../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif
אגב, השגתי את גליון Q ( שכאן יוצא תחת הכותר של Mojo) המיוחד על הפלויד, ואתן דיווח מלא כשאגמור לקרוא אותו. כמו כן, קניתי את גליון Word הכולל את המאמר הגדול על הפלויד, עם ראיונות עם מייסון ו-ווטרס. אני באמצע הקריאה עכשיו. מעניין ביותר. גם על כך אדווח בהרחבה, ברגע שיהיה לי זמן. וגם קניתי את הספר של ג'ון קוואנאה על הקלטת Piper, ואתן עליו סקירה כשאגמור וכו'. בחנויות המוסיקה כאן ראיתי, בנוסף לספר של פריסטון והודג'ס, גם את הספר של פובי ומה-שמו השני, הסוקרים את כל הופעות הפלויד, וכן את ספרו של וורנון פיץ' המאגד קטעי עיתונות שהופיעו על הפלויד )באנגלית( עד סוף שנות השבעים. אין כל כך הרבה מקורות, כמו שניתן לחשוב. כן יש בכל החנויות עותקים של Crazy Diamond, הביוגרפיה הראשונה שיצאה על סיד, בתחילת שנות התשעים. כנראה שיצאה מהדורה חדשה לאחרונה. בחנות אחת ראיתי את Random Precision ואני בהחלט מתכוונת לקנות אותו. יש פה ושם גם עותקים של הביוגרפיה שכתב ניקולס שאפנר - עדיין הביוגרפיה הטובה ביותר על הפלויד. אין עותקים של ספרו של מייסון, אפילו לא בייבוא. ראיתי עוד ספרים מעניינים רבים, וקניתי כבר כמה. סקירה מלאה, תובא בנפרד. בכל החנויות ניתן להשיג את כל אלבומי הלהקה הרשמיים, וכן את כל אלבומי הסולו של סיד ושל רוג'ר. לא בדקתי את אלו של גילמור ורייט. מהדורת חשדות תועלה הערב (לפי שעון ניו יורק).