ה
|חייזר|

../images/Emo153.gif

בגלל שבחנות ספרים אחת כמות הספרים היא ממש גדולה, ובחנות בגדים יהיה אפשר לאחסן פחות בגדים מאשר ספרים.... הבנת
כשאנחנו ננחת נביא לכם קולקציה מהממתתתתתתת
מהכוכב שלנו.... תצטרכו קניון שלם כדי לאחסן את הבגדים ולא, לא תהיה מכירת סוף עונה.... אז אל תבנו על זה

RichardSmith

New member
למה סתם? ../images/Emo153.gif

בחלל החיצון, הביגוד הכרחי לשמירת הלחץ, באיזורים הארקטיים, הביגוד נחוץ לשם שמירת חום הגוף. זאת אבחנתנו שבהמון כוכבי לכת פרימיטיביים התושבים הצהירו על מעמדם בעזרת מה שאתם מכנים תכשיטים. הבגד לעיתים הוא בסך הכל סוג של תכשיט. בגדים מחנות יוקרה מסמלים שבעליהם יכל להרשות לעצמו את החפץ על חשבון דברים יותר בסיסיים כמו אוכל לדוגמה. כאשר אנשי כדוא"ה יתפתחו ויוולדו מחדש, ילמדו לשלוט על האקלים של כוכב הלכת, השימוש הראשוני של הבגדים כבר לא יהיה נחוץ, או כמעט ולא יהיה נחוץ בתוך כוכב הלכת. כאשר תושבי כדוא"ה יסתכלו פנימה ולא על החיצוניות, אז הבגדים יאבדו את ערכם השני. בקשר למידע המוטען ישירות למוח, ראינו את זה על כל כך הרבה כוכבי לכת. הרצון לחסוך עוד כמה שניות במירוץ מיותר. כאשר האנושות תחשוב במונחים יותר גדולים, האנשים יפסיקו לרוץ אחר זנבם וישבו לקרוא ספר בנחת כמו שצריך. ברכות תושבי כדוא"ה, אדיוס. ולשאלתי: איזו שיטה כלכלית/מדינית היא ה"טובה" ביותר? (דמוקרטיה, קומוניזם וכו' )

איפי1

New member
../images/Emo153.gif

לכל שיטה יש יתרונות וחסרונות משלה. השאלה היא איך הם משפיעים על כל אחד. אז איזו שיטה כלכלית או דמוקרטית טובה יותר? תלוי מי אתה. בכל אופן, תמיד עדיף לך להיות בדרג העליון בכל שיטה שתבחר...כשבכוכב שלי יגלו סוף סוף את השיטה המושלמת, נאמר לכם. עד אז- תנסו לא להרוג את עצמכם עם השיטות השונות שקיימות.(חוצמזה אני נוטה לצדד בקומוניסטיות משולבת בדמוקרטיות.) שאלה:למה אתם מחפשים אותנו? אין לכם משהו יותר טוב לעשות?

RichardSmith

New member
../images/Emo45.gif

הערה קטנה, השאלה נשאלת ע"י בן אנוש והעונה הוא חייזר/בן שטנים/מלאך. נשמע ש"אותנו" אלו חייזרים, כן? לא ממש מתאים.

איפי1

New member
אז רציתי קצת לשנות את המשחק...

זה נראה לי הרבה יותר מעניין כשאותו יצור עונה ושואל.

למעלה