פששששששש יפה לך
ל להקת אינדיגו New member 1/10/05 #12 24.10 אינדיגו מגיעים לתמונע שני 24.10 שעה 22:30 תאטרון תמונע 20 ש"ח ואינדיגו אל תפספסו
S SponT New member 2/10/05 #17 אז אתמול הייתי בבר מצווה של אחי היה אחד הדברים!!!! כמה שתיתי עם המשפחה אבל היה פצצה!!!!!! העיקר כיסינו את העלות של הכל יותר מאוחר אני אעלה כמה תמונות חמודות שתפסו אותי
אז אתמול הייתי בבר מצווה של אחי היה אחד הדברים!!!! כמה שתיתי עם המשפחה אבל היה פצצה!!!!!! העיקר כיסינו את העלות של הכל יותר מאוחר אני אעלה כמה תמונות חמודות שתפסו אותי
H Hadardur New member 2/10/05 #23 אלעד סליחה... זה שיש לך פה דודים זה לא אומר שכולם פה משפחה שלך! סתם סתם חמוד "חמוד את יודעת למי תקראי"
אלעד סליחה... זה שיש לך פה דודים זה לא אומר שכולם פה משפחה שלך! סתם סתם חמוד "חמוד את יודעת למי תקראי"
H Hadardur New member 3/10/05 #37 2-5-06... תזכור יומזיכרון/עצמאות כאילו... הזיקוקים? שעפים כזה באוויר?... כעיקרון הם בשבילי אבל יש להם גרסת כיסוי כזו... "יועצמאות" (כע בטחח...) הם לא רוצים שאנשים יבקשו גם וזה...
2-5-06... תזכור יומזיכרון/עצמאות כאילו... הזיקוקים? שעפים כזה באוויר?... כעיקרון הם בשבילי אבל יש להם גרסת כיסוי כזו... "יועצמאות" (כע בטחח...) הם לא רוצים שאנשים יבקשו גם וזה...
D dani3p New member 3/10/05 #38 כן.. גם שנה שעברה.. כל ההופעות והזיקוקים זה היה בשבילי.. ורק קראו לזה "יום העצמאות" כי ביקשתי מהם.. לא נעים.. כל התהילה הזאת.. בלגנים.. עד שהחלפתי מספר טלפון להתחמק ממעריצים וזה..
כן.. גם שנה שעברה.. כל ההופעות והזיקוקים זה היה בשבילי.. ורק קראו לזה "יום העצמאות" כי ביקשתי מהם.. לא נעים.. כל התהילה הזאת.. בלגנים.. עד שהחלפתי מספר טלפון להתחמק ממעריצים וזה..