אולי אולי (רק אולי) אפשר יהיה לדעת באמת מה הקטע עם אינה ואם באמת יכול להיות משהו בין שני הקרציות האלה...