ה....שאלון!
לקוח מפורום שאלונים

ה....שאלון! ../images/Emo41.gif לקוח מפורום שאלונים

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בפורום? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג קעקועים? אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?

יש פורום שאלונים?../images/Emo4.gif

שונאת כשנכנסים לבדוק דואר ומתחילים למלא שאלונים.............. זריז
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?אמממ no מיקום:ירושלים שקר, מבשרת חחח no שקר, מעוז ציון האם תקראי לבת שלך על שמך?לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?ניצן ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?עדיין לא נתקלתי בשם כ"כ מדהים שאני זוכרת אותו האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?השם משפחה
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחחח מפתאום... אחלה נושא לכתבה השם שלי
מין: נשית ביותר סטרייט/גיי/ביי:אולי סטרייט, אולי בי, אולי לא ענינכם
רווק? לא יודעת אם לא, רוצה להיות?חחחח טובבבב מאוווד תאריך לידה: 21 ביוני גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות:16 זה סבבה
כיתה:אממ י"א 10 בתיכון הראל הפצצות
חחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחה עם עצמי
מצבך החברתי: חחחח איך אני אוהבת ת'שאלות האלה באמשלי למה את/ה בפורום? כי כולם פה גיבורים גובה: חחחח nooo יודעת
צבע עיניים: חום ונשבעת שיש לי חברה עם עיניים שחורות! לגמרי! תחשבו שזה נראה כמו אישון גדול מאוד... זה מפחיד! חחח תמיד אנשים שמדברים איתה לראשונה אז היא מסוגלת לדבר שעה למישהו ואז אחרי כמה זמן הוא אומר "יו העיניים שלך שחורות!" חחח זה קורע אוהב אותו? היא יפה ויש לה אופי תשמעו... סתם נו... ת'צבע? אמממ זובי?:) צבע שער: רגיל אוהב אותו? אני יודע שהיא תבגוד בי תשמעו... צבע אהוב: סגול וכתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי אממ
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:noo אחרים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):חחחח טוווב מאוד!!! תמיד לומדים דברים חדשים!
אני ימנית חיות מחמד? ודאי מה העבודה שלך? יש פירסינג- רק נזם!! הידד! קעקועים? לא אובססיות? לכל דבר כמעט.. בעיקר רן התמכרויות - כנ"ל איזה שפות אתה דובר.לא משו מיוחד ציטוט מועדף/ מוטו: א ה ב ה פתאוםם היא מתפרצתתתתתתת חחח שמעתי את זה עכשיו ברדיו, דניאל סלומון מרגיז בעליל
האם אתה חי את הרגע? חחח משתדלת... יש לך סודות? גם אם היו אני לא יודעת לשמור עליהם... אל תספרו לי כלום שאסור להגיד או משו באמת אהובי.... גם הגרפולוג אמר:( אתה שונא את עצמך? היא יפה ויש לה אופי תשמעו... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בעעע צופיפניקים
יש לך הרגלים רעים? הם הולכים ונעלמים איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? סיגות וצמידים וזה וגם על הצחוק
ברוך ג'ה שעשני צחוקיה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: חראם מה הפחד הגדול ביותר שלך? דברים שקשורים במכוניות כמו תאונות או לדרוס חיה מסויימת (גם לעבור על חיה שכבר מתה זה עושה לי שוק לכמה שניות) וגם אני לא מסוגלת שעוברת לי משאית ליד האוטו... מלחיץ אוטואים זה רע אתה יודע לשיר?לא מדברים על זה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?חחחחח ודאי! גזעי! האם אתה מתבודד? ממש לא... לא יכולה להיות לבד מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אממ זה פילוסופי מידי לשעה הזו אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?בטח!! חחח אני רואה תעצמי יושבת איתי שעות וצוחקת איתי משטויות
טוב מאוווד,ברצוני האם אתה פועל בפזיזות? אממממ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שאלתם את שניהם בשאלות נפרדות אחים גיבורים שלו האם אתה פסיבי או פעיל? ככה וככה 14 יום יש לך יומן/ ג'ורנל? no אבל אני אוהבת של אחרים:) זה כיף מה החולשה הכי גדולה שלך? צביטות:) מה החוזק הכי גדול שלך? הצחוק הצחוק הכל נמצא בו אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האמממ איך אומרים.. ההפך מאדישות... אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כלל לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? חחחח מייט בי מייט בי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?הם בסדר
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שהם בסדר
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? כן מאוד לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ לא אממ לא יודעת
די להיות מוזרים! האם אתה: מעשן?nooo!! הידד!!
על סמים? חחח יצורים קורא עיתון? רק בשקל
מתפלל? לפעמים בשבתות ופעם בקשת קצת הולך לבית כנסת?זה לא מדבר עם זרים? חחחח ודאי ישן עם בובות פרווה? פילוני פיל אני זוכר איך הכל התחיל יוצא לטיול בגשם? ראסטות:( אבל כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא שונאת אנשים
נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?
חחח איך זה נגמר מוזר... דווקא היה נחמד שבת שלום

fleaboy

New member
אנוכי

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן... על שם איזה זמר שקראו לו נדב מיקום: נטף :] האם תקראי לבת שלך על שמך? חח לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? נדבה? חח סתם לוידע... ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לוידע... שם זה סתם שם האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן בעבודה... מלא אנשים מארצות מוזרות שלא שמעו נדב בחיים... אז כל אחד אומר את זה בצורה שונה חחח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: כן בבקשה :] חחחח סתם... זכר סטרייט/גיי/ביי: לא פוסל כלום... רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 22.4.1988 גיל: 16 בערך... תחשבו לבד :] גיל שהיית רוצה להיות: מה זה משנה? כיתה: יא מצבך החברתי: מתחת לשולחן למה את/ה בפורום? כי אני אוהב את השוטים ואוהב את חברי הפורום גובה: בערך 170... לוידע צבע עיניים: חום אוהב אותו? מה אכפת לי? צבע שער: שחור אוהב אותו? מתגעגע לדרדלוקס :( צבע אהוב: אדום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי פלי (הבאסיסט של רד הוט) מלךךך פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: הממ ראסטאפריי ישראל וזהו ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? הייתה לי כלבה מאז שאני זוכר את עצמי... היא מתה שנה שעברה... מה העבודה שלך? בגן אירועים... מלצר, מכין מיצים, מפנה שולחנות, מטבח... מה שתריך יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לכולנו יש... התמכרויות? כנ"ל איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגלית, קצת פטואיס וממש מש טיפה ערבית... מה שאני זוכר מבצפר ציטוט מועדף/ מוטו: none but ourselves can free our mind האם אתה חי את הרגע? כה יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הממ כה סבבה... יש לך הרגלים רעים? לא נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ לוידע אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מזה משנה? גם ככה אפאחד לא יראה אותו P: מה הפחד הגדול ביותר שלך? אני... אתה יודע לשיר? המורה שלי למוזיקה טוענת שכן... אני לא אוהב לשיר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? איכס לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הממ לוידע, באס, חברים, משפחה, תנועה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לוידע האם אתה פועל בפזיזות? מאיזה בחינה? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה דברים מפחידים... ואני לא שונא את עצמי האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בקשר למה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? הממ בדידות אני חושב מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום... מה שאני זה מה שאני אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הממ חלקם... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תחייך אליהם והם יחייכו אלייך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הבולבול P: סתם נו... לא יודע מה אכפת לי? ומה הכי פחות אוהב? את הבולבול... סתם נו מה יש לכם??? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? דני דין האם אתה: מעשן? לא על סמים? הטבע זה הסמים של כולנו :] (בקיצור עדיין לא) קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לפעמים בחגים בשביל אבא... מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? עוד חצי שנה אמן :] אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? הממ שאלה מוזרה... לוידע חח

תתתמר

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo39.gif../images/Emo36.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמנון?
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? תמיד רציתי שיקראו לי רוני ואני מכירה המון רוני
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק עם רקובים מחו"ל
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? חחח לא
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט
רווק? אממ חבר...
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 24.3.90
גיל שהיית רוצה להיות: 15 כי אז אני אוכל לעבוד בציפי (
)
כיתה: ט'
מצבך החברתי: בסדר
למה את/ה בפורום? כי אני אוהבת את שוטי הנבואה והאנשים פה אחלה
גובה: 1.63
צבע עיניים: חום ירוק
אוהב אותו? הייתי רוצה עיינים סגולות אבל חפיף...
צבע שער: חום-שטני
אוהב אותו? אממ הוא בסדר
צבע אהוב: כחול+ירוק
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי תמר ותמרי היו תפוסים
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: שוטי הנבואה הרשמי
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית ביידים שמאלית ברגליים
חיות מחמד? שלוש חתולות וחתול אחד
מה העבודה שלך? מדביקה מודעות בעיר
יש פירסינג? הלוואי (בגבה)
קעקועים? לא
אובססיות? לדחוף אצבעות רטובות לאוזניים של אנשים...
התמכרויות? קל-גרון
איזה שפות אתה דובר? אנגלית עברית קצת ערבית
ציטוט מועדף/ מוטו: חייך והעולם יחייך אלייך
האם אתה חי את הרגע? משתדלת
יש לך סודות? פה ושם...
אתה שונא את עצמך? לפעמים
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כמה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "וואו! איזה שער ארוך!"
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? המופע של תמר
מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד
אתה יודע לשיר? חחחחחחחח
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אסף
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי
האם אתה פועל בפזיזות? כן
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני די שתלטנית
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה
יש לך יומן/ ג'ורנל? כן
מה החולשה הכי גדולה שלך? קורנפלקס
מה החוזק הכי גדול שלך? לא חושבת שהבנתי את הכוונה אבל - איקס עיגול
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? האופי
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? הם היו בסדר
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לקחת הכל באיזי
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השער
ומה הכי פחות אוהב? את הציצים
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן
יש לך ביטחון עצמי? כן
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? וונדר-וומן! סתם.. מזה השאלות האלה??
האם אתה:
מעשן? לא
על סמים? לא
קורא עיתון? כן
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת? לא
מדבר עם זרים? כן
ישן עם בובות פרווה? אחת שאסף קנה לי
יוצא לטיול בגשם? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים
נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? אמממ לא
אוהב את הקול שלך? ככה

התשובה שלי

שם: הדס השם שלי לא על שם אף אחד אני לא אקרא לבת שלי על שמי אם הייתי נולדת במין השני היו קוראים לי: גיא אם הייתי יכולה להחליף שם עם חברה: שקד האם השם שלי משובש לעיתים קרובות: לא אם אהיה מפורסמת לא אנטוש את שם משפחתי הוא מיוחד! מין: נקבה אני סטרייט רווק: לא האם היית רוצה להיות רווק: לא אני מאושרת עם חבר שלי תאריך לידה: 28.12.86 גיל: עוד מעט 18 גיל שהייתי רוצה להיות: הגיל שלי כיתה:י"ב מצבי החברתי: מקובלת נורא, כאילו?! סתםםםםם מזה השאלה הזו? למה את בפורום: כי בא לי גובה:1.65 צבע עיניים:חום, אוהבת צבע שיער: שטני, אוהבת צבע אהוב: כחול למה קראתי לעצמי ככה בתפוז: כי זה שיר אדיר של שבק"ס פורומים אחרים: הקומונה האדירה של שבק באדירים יד: ימין חיות מחמד: שני כלבים וחתולה 3מה העבודה שלי: מלצרית פירסינג: בפופיק בשפה ובאוזן העליונה קעקועים: עוד מעט יהיה אחד יפה אובססיות: שבק"ס,חבר שלי, אוכל התמכרויות: קסיסת ציפרניים שפות: אנגלית ציטוט: "אין מתוק מהחופש אין יקר מהחיים אין עמוק מהשקט ואין לי מתחרים" האם אני חיה את הרגע: בטח יש לי סודות: המון אני לא שונאת את עצמי אני אוהבת את הכתב יד שלי הרגלים רעים: להתעצבן מהר איזה מחמאה אני מקבלת הרבה: בלי להשוויץ- שאני יפה אם היו עושים סרט על החיים שלי היו קוראים לו: סייפן הקטן מה הפחד הגדול ביותר שלי: לטבוע בים, נראה לי שמזה מתתי בגלגול הקודם אני יודעת לשיר בחיים לא העמדתי פנים שאנ י מישהו אחר אני לא מתבודדת מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלי: החבר שלי החברות שלי והמשפחה שלי אם הייתי מישהו אחר נראה לי שהייתי מצליחה להתחבר עם עצמי האם את פועלת בפזיזות: כן מה שאני שונאת בעצמי: שאני אומרת דברים חריפים ואחר כך מתחרטת אני מאוד פעילה יש לי יומן לסדר יום מה החולשה הכי גדולה שלי: אני משתכנעת מהר מה החוזק הכי גדול שלי: אני לא מפחדת להיות ישירה אם הייתי יכולה לשנות משהו בעצמי:הייתי מורידה איזה 7 קילו אני חושבת שפעם לא הייתי חזקה רגשית אבל עכשיו כן יש משהו שאני מתחרטת שעשיתי, זה אישי מידי החיים היו סבבה עד עכשיו היו גם זמנים קשים השיעור הכי חשוב שלמדתי: לא לקחת דברים אף פעם כמובן מאליו וזה לקח בכל התחומים מה אני הכי אוהבת בגוף שלי: החיוך שלי הכי פחות אוהבת: התחת אני חושבת שאני ניראית סבבה, פעם ניראתי הרבה יותר טוב יש לי ביטחון עצמי אני הכי דומה ל: לוידעת....... מעשנת:כן על סמים: לא קורא עיתון: לא הרבה מתפללת: לא הולכת לבית כנסת: לא מדברת עם זרים: רק אם הם נראים אנשים מגניבים ישנה עם בובות פרווה: כן עם חבר שלי סתם הוא לא שעיר יוצאת לטיולים בגשם: לא מדברת עם אנשים שאני שונאת: משתדלתשלא נוהגת: כן נוסעת מהר: לא אוהבת את הקול שלי: ככה ככה וזהווווווווווווווווווווווווווו

שרוניפו

New member
אני!!!

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? למה?! ברור שלא.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו דבר נראה לי.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ אני מתה על השם תום אבל אם הוא היה שלי לא הייתי יכולה לקרוא ככה לילד שלי =) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מן הסתם לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 30.3.88 גיל: 16 וחצי.. קצת יותר גיל שהיית רוצה להיות: 17.. רשיון לייק הלו כיתה:יא מצבך החברתי: ?? למה את/ה בפורום? בגלל לי =) וכי כיף פה גובה: 155 בערך.. צבע עיניים: חום אוהב אותו? למה לא?! צבע שער: חום אוהב אותו? מאוד צבע אהוב: כולם כמעט למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי זה הכינוי שהמדריך שלי לשעבר נתן לי פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: הנוער העובד והלומד ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלנית.. ברור! חיות מחמד? 2 כלבות ומליון חתולים מה העבודה שלך? במשרד של אבא.. עם סבא וסבתא =) יש פירסינג קעקועים? לא ולא אובססיות? מממ לא שזכור לי.. התמכרויות: לא!! איזה שפות אתה דובר: עברית, אנגלית, ערבית (מביצפר) ופעם ידעתי שיר בשוודית ציטוט מועדף/ מוטו: כשהמצב חרא חייבים להתפנות! האם אתה חי את הרגע? תלוי.. בדרך כלל כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? חס וחלילה האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בטח! יש לך הרגלים רעים? לבהות איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה צחוק חמוד או איזה אף חמוד אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: שרון או לא להיות מה הפחד הגדול ביותר שלך? זוחלים למיניהם.. ולא למות אתה יודע לשיר? כל אחד יודע.. השאלה עד כמה יפה.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? טחחחחח לא האם אתה מתבודד? כה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לוידעת.. קשה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? שתיקה.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה רוב הזמן יש לך יומן/ ג'ורנל? לא.. אבל ניסיתי להתחיל אותו הרבה פעמים מה החולשה הכי גדולה שלך? דגדוגים מה החוזק הכי גדול שלך? לצחוק והמוווווון אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחד מלעשות שטויות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אהבה זה ה-דבר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? פנים ומה הכי פחות אוהב? שיניים אתה חושב שאתה נראה טוב? כה יש לך ביטחון עצמי? כה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אחד הגמדים של שלגייה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? כן בטח.. הולך לבית כנסת? לאאאאא מדבר עם זרים? כה ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? איכס פיכס מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נראה לי נוהג? בשיעורים אוהב לנסוע מהר? כככןןןן אוהב את הקול שלך? פחחח איזה שאלה הזויה.. נגיד שכן וייי סיימתי בהצלחה

21עופרי

New member
זה ארוך אבל בכל זאת

שם:עופרי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא מיקום:שילת האם תקראי לבת שלך על שמך?לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?אני מאמין שאותו אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?לא יודע באמת שאין לי משהו מיוחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?כל הזמן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא (אבל יש לי תחושה שאני לא יהיה מפורסם אז זה לא רלוונטי מין: סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?מה לעשות אם לא, רוצה להיות?מה זה השאלות האלה תאריך לידה:22.01 גיל:עוד מעט 22 גיל שהיית רוצה להיות:16-17 כיתה:- מצבך החברתי:קשה לי לחשוב על משהו ספצפי למה את/ה בפורום?כי זה הפרום הכי פנאן שיש גובה:175 צבע עיניים:חום אוהב אותו?אני מסתדר איתו צבע שער:שחור אוהב אותו?כן צבע אהוב:שחור וכחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז?זה השם ואני לא טוב בלחשוב על כנוים פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אני לא ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס אני לא מתעשק בפוליטקה כי זה לא מעניין אבל שמאלני במקור (ואם כבר משהו אז עלה ירוק) (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):לא בהרבה דברים חיות מחמד?אין (אבל אם היה זה היה חתול) מה העבודה שלך?לחתוך נירות יש פירסינג קעקועים?לצערי לא אובססיות?נרגילה התמכרויות:אין איזה שפות אתה דובר:עברית גרועה ואנגלית עוד יותר גרועה ציטוט מועדף/מוטו:אין משהו ספצפי האם אתה חי את הרגע?לא תמיד יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני כשרוני (אבל לדברים מאוד מסוימים) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים
לו מה הפחד הגדול ביותר שלך?ים בלילה אתה יודע לשיר?ממש לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?להנות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן האם אתה פועל בפזיזות?לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?קשה לחשוב על משהו אבל אני בטוח שיש האם אתה פסיבי או פעיל?לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החוזק הכי גדול שלך?פויזים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך מה זה היה? שונא שאלות כאלה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?פחות או יותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לדעת מתי להקשיב לעצמך ולאחרים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את השער ומה הכי פחות אוהב?לא יודע אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי?א בשמים אבל יש קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? Q מ-007 האם אתה מעשן?כן על סמים?לא קורא עיתון?לא תמיד מתפלל?לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?תלוי מי נוהג?כן אוהב לנסוע מהר?אהבתי עד שקיבךי דוח מהירות אוהב את הקול שלך?לא ממש זה היה מיגע וארוך וחסר טעם אבל לא נורא

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את מדברת על אמיר עם התלתלים והגלביות? חחחחחחח...

טוב אני לא יודעת

זה היה לפניי פול זמן סתם נזכרתי בזה פתאום... וזה כן אותו דבר כל המושבים האלה הייתי שם גם בהזדמנויות אחרות...!

למעלה