ה
היפה מכולן ב
אנשים

black rock star

New member
ממש../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

בדיוק אמרתי לעצמי "יאללה איך הוא נראה טוב בסטאר גירל"

OneStepCloser

New member
יו ../images/Emo12.gif אין לי ת'תמונה הקטנה משמאל

את יכולה לעלות אותה לפה? D:

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאו מיי גאד! זה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איזה חמודון!! זה כלכך הולך לרקע שלי!!

rox love BSM

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo143.gifהשיר שלי

אז זה שיר חדש שכתבתי ואני מאד אשמח לשמוע תגובות עליו D:
You smile at me make my heart jump with your every move pulling me closer make my heat rose when you whisper to me how much much you love me Making my heart melt feeling like i'm cought in a spell of love,i got lost in your eyes when you look at mine i feel you going under my skin and finding your way to my heart maybe it's too soon but babe im in-love Your into me mind i can't get you of your all i'm thinking of you got my heart,you got me fallen for you hard baby you cause it i need you desperately so come and rescue me​
אז מה אתן אומרות?

talosh1234

New member
אהבתייייייייי ../images/Emo99.gif

צמרמורות XD וזה רציני .. שלא תחשבי ציני :]

גרבע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifדחוף!../images/Emo9.gif

יש לי עבודה באסטרו פיזיקה, אם מישהי מבינה] ויש לי לעשות על מחזור חייו של הכוכב.הבעיה שבויקיפדיה זה מה זה לא ברור ואין לי מושג מה הם כותבים שם כי זה בכתב ממש גבוהה. למישהי יש חומר על זה?
שלב זה אורך זמן קצר יחסית, הנמשך כמה מיליוני שנים. כוכב נוצר מעננה של גז מימן הנמצאת בחלל, אשר תחת השפעת כוח הכבידה מתחילה להתכנס לתוך עצמה ויוצרת גוף פרוטו-כוכבי. מהירות דחיסתו של הגז גדלה כל הזמן כתוצאה מכוח הכבידה שעולה כל הזמן במרכז הדחיסה (ראו נגזרת שלישית), והעלייה בדחיסות בתורה מעלה את מספר ההתנגשויות בין חלקיק אחד למשנהו, וגורמת לעליה במהירות הממוצעת של חלקיקיו (התנועה התרמית שמתנגדת להמשך הדחיסה), כלומר - בעלייה בטמפרטורת הגז ועלייה בלחץ הגזים. גם התנועה הסיבובית של חלקיקי הגז, והשדות המגנטיים הנמצאים גם בענני החומר הבינכוכבי הם חלק מהכוחות הפועלים על הכוכב. חלק חשוב בתהליך הקריסה תופס האבק הבינכוכבי המקרר את הפרוטו-כוכב דרך פליטת קרינה בתחום התת אדום ומאפשר לו להמשיך לקרוס. הבנתים משהו?\= אני ממש לא.ואין לי מושג אם הכוכב נולד ואז הוא קורס והופך לננס ,או שכל זה רק תהליך ההיולדות שלו?

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאני יכולה להגיד לך לפני מה שאני

יודעת מידע כללי.. כשחייו של כוכב נגמר הוא מתפוצץ ומשאיר אבק וגזים, כוכב נולד נוצר מהאבק והגזים שהשאיר הכוכב שהתפוצץ. הגזים ואבק מתחילים להמשך אחד לשני מכוח הכבידה ולאט לאט כל האבק והגזים וגם הטמפרטורות הגבוהות הופכים לכוכב חדש. זה פחות או יותר מז שאני יודעת.. [תראו מה לומדים מזכרון של התוכנית אוטובוס הקסמים
]

גרבע

New member
XDDDD אומג גם את ראית את זה ?XDDD

אלוהים. עם הלטאה הזאת וליזה אם אני לא טועה XD נו הכושית XD והאוטובוס הצהוב O: בויקיפםדיה,רשום שהכוכב נוצר מעננת גז או משהו.סיימתי את ההיווצרות שלו,עכשיו אני בכוכב היציב.
בשלב זה מקור האנרגיה של הכוכב הוא התגובות התרמו-גרעיניות החלות בליבתו. לכוכבים של הסדרה הראשית יש ליבה דחוסה וצפופה מאוד, והטמפרטורה במרכזם גבוהה מאוד (כמה מיליוני מעלות קלווין). המעטפת החיצונית מסביב לליבה היא דלילה, קרה (יחסית) וגדולה. בשל התנאים בליבת הכוכב, מתרחש בו היתוך גרעיני של גז המימן, הנחשב ל"דלק" של הכוכב, היות שהוא מספק אנרגיה אדירה בצורת קרינה וחום לכוכב. היתוך זה הוא הגורם לכך שהכוכב אינו קורס: לחץ שכבותיו החיצוניות מתאזן על ידי לחץ הקרינה שנוצר כתוצאה מהיתוך המימן במנגנון של משוב שלילי. זמן חייו של כוכב תלוי במסה התחלתית שלו - ככל שהכוכב כבד יותר, כך זמן חייו קטן יותר ולהיפך. עובדה זאת ניתן להסביר בכך שככל שהכוכב מסיבי יותר כך הוא צורך מימן בקצב מהיר יותר: הלחץ שמפעילות שכבותיו החיצוניות על הליבה רב יותר, והטמפרטורה בליבה עולה; כתוצאה מזה, מואץ קצב התגובות התרמו-גרעיניות. אני אלך לי לפרש את זה \=

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifזה לא היה ליזה, אלא ליז../images/Emo6.gif

אני איתך.. פרשתי ><"

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifאי אפשר להאשים אותי על זה שלא ניסיתי

לעזור

למעלה