ה-ש"ש.

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifאת בטוחה שאת רוצה בחתונה שלך....

עוד חבורה של בני נוער שיעשנו לסבתא מרים על השמלה החדשה?

בר03

New member
רק שתדעו....

חוץ מזה שאני מאד אוהבת אותם ובטוח כמה שירים שלהם יהיו בחתונה שלי יש סיבה מיוחדת שאני רוצה אותם , פשוט אני ובעלי לעתיד הכרנו בהופעה שלהם לפני 6 שנים , אני באתי להופעה והוא היה מאבטח שם בזמנו ( ודרך אגב הוא שנא אותם אז והיום הוא ממש אוהב אותם), בקיצור זה יכול להיות נחמד אז אם מישהו יודע אם יש איזה טלפון שאפשר לברר זה יהיה נחמד.

tolil

New member
איזה רומנטי =]

להכיר בהופעה של היהודים סתם ככה ובסוף מתחתנים ... שיהיה לכם המון מזל טוב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הולצ

New member
יש בפרסומים של ההופעות בעיתון

את המספר של אורנה צרפתי [?] אה ומזל טוב וזהו [=

גם אני וחבר שלי נפגשנו בהופעה של היהודים!

ואנחנו כבר שנתיים וחצי יחד :) היהודים ממש שדכנים..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחחחחח גם אני ובנה הכרנו בגלל היהודים

[מפגש פורום] והיינו יחד 7 חודשים אז כבוד להם

נשמת

New member
גם אם לא הכרתם בהופעה,

הרעיון להביא אותם לבצע כמה שירים מתאימים, מאד מחמיא וייחודי בעיניי. אני ממליצה לך ליצור קשר עם ההפקה ולא חסרות דרכים איך... המון בהצלחה ומזל טוב
אם את מסתבכת, פני אליי במסר

ה-ש"ש.

שרשור שאלות
מתי יצא 'פורטה'? איזו שמלה אורית לבשה בהאנגר? מה תום אמר לפני 'ניו-יורק סיטי'? איך קראו לגיטריסטים הקודמים? או כל שאלה אחרת שעולה במוחכם, שרשרו לכאן בבקשה, על מנת שהפורום יהיה מסודר יותר. תודה , ענבר וצחר.

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gifבאיחור מטורף

שכחתי מזה לגמרי
האירוח של היהודים ברדיו לא מזמן לא זוכרת בדיוק מתי קיצר, קבלו http://www.fileflyer.com/view/ndd2NCC קליק ימני- שמירת יעד בשם

billi bob

New member
../images/Emo41.gifניסיתי להוריד ודווקא הסתדר

בכל אופן, תנסי שוב אם לא תצליחי ותרצי, אין לי בעיה לשלוח לך

הולצ

New member
שאלה#

פעם שאלתי פה בקשר לשורה לא מובנת שתום אומר בשיר, וענו לי להסתכל בליריקס של האתר הרשמי, שהוא מדוייק.. הממ.. הוא לא
בליריקס של אלה, אין שם אפילו את המילה אלה.. ויש כל מיני שגיאות כתיב וזה.. מישהו שם לב לזה?

למעלה