ה
|חייזר|

RichardSmith

New member
ה ../images/Emo189.gif |חייזר| ../images/Emo190.gif

עלה בי הרעיון למשחק חדש. הוא מבוסס על משחק שאלות ותשובות שמופיע באחד מספרי. הרעיון מאוד פשוט, אני מתחיל בשאלה שנשאלת ע"י בן תמותה רגיל. הבא אחרי משחק את תפקיד המלאך/חייזר/בן שטנים ובהתאם לכך עונה. נא להכנס לדמות ולהתנסח בהתאם, אחרת...
פשוט לא נשמע טוב אחרת. אז העונה לוקח את תפקיד בן התמותה ושואל שאלה ומישהו אחר עונה עליה. דוגמה: בן התמותה שואל: וכי למה קיימים העוני והחולי, הטמטום והאכזריות לשמה בעולמנו? החייזר אז עונה: זה הוא פשוט שלב בהתפתחות הגזע לפני היציאה לכוכבים. לאחר הלידה הדברים יראו אחרת. אז העונה מחליף את כובע החייזר לכובע בן התמותה: האם יש מקום להתפתחות מעבר לשימוש בכסף? ועכשיו תורכם לענות. מקווה שהייתי מספיק ברור.

RichardSmith

New member
שיר הנושא של המשחק. ../images/Emo3.gif

http://www.lyrics007.com/Guns%20N'%20Roses%20Lyrics/Dead%20Horse%20Lyrics.html

איפי1

New member
../images/Emo153.gif

לא, אין, הכסף זקוק לבני האדם בשביל שימור המעמדות, ובשביל שמירת הסדר. אולי תוכלו להמיר את הכסף במשהו אחר, אבל תמיד יהיה חומר כלשהו שיקבע איך תחיו.
מדוע יש אנשים שונים כל כך ברחבי העולם?

pieceofmadness

New member
כדי שלא נשתעמם, כמובן!

וכדי שתהיה לנו האפשרות להתעשר בתוכן. הרי אין איש אחד שמסוגל להכיל הכל, כך שהתחלקנו ואנחנו מנסים ללמוד אחד מהשני....

RichardSmith

New member
משהו מסויים?

שיחקנו כאן בעבר משחק טריוויה שכל אחד עונה ושואל. זה על אותו עיקרון אבל שאלות פילוסופיות. המטרה של זה היא לנסות לחשוב מחוץ לנורמה האנושית...

MajorWinters

New member
שאלה

האם יש אלוהים? (זה סתם נראה לי נחמד בגלל השרשור הגדול, אל תענו דווקא בתור עצמכם, ואם משהו פה נהיה ויכוח דתי, תזיזו לשרשור הראוי)

RichardSmith

New member
../images/Emo189.gif

אני הינני כלי שרת בשליחות אלי אדוני. האדון, בורא העולם, הוא אשר העניק משמעות לי ולשאר בראותיו. אולי האנושות שכחה ברובה את מי שהעניק לה אור, אולי גם אלו המכנים עצמם דתיים הולכים אחר אלי שקר וכזב. התשובה לשאלתך, בני, היא בהחלט חיובית. ולשאלתי: האם ולמה דרך ארץ קדמה לתורה?

איפי1

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif

לשאלתך-"אם"-לצערי דרך ארץ תמיד קדמה לתורה... אנשים התנהגו יפה עוד לפני קבלת התורה, והיה יותר מדי מקום פנוי בגיהנום... מזל שכשקיבלו את התורה היו אנשים שלא שמרו על החוקים הכתובים ונכנסו לרשימה השחורה שלי! ולשאלתך-"למה"-אני מניח שבני אדם צריכים להתנהג יפה לפני שהם מקיימים מצוות.
האם באמת בני האדם התפתחו מן הקוף? אם לא, ממה, ולמה?

sagima

New member
../images/Emo153.gif

ניסוי כושל, וכל מילה נוספת מיותרת. Live long and prosper לאן עוד האנושות תתפתח (אבולוציונית ו/או טכנולוגית)?

../images/Emo189.gif הקופים התפתחו מהאדם ../images/Emo189.gif

הקופים התפתחו מהאדם. האדם הוא יצור הרבה יותר נחות. במקום להנות, הוא מטריד את עצמו בתאוריות. גם ככה הם לא מבינים כלום (למשל, הם תופסים רק חלק מועט מה 24 מימדים), אבל הם לא מפסיקים לחשוב על המעט שהם יודעים. כמו כן האדם פחות מוגן מקרינה כי הוא ערום, וזו התכונה החשובה ביותר כדי לשרוד בחלל. (42). איזה מטומטמים האנשים האלה, אפילו שלחנו להם כתבים, בברית החדשה למשל הדגשנו שגם לחתול ברחוב יש די צרכו כי אלוהים דואג לו, אבל הם... רודפים אחרי מכוניות, כסף, תארים, ידע... זה העונש של מי שלא מקיים את דברי האל וישו שליחו (קודם כל תרגעי). זההאבולוציה מראה על גדולת האל, שהצליח, ליצור יצורים כ"כ מקסימים כמו הקופים, מהיצורים הנחותים האלה. (דרך אגב, מצאו כבר מאובנים של שלבי הביניים מהאבולוציה שיצרה את הקוף מהאדם? בברכה ובאהבה מלאכית ושיננתם

pieceofmadness

New member
מממשת את זכותי לשאול

למה לעזאזל יש איזה מליון חנויות ביגוד ומזון על כל חנות ספרים אחת??

RichardSmith

New member
../images/Emo190.gif

כי החומר יותר נגיש מהמחשבה. נפלאות הגוף, גרגרנות הזוללים ושאר תאוות החיים - אותם אנחנו, אנשי השטן, מביאים עבור בני האנוש. אויבינו למעלה פשוט לא מצליחים לעמוד בקצב. בקרוב נטמטם את הציבור לכזו רמה עד שהם יבואו אחרינו לקרב האחרון, שם נמחץ את "כוחות האור" - הבדיחה המהלכת הזו, והעולם אז יעבור טרנספורמציה לפי טעמנו! ולשאלתי: מתי זר הופך למכר?

pieceofmadness

New member
שתי אפשרויות:

א. ברגע שנהנים מהשיחה איתו ב.ברגע שצריכים ממנו טובה.

RichardSmith

New member
קצת חורג מהמשחק...

אפשר הרי להנות משיחה עם זר בלי להמשיך בקשר למחרת, הוא לא הופך למכר, לא? בקשר לטובה, איך אני שונא את הכינוי: "אחי"... אבל בבקשה לענות בהתאם לכללי המשחק או לענות בהודעה חדשה.

pieceofmadness

New member
אני בדרך כלל

שומרת על קשר עם אנשים שנהניתי מהשיחה איתם. וחשבתי שאתה יודע שאחים הם האחרונים שיעשו לך טובה...
זהו, רצית להוציא אותי מהמשחק אבל לא הצלחת. עכשיו: מי היה רוצה לחיות בעולם שבו הזמן זז אחורה, כלומר: העולם מאבד את התפתחותו בהדרגה?

RichardSmith

New member
השאלה הזו לא ממש עומדת...

בתנאי המשחק. את מוזמנת לפתוח שרשור חדש עם השאלה הנ"ל. ולמה להכניס לי מילים לפה או רצונות בכל מקרה? אף פעם לא עבר במוחי הרצון להוציאך מהמשחק.

למעלה