ה
היפה מכולן ב
אנשים

ה../images/Emo105.gif היפה מכולן ב../images/Emo43.gifאנשים

ביום שלישי, ה29.1 בין השעות 17.30 – 19.30 יתארח תומר בפורום דרום אמריקה ויענה על שאלות הגולשים בנושא גידול נמרים, טיולים בדרום אמריקה ובבוליביה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1955&msgid=112006910
רוצים לקבל את הסינגל החדש של איה כורם וגם להשתתף בצילומי הקליפ הבא שלה? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1768&msgid=111984770
מראה מראה שעל הקיר, מי ה
היפה בעיר?
פורום טבע פראי וחיות בר מזמין אתכם לבחור את הצפרדע היפה מכולן. מכל העולם הן קיפצו כדי לעמוד בתחרות הצפרדע היפה מכולן...לא תקפצו כדי לבקר?
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1629&msgid=111950459

talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gif אני צריכה עזרהה

תקשיבו .. אני יודעת שזה לא פורום שיער או אופנה או מה שזה לא יהיה .. אבל אתן מכירות אותי (חלק ממכן) אז תקשיבו .. אני חייבת להסתפר .. כי השיער שלי ארוך שכזה והקצוות שרופים .. ואני רוצה לגוון קצת .. אז ככה .. יש לי פוני לצד שאין סיכוי שאני מורידה , הוא מושלם
וחשבתי על מדורג שונה קצת .. ואין לי מושג מה לעשות .. יש לי שיער חום בהיר כהה כזה .. גלי נוטה למתולתל.. אני אולי יעלה תמונה של השיער מאחורה ומקדימה עוד מעט .. אז , אתן יכולות לכתוב לי רעיונות לתספורות שכוללות את הפוני לצד XD או להביא תמונות וזה ? תודה מראש טל

Little McMickey

New member
פשוט לדרג כמו שאני עושה XD

את ראית את השיער שלי.. ואני עושה אותו מדורג.. אבל מזמן לא הסתפרתי חח בכל מקרה אם את הולכת לספר ופשוט אומרת שאת רוצה מדורג וישאיר לך ת'פוני הוא יעשה את זה וזה יהיה לך יפה.. מדורג כזה.... סטייליסטי חח

talosh1234

New member
לאלא .. אני רוצה משהו קצת יותר מדורג ממדורג

אבל לא קיצוני מידיי .. בתאכלס גם שלי מדורג XD

talosh1234

New member
מממ.. הינה תמונה של הפרופל שלו XD

זה בערך האורך שלו אאה .. ויש לי מחליק חשוב לציין .. ככה שזה יכול להיות קצת קצת יותר חלק ממ.. אני הימנית (עם הכחול) .. השמאלית זאת רוני

talosh1234

New member
זה תמונה מקדימה

סורי על ההצפה .. זה פשוט חשוב לי =O הפוני מחובר במציאות XD כאילו , פהה הוא יצא כאילו נפרד מעצמו =O אבל הוא לא ..הוא מסתיר את העין תמונה דיי מכוערת :-! אבל רואים טוב את השיער .. אל תתייחסו לפרצוף הוא יצא איכסה

talosh1234

New member
אעאעא מצטערת התמונה הזאת מרגיזה אותי

הינה תמונה אחרת שהפוני נראה בה נורמאלי .. סליחה שוב XD

butbut

New member
אממ...לפי מה שראיתי ת'שיער שלך,אני חושבת

שמדורג יתאים לך. אני אישית אוהבת מדורג גס, שזה הרבה מדורג...כלומר המוני מדרגות.
והפוני שלך באמת יפה טל
[איזה כייף להגיד טל...בגלל טל מהפיק שליXD].

talosh1234

New member
חח גם אני אוהבת כמה שיותר גס

אני רק מפחדת שזה יתלתל לי את השיער =O

butbut

New member
תהיי בטוחה שזה יתלתל! מדורג הכי מתלתל בעולם

לשיער גלי.. לשיער חלק זה סתם מראה יותר נפח XD

talosh1234

New member
אאאאוף :||||

אבל מצד שני אני יכולה לקום בבוקר ולהחליק אותו >< גררררררר טו מאץ' עבודהה >< למה השיער שלי כיעור למהההההההה ?!

butbut

New member
אנ ממש אוהבת להשתמש במחליק במדורג שלי

השיער שלי מבקור הוא ממש גלי..ויש לי כמה תמונות שהנציחו את זהXDD. אבל אני אוהבת ליישר אותו כי זה לוקח לי שנייה[כי חצי ממנו חלק]. והשיער שלך נראה די נוח אגב..לי הוא לא נראה בעייתי. XD

talosh1234

New member
חח כן הוא גם מתחלק מהר כזה ..

האממ .. נו נכון אתם כל הזמן במייספייס ?! אז יש שם מלא בנות עם תספורות מדורגות וזה .. ואין לי מושג איך משתמשים במייספייס אז אולי מישהי יכולה להעלות תמונות של תספורות שלהן ? XD

Little McMickey

New member
אלה תספורות ממש מגניבות../images/Emo7.gif

שאני כמתולתלת לא תוכל לעשות בחיים
עם הפונים שלהם הזה.. והצבע המושלם
אין לי תמונות בכל מקרה
כוןלן אותו הדבר חח

butbut

New member
../images/Emo26.gifבנות עם שיער יפה?XD סבבה../images/Emo9.gif

זה כמו שלי יש בשיער

למעלה