ה....שאלון!
לקוח מפורום שאלונים

אממ

וואלה אני לא זוכרת את השם משפחה שלו... פעם אחרונה שראיתי אותו הייתה לפהיי שנתיים ומשהו.... אבל נראה לי שהוא עבר דירה לצפון או משהו כזה... מאיפה כולכם מכירים אותו?

DidjiT

New member
זה הוא...

הוא פה בפורום...
הבן אדם שבחר לקחת תשם "פלאפל" בתור כינוי.. זה הבן אדם המופרע שאת מחפשת...

פ ו ס ט י

New member
טוב נו.. משעמם..

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אנערף ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אנערף האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 19.9.1988 גיל: 16 וחודשיים גיל שהיית רוצה להיות: טוב לי עכשיו כיתה: יא'8 זן נדירררררררר כיתה משונההההה הציונים באויר הראש באדמה... אממ נסחפתי קצת.. סלחו לי מצבך החברתי: אני מנודה
למה את/ה בפורום? כי בא לי! למה אני לא לרמה שלכם? קפצו לי!!! גובה: 1.64 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו? לא צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? ככה פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: פירסינג וקעקועים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלנית.. ביידיים ימנית חיות מחמד? כלבה.. אנג'י כפרע עליה מה העבודה שלך? מובטלת
יש פירסינג- כה קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות כן איזה שפות אתה דובר. עברית אנגלית בקושי ציטוט מועדף/ מוטו: חיים רק פעם אחת האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת =/ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? למה שיעשו סרט על החיים שלי?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? להזדקן אתה יודע לשיר? חחח לא.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ממש לא האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? המון האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אנערף מה החוזק הכי גדול שלך? אנערף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום, אני מושלמת. סתם.. אין לי מושג אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מתחילים להיות.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? בשישי.. מתפלל? לא הולך לבית כנסת? עם עדי חחחחחח מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? שונאת גשם. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא ?
אוהב לנסוע מהר? על קורקינט? כן. אוהב את הקול שלך? לא

falafel1

New member
ye!

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם צמרת של עץ :) מיקום: רעות האם תקראי לבת שלך על שמך? חחח כמה אגו אפשר לבלוע? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? סמירה ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? איזה אמיר אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה, כן! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יפ אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 3.12.83 (כן כן! עוד מעט!) גיל: 21 (אוטוטו!) גיל שהיית רוצה להיות: חחחח כיתה: חחחחח מצבך החברתי: הכל פנאן למה את/ה בפורום? כי מצבי החברתי גרוע :) סתם, כי אני מת על האנשים פה! גובה: :) צבע עיניים: חום אוהב אותו? יה צבע שער: חום אוהב אותו? יה צבע אהוב: לבן (מי ניחש? :) למה קראת לעצמך ככה בתפוז? פלאפל זה הכינוי שלי, החבר'ה של הפרברים רפיוג'יז הדביקו לי את זה עוד בתיכון פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אבוללה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כץ, ז"ל מה העבודה שלך? שירות לקוחות יש פירסינג: לא קעקועים? לא אובססיות? לא משהו קיצוני התמכרויות לא איזה שפות אתה דובר. עברית ואנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: כל מה שזורבה הוציא מהפה האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני חי איתו :) יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אומרים לי הרבה שאני מפיץ אנרגיות טובות. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו: "רק טעימה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאפחד ממשהו אתה יודע לשיר? לא, וזה לא עוצר בעדי :) האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי... האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חפירות מה החוזק הכי גדול שלך? החיוך אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אני נותן לדברים להשתנות לבד אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אני עדיין בשיעור מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? השיער שלי ומה הכי פחות אוהב? מערכת העיכול שלי :) אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אדם רוטשילד. ורוב גורדון. האם אתה: מעשן? נרגילה. סיגריות כבר לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? כל הזמן הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא :) יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן, וגם תפסו אותי לא מזמן :) אוהב את הקול שלך? כן

יו באמת רציתי להגיד לך...

ראיתי את השיר של הפרברים- כיכר פארטי נראה לי במוסיקה 24 וזה נשמע ממש טוב!! גם הקליפ ממש ממש יפה!! הם פול מצחיקים:):) הפזמון זה מאיזה שיר מוכר לא?
הם ממש אחלה... :)

אניייי!

שם: צוף האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן! הדבר המתוק שיש בפרח?! אני! מיקום: רקפת, צפון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא!! למרות שאני מכירה אבא שקוראים לו גיל ולבן גל! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? צוף? לכו תשאלו את ההורים שלי! אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אוהבת את השם שלי! האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נחשוב על זה
רווק? חחח..כן! תאריך לידה: 3.5.93 גיל: 12 גיל שהיית רוצה להיות: אממ..לא יודעת! מצבך החברתי: אמצע.. למה את/ה בפורום? כי גובה: 1.65 משהו כזה... צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: סגול למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני אוהבת את השוטים... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אין כאלה...אני לפעמים מסתובבת בפורומים..אבל לא כותבת הודעות! ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? לא
הלוואי! מה העבודה שלך? אממ.... יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא ממש! התמכרויות: שוטי הנבואה?!?!?!?! איזה שפות אתה דובר? עברית וקצת אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: מיש שנולד הרוויח יש לך סודות? לא.. אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערך יש לך הרגלים רעים? לא אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חח..אם יעשו עלי סרט אני יגיד לכם! מה הפחד הגדול ביותר שלך? חלומות רעים.... אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת... לא חשבתי על זה! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? מה??? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים + האם אתה: מעשן?ממש אבל ממש אבל ממש לא! על סמים? חחח...לא! קורא עיתון? לפעמים.. מתפלל?לא הולך לבית כנסת?ביום כיפור... מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כן...קצת..

יו זה נראה ארוך..אעעע ננסה

שם: נועה
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? פעם אמא אמרה משו שיש מצב שזה בגלל הסרט-נועה בת 17...
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא..פעם בכלל שנאתי את השם הזה ועכשיו הוא הכי נפוץ בארץ!
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ברוך..חח לאדעת
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ אין לי מושג..אולי ים..
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני כבר נוטשת אותו..
סטרייט/גיי/ביי: אממ כרגע סטרייט..
רווק? כה
אם לא, רוצה להיות? אבל אני כןן
תאריך לידה: 14.9.87
גיל שהיית רוצה להיות: אחרי צבא..בלי דאגות יותר..
כיתה: י"ב
מצבך החברתי: טחחחח
למה את/ה בפורום? אממ כי אני לאהוב שוטי הנבואה?...
גובה: שורטי- 1.56
צבע עיניים: חום
אוהב אותו? הוא בסדר ככה..
צבע שער: אוי מסובך..הוא לא מוגדר.
אוהב אותו? כה הוא גם בסדר..
צבע אהוב: סגול
למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי פעם מישו כתב בלדה על קרמבו וזה נורא מצא חן בעייני..ואני אפילו לא הכי אוהבת קרמבו..
פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: נירוונה..
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית (אבל לא בדיעות)
חיות מחמד? אין
מה העבודה שלך? בייביסיטר לעיתים..
יש פירסינג קעקועים? יהיו.
אובססיות? ודאי
התמכרויות- מסטיקים, זה שאני מעשנת לא אומר שאני מכורה! אפילו לא עישנתי איזה שבועיים מרצון..
איזה שפות אתה דובר- כיף חלקום? חח עברית ואנגלית.
ציטוט מועדף/ מוטו: אני צריכה לחשוב על זה..אני עדיין לא התעוררתי ממש, ויש ג'חנון..יאממ
האם אתה חי את הרגע? בטאחח
יש לך סודות? אולי
אתה שונא את עצמך? לעיתים
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים
יש לך הרגלים רעים? אוו בטח
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי שיער יפה..
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? סיפורה של פלגה..חח
מה הפחד הגדול ביותר שלך? סרטי אימה?
אתה יודע לשיר? לא ממש
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? אולי מדי פעם כשרע לי..
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות?
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה
האם אתה פסיבי או פעיל? חחחחח
יש לך יומן/ ג'ורנל? כה
מה החולשה הכי גדולה שלך? סוסים
מה החוזק הכי גדול שלך? אדישות?
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות יותר פתוחה עם אנשים
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אוו כה
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא רעים.
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאדעת
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער, עיינים, ידיים
ומה הכי פחות אוהב? ירכייים בעע
אתה חושב שאתה נראה טוב? רק לפעמים
יש לך ביטחון עצמי? לא הכי
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בדיונית? חח זאפוד ביבלרוקס חחח האם אתה:
מעשן? קצת
על סמים? נופ
קורא עיתון? בטח
מתפלל? נופ
הולך לבית כנסת? נופ
מדבר עם זרים? רק אם הם נחמדים
ישן עם בובות פרווה? בטחח
יוצא לטיול בגשם? זה הכי כיף בעולםםם אני חולת חורף!!
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק כשאין ברירה
נוהג? עוד מעט!!! בקרוב טסט!
אוהב לנסוע מהר? זה קצת מפחיד אבל כה
אוהב את הקול שלך? רק מבפנים-איך שאני שומעת אותו.. טוב זה היה ארוך..ועכשיו אני הולכת לאכול ג'חנון

../images/Emo110.gifנו טוב:)

כאילו שמישהו יקרא:S שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?כן,ספתא מיקום:חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך?לא.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רון? מאיפה אני יודעת.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמממממממ לא יודעת..יש שמות יפים אבל לא מתאימים לי.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק? כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 6.9.87 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות:20 כיתה:י"א מצבך החברתי:נשואה פלוס ילד? מה אתם רוצי שאני אכתוב פה?:S למה את/ה בפורום? כי לי המנהלת במקרה חברה שלי ושחדה אותי לטובת הטבות מיניות? גובה:1.60 צבע עיניים:חום אוהב אותו? לא ממש צבע שער: חום אוהב אותו? איכס!!!!!!!לא סובלת אותו צבע אהוב: כחול למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי זה שם חמוד פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:דוליז,צופים ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית חיות מחמד? נופ מה העבודה שלך? תלמידה:p יש פירסינג פופיק קעקועים? לא אובססיות? התמכרויות איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגלית וטיפה ערביתD: ציטוט מועדף/ מוטו: תן חיוך הכל לטובה האם אתה חי את הרגע? לעיתים קרובות יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה חמודה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חיי שבי השבלול מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? כן אבל זה לא אומר שיפה.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמיפ האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל? שניהם, תלוי איפה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? בטח בעשיית צמידים אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את מערכת הלימודים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? שזה אומר? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?חלק מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? שיער אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי?חלקי:p לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? שבי מפרפר נחמד :p האם אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון?לא ממש מתפלל? תלוי מה זה אומר מתפלל.. הולך לבית כנסת?בחגים ואזכרות.. מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה?כן יוצא לטיול בגשם? כן חחח טיול שנתי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא ממש:p נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? בטלפון-רמקול לא

וואי ארוך|ג'ירפה|

שם:רוני האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?נופ מיקום:טבעון האם תקראי לבת שלך על שמך?חח לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לוידת..יובל..ני חושבת ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?המ ענבר..או צליל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?חח לפעמים רונית..ולםפני שבועיים אז מישהו מהסניף אמר כזה.."רוני..מאיפהבא רוני..?מרוניאל..?"חחעזבו..אין לי שמצ מה נסגר איתוו אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?חח דווקא לא..צדקה..כמו סופי צדקה..דווקא מאגניב:) מין:נקבה סטרייט\גיי/ביי:סטרייט רווק?לא:) אם לא, רוצה להיות?נופ תאריך לידה:12.08.91 גיל:13 ו3 חודשים..וחצי!!:)חח גיל שהיית רוצה להיות:טוב יל ככה כיתה:ח מצבך החברתי:בסדר:) למה את/ה בפורום?כי אני אוהבת אתכםם..ואת השוטים.. גובה:1.60 צבע עיניים:חום אוהב אותו?הם בסדר צבע שער:חום ג'ינג'י אוהב אותו?הלוואי שהיה שחור צבע אהוב:שחור למה קראת לעצמך ככה בתפוז?חח סיפור ארוךך פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אחרי הצילצול.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד?רֵנֶה..חתולע..היחידה שאני אוהבת.. מה העבודה שלך?המ בייביסיטר נחשב?
יש פירסינג?יהיהה
קעקועים?כנ"ל אובססיות?כע התמכרויות?לא איזה שפות אתה דובר?עברית.. ציטוט מועדף/ מוטו:הקונה מטטההההההההה..ye האם אתה חי את הרגע?כע יש לך סודות?כע אתה שונא את עצמך?כע האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?חח לא יש לך הרגלים רעים?כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?הממ.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?"סרט משעמם.דוגרי,לא כדאי לכם לראות אותו."ארוך מדי?בעיה שלכם מה הפחד הגדול ביותר שלך?להשאר לבד בעולם בלי אף בנאדם אחר,ואז לראותא יך העולם נשרף מהשמש..לא,סתם.לוידת.פעם פחדתי מחושך.פעם. אתה יודע לשיר?חח לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?noooooooo האם אתה מתבודד?כע מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אושר אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא האם אתה פועל בפזיזות?חח כע האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כע האם אתה פסיבי או פעיל?פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?האא? מה החולשה הכי גדולה שלך?נו די עם זה.:| מה החוזק הכי גדול שלך?אני חזקה:) אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?להפסיק להיות כזאת..לוידת..מוזרה.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?כלפי אחרים..כע..כלפי עצמי..noooooo יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?ממש
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שצריך לחייך בכל מצב..כי תמיד יכוליות יותר גרוע..ושכולם..כ ו ל ם שווים..אתה טוב בזה ורע בזה..הוא טוב בזה ורע בזה..וגם אם הוא לא טוב בכלום..הוא שווה שהוא מצליח לשרוד שהוא כזה גרוע.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?עיניים ומה הכי פחות אוהב?ידיים:| אתה חושב שאתה נראה טוב?לא יש לך ביטחון עצמי?כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?חח לוידת..איה האם אתה: מעשן?כבר לא על סמים?לא קורא עיתון?רק בשישי..מעריב טוב כזה:) מתפלל?לא הולך לבית כנסת?רק ביומכיפור בערב מדבר עם זרים?כע ישן עם בובות פרווה?יש לי בובה שסבא הביא לי שהייתי קטנע..אבל אנלא ישנה איתה..יש לי אצבע:| יוצא לטיול בגשם?כע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?משתדלת שלא.. נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?בירידותת אוהב את הקול שלך?חח לא..יש לי קול בעע..כי הוא לא יוצא נכון מהמיתרי קול או משו כזה..לוידת..אבל ככה נולדת..אז זהו.. דווקא לא היה כזה ארוך

../images/Emo187.gifאני../images/Emo9.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: חיפה האם תקראי לבת שלך על שמך? ברור[?] אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מממ אין לי מושג.. ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? תמיד אומרים לי שמתאים לי גל..אז שיהיה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה כבר אפשר לשבש בשם שלי? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא..מה רע בשביט
? מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 5.6.88 גיל: 16 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 3 כיתה: י"א 8 אימפריה תראו את כל הכיתות נכנסות להסטריה מתפשטים כמו מגפת המלריה..י"א8 אימפריה
מצבך החברתי: פחחח למה את/ה בפורום? כי שוטים שולטים[?] גובה: 170 צבע עיניים: ירוק..ועוד המון צבעים אחרים אוהב אותו? כה צבע שער: חום אוהב אותו? נחמד צבע אהוב: מממ..לא יודעת..יש הרבה למה קראת לעצמך ככה בתפוז? שאלה טובה.... פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: אחרי הצלצול ומוקי ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין...אני רוצה תגורים מהבצפר): מה העבודה שלך? בחופש הגדול אני עובדת בבסיסים צבאים..ואולי יסדרו לי משו בבאולינג נראה כבר יש פירסינג? כה קעקועים? לא אובססיות? מממ..בטוח יש לי..אני רק צריכה לחשוב מה התמכרויות? לא משו רציני איזה שפות אתה דובר? עברית כמובן:) אנגלית עילגת ביותר...וערבית בקושי ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? משתדלת..אבל לא תמיד יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כה יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שער יפה/ חזה גדול אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? משחות:p ולאבד אנשים שקרובים אלי ושאני אוהבת אתה יודע לשיר? אתם לא רוצים לשמוע אותי שרה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? בטח..כל יום האם אתה מתבודד? לא במיוחד מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים ומשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת..תלוי איזה מישהו אחר הייתי.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחדת- משחות..שונאת בעצמי..כפות רגלים? האם אתה פסיבי או פעיל? במה? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שאלה טובה.. מה החוזק הכי גדול שלך? עוד שאלה טובה.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כפות רגלים:p אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא כ"כ יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? דה.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יש תקופות ויש תקופות.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת כלום כמובן מאליו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? זה לא חוזר על עצמו? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא משו יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? זה דורש הרבה מחשבה... האם אתה: מעשן? לפעמים על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? ישנה עם הכרית פרווה הורודה שעדי קנתה לי יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כי אני נוהגת אוהב את הקול שלך? הוא נחמד

תשובה על השאלון

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ישראלה קסם ב. ישראלה זה ע"ש סבא ז"ל, וקסם אני הוספתי לי בשביל האנרגיות, אז אנא השתמשו בשמי קסם. מיקום:המרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? בשום אופן לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?כנראה ישראל ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אולי עם חברה שלי הילה.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם ישראלה משתבש לילדים
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נראה לי שכן
אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 1/9/83 גיל: 21 גיל שהיית רוצה להיות: ילדות..או אם כבר להישאר צעירה בגילי לנצח
כיתה:מה ז"א כיתה? מצבך החברתי: לא ממש אוהבת חברה, חוץ מכמה חברים טובים שאני בוטחת בהם למה את/ה בפורום? כי בא לי:) וכי אני אוהבת את מה ששייך לשאנטי
גובה: 1.60מ' צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו? אין טענות צבע שער: שטיני אוהב אותו? אין טענות צבע אהוב: תכלת ולבן למה קראת לעצמך ככה בתפוז? כי אני שוחרת שלום..אוהבת בע"ח(יונה כאילו..) וביחד.."קסמה של יונת השלום" פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:זכויות בע"ח, צמחונות וטבעונות, דנה אינטרנשיונל, מיסטיקה ואבנים ועוד.. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד? בהחלט. חתול
מה העבודה שלך? עובדת בביתי בעיצוב גבות יש פירסינג: כן, בטבור (ועגיל באף שזה לא פירסינג:)) קעקועים? אין אובססיות? חייבת לדאוג לאוכל לחתולי הרח' אם לא אני לא שקטה.. לשמור על המשקל התמכרויות: לסיגריות איזה שפות אתה דובר. עברית, מבינה קצת רוסית.. ציטוט מועדף/ מוטו: חייה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? לא ממש. יש לך סודות? כמובן אתה שונא את עצמך?לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת, לא רוצה להשמע שחצנית אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו:החיים עם בעלי החיים מה הפחד הגדול ביותר שלך?למות, לאבד משהו קרוב(חס ושלום) אתה יודע לשיר? לא נראה לי.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן בגיל טיפש עשרה, איזה אבלה האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בעלי חיים ומשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבית יש לך יומן/ ג'ורנל? כותבת שירים מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הרגשנות היתרה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בכלל לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו בסיידר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא להאמין לאנשים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העיניים ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? מממ כן.מבלי להשתחצן!! יש לך ביטחון עצמי? לא מופרז לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ?????????? האם אתה: מעשן? כן על סמים? חחח לא קורא עיתון? לעיתים רחוקות מתפלל? כבר לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא מפרווה אמיתית:)) אני די אוהבת דובים יוצא לטיול בגשם? כן, אני אוהבת גשם וחורף מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא בפול מהירות, פוחדת לדרוס חתול חס ושלום! אוהב את הקול שלך? לא חוללללה עליו, יש דברים אחרים שאני יותר אוהבת:) אגב, אני חדשה פה אצלכם, אז זאת הזדמנות להכיר(ודי עמוק הייתי אומרת).. נעים מאוד:))

יאללה נשנס מותניים

שם:עדי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לע מיקום:חיפה בחדר האנטימי שלי האינטימי שלייי האם תקראי לבת שלך על שמך?לע אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אופק /דניאל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?ואלה לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?המממ תיירים או אנשים מחו"ל קוראים לי אדי יעני EDDI וסבתא קוראת לי ע-די אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לעולם לא מין: סטרייט/גיי/ביי:בי רווק?כע אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה:10.5.88 גיל: 16.5 גיל שהיית רוצה להיות:18 כיתה: י"א8 זן נדיר כיתה משונהההה הציונים באוויר הראש באדמההה מצבך החברתי: בכי רע..נו לוידעת אני נחשבת לקצת מטורפת שתגמור באברבנל למה את/ה בפורום?כי לי מנהלת אותו
גובה: 1.64 אבל גבהתי מאז שמדדתי! צבע עיניים: חום כהה כהה כהה אוהב אותו?פסדר צבע שער:לא ברור..חום כהה+סגול מעורבב עם בלונד ושטני אוהב אותו?מוזר צבע אהוב:טורקיז וכתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז?כי אני אוהבת להשתולל פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: קצת במוקי ושב"ק ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימנית חיות מחמד?כלב (דוגמן) אוגר (אנטיפת) ודגים (מגעילייםםםםם) מה העבודה שלך? סוכנת חשאית יש פירסינג קעקועים? אוף למע אתם מזכירים לי? היה בגבה..ויש למעלה בסחוס אובססיות? התמכרויות ? באמת להתחיל? אז ככה: צחצוח שיניים, מקלחות, שימוש מטורף במפיות בזמן ארוחה, אוכל!!!הממ ולא עולה לי עוד כרגע איזה שפות אתה דובר- עברית אנגלית וקצת אידיש..(מבינה) . ציטוט מועדף/ מוטו:כולנו ילדים של החיים האם אתה חי את הרגע? יותר מדי יש לך סודות?ברור אתה שונא את עצמך? לע האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לע יש לך הרגלים רעים? כע אני מניחה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שיש לי ידיים יפות (חחח והמבין יבין) אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו ? מלתעות 3 מה הפחד הגדול ביותר שלך?מוות אתה יודע לשיר?לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא האם אתה מתבודד?לעתים שיש מצברוח חרא, אבל כבר לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?משפחה וחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ואלה לוידעת, יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?שאני רגישה מדי לפעמים, שאני מתייאשת לפעמים מהר מדי האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?לע מה החולשה הכי גדולה שלך? שבנאדם/חיה מסתכל לי בעיניים במבט מסכני כזה מה החוזק הכי גדול שלך? השרירים ביד חיחיח אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הרגישות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי במצב...התחסנתי עם השנים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?הרבה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?ואלה כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ללכת עם הלב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?כפות רגלים? ומה הכי פחות אוהב?בטן? אתה חושב שאתה נראה טוב? אה די יש לך ביטחון עצמי?כע לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?סנופי חח סתם לא יודעת, שרק האם אתה: מעשן?כע אך לא מדי יום על סמים?לעעעעעע קורא עיתון?כע מתפלל?שבא לי הולך לבית כנסת?לפעמים, לרפורמי מדבר עם זרים? שהם מעניינים ישן עם בובות פרווה?הכלב שלי נחשב? יוצא לטיול בגשם?כעעע מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לע נוהג?בקרוב בקרוב אוהב לנסוע מהר?באופניים פחח אוהב את הקול שלך? לע משו

../images/Emo186.gif../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?על שם חג האור מיקום: דרום רמת הגולן (איפה שאין שלג) האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אור ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליף האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? קצת קשה לשבש שם כל כך קצר אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק? טרי תאריך לידה: 29/11/84 גיל: מחר 20 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה:כבר לא אני חייל מצבך החברתי: יכול להיות יותר טוב למה את/ה בפורום? חיפסתי הופעות ואולי ואנים לדבר איתם גובה: 1.73 בערך צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן סבבה לי איתו צבע שער: לשעיר שהיה לי היה צבע חום אוהב אותו? מתגעגע אליו צבע אהוב: ירוק למה קראת לעצמך ככה בתפוז? קטע משיר שאני אוהב פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם:אין כרגע ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):ימני חיות מחמד? יש חתולה אבל מעדיף כלב מה העבודה שלך? חייל יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? אין תגובה התמכרויות? לא מפרט איזה שפות אתה דובר. עברית, אנגילת ועברית מקולקלת ציטוט מועדף/ מוטו: רק דגים מתים שוחים עם הזרם האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? כמו כל אחד אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? לחרבן מהר איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אין משהו ספציפי כל אחד אומר משהו אחר אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אני לא אוהב להצתלם כך שלא הייתי מאשר סרט כזה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? תאונות דרכים אתה יודע לשיר? כן לעצמי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן ואני מתחרט על זה האם אתה מתבודד? לעיתים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?יש מצב האם אתה פועל בפזיזות? בדרך כלל לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא חסרים דברים שמפחידים אותי האם אתה פסיבי או פעיל? בדרך כלל פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? להיות לבד מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לוידע אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? משתדל יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור לא יכול לפרט אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא תמיד מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שום דבר לא קבוע הכל יכול להשתנות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את מי זה באמת מעניין ומה הכי פחות אוהב? כנ"ל אתה חושב שאתה נראה טוב? אני נראה טוב יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידע האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ככה מכירים יותר אנשים ישן עם בובות פרווה? יש לי בובה של פלוטו אבל אני לא ישן איתה יוצא לטיול בגשם? יצא לי לטייל מספר פעמים בגשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לפעמים אוהב את הקול שלך? לא כל כך

nawa

New member
עכשיו אני כי ההוא הלך

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נולדתי בנר ראשון של חנוכה ולכן קראו לי נאור (כאילו נר ואור) מיקום: קרית אתא האם תקראי לבת שלך על שמך? ?? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ?? ים אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם הפרטי לא אבל שם המשפחה לפעמים אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: זכר סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 28/11/75 גיל: 29 גיל שהיית רוצה להיות: 29 כיתה: ג' מצבך החברתי: תפוס למה את/ה בפורום? כיף לי גובה: 165 צבע עיניים: חום דבש אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כתום למה קראת לעצמך ככה בתפוז? למה לא ? פורומים אחרים שאת/ה משתתפ/ת בהם: לא משהו קבוע ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? יש פירסינג ? לא קעקועים? לא אובססיות? כן התמכרויות ? לא איזה שפות אתה דובר. אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: "חשוב באופן חיובי – והטוב יתרחש, אם תחשוב על הרע – הרע יתרחש" האם אתה חי את הרגע? משתדל יש לך סודות? לכולם יש, לא ?! אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודע אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו ? אין לי מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודע אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חופש אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? אקטיבי (למרות שזה לא נשמע טוב) יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודע מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להאמין בעצמך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ?? ומה הכי פחות אוהב? ?? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודע, אומרים ככה, מי אני שאעיד על עצמי יש לך ביטחון עצמי? קצת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? סבסטיאן (הכלה מביל וסבסטיאן) האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן

למעלה