ה
הכי יפה והכי מצחיקה בעולם צייצה

heart1soul

New member
צודקת אבל עדיין נקווה שזו תוכנית למה שמוקדשת

רק לאדם אהובנו

nini18

New member
לדעתי זה כן אחרת לא היו מחפשים מעריצים של אדם

אלא היו מזמינים את כולם. בכל מקרה גם אם לא אני בטוחה שזה יהיה הרבה יותר ארוך מכל ראיון שהיה לו עד עכשיו.

InbarKiii

New member
מקווה שבאמת תוכנית שלמה ../images/Emo99.gif

בכל מקרה זה פאקינג מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !!!!!

MIDNIGHT SKY

New member
יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

*סופרמתרגשת*

R o c k s e n

New member
סטטיסטיקת פורום לחודש דצמבר

חודש מספר הודעות אוגוסט - 2009 3928 ספטמבר - 2009 6727 אוקטובר - 2009 7783 נובמבר - 2009 6472 דצמבר - 2009 3967 למה הייתה ירידה כ"כ גדולה בכמות ההודעות? אבל כ"כ... וקרו המון דברים בחודש הזה ונקווה שבחודש הזה קצת יותר. זה הזמן לקרוא לאלה שהיו פה הרבה יותר פעילות בעבר וקצת נעלמו לאחרונה לחזור! עשרת הכותבות הגדולות של החודש (609)
mayarel (589) nini18 (409) mokasosex (291) t r e c o o l (250) MIDNIGHT SKY (245) heart1soul (219) Rider on a storm (195) ר ו ח ל י (170) InbarKiii (131) nogigoosh

nini18

New member
כי אין כמעט חדשים. כי אנחנו כותבות הרבה

בטויטר במקום פה. וחבל. וכי היה חודש קשה לכמה מאיתנו מבחינה אישית. אני ממש מקווה שנשתפר ושיגיעו עוד חדשים שלא ירשמו רק אני חדש/ה ויעלמו. ושהותיקים (כולל אני) יתחילו לכתוב כמו פעםםםםםם. HAPPY NEW YEAR

R o c k s e n

New member
אז באמת תחזרו לכתוב פה יותר במקום בטוויטר

תמשיכו בטוויטר כן? אבל אתן די נוטשות פה לאחרונה ): לגבי החודש הקשה מקווה שזה מאחוריכן והכל יהיה טוב .
וצריך לחשוב על דרכים לפרסום הפורום..

nini18

New member
הפורום מפורסם אנשים פשוט מעדיפים

להיות סמויים ולקרוא את כל מה שאנחנו שמים פה מאשר להשתתף. אין לי מושג למה? היו גם כמה חדשים שרשמו ואחרי יום יומיים הפסיקו. ואחרים רק רושמים אני חדש/ה ונעלמים. אין לי מושג עוד איך לגרום לאחרים לרשום פה ניסיתי הכל. גם כל מי שהיה בקומונה כבר איננו יכול להיות שהפסיקו גם לאהוב את אדם וזה כבר משהו אחר. אבל בקומונה היו מלא משתתפים ומשתתפים ממש פעילים. שהפסיקו לרשום כשעברנו לפורוםאו קצת אחרי שהוא נפתח.
ותודה

R o c k s e n

New member
אני מאוד רוצה לא להאמין שהפסיקו לאהוב את אדם

או שקצת ירדו ממנו. ואני באמת מעריכה את כל מה שאתם עושים כדי לקדם את הפורום ולהפעיל אותו עוד יותר, אין לי טענות או משהו. שחדשים רושמים שהם חדשים ואח"כ נעלמים זה אני באמת לא מבינה. הלוואי שזה ישתנה .

nini18

New member
אני יודעת שאין לך טענות אני רק מסבירה את המצב

אני גם מאוד מקווה שלא הפסיקו לאהוב אותו. אבל אי אפשר לדעת .
אני גם מקווה שזה ישתפר.

t r e c o o l

New member
התחלתי לעבוד בנובמבר../images/Emo6.gif חחחחח

ווו, מה היה באוקטובר?
כולם צרכות לחזור לכתוב כמו פעם ולעזוב את הטוויטר..

nini18

New member
ואת צריכה לעזוב את העבודה שלך חחח

מזה גם אני עובדת אבל עדיין נמצאת כאן. את בכלל לא .

t r e c o o l

New member
אני גם כאן../images/Emo69.gif ודונט ../images/Emo46.gif טו מי.. את יודעת

שאני רגישה

nini18

New member
מה רגישה את צריכה ניעור. את נעלמת לגמרי..

את בכלל לא מגיבה. את ההופעה הראשונה המלאה של אדם ראית רק איזה שבוע אחרי ואפילו לא ראית הכל. בושה!!!!!!!!!!11

t r e c o o l

New member
כי חיכיתי לאיכות טובהה, בקושי שמעתי משו

והיה לי קצת לחץ, שנגמר! עכשיו אני כותבת יותר!

nini18

New member
אני מקווה כי ממש עצוב לי שככה הפורום נהייה

אותם הודעות נמצאות שבוע בדף הראשי

למעלה