ה
נוע של האוס

Hieros Gamos

New member
יש איפשהו נדמה לי שהם מראים אופנוע

BMW או משהו אבל אני לא בטוחה, אני אסרוק את האתר יותר מאוחר ואחזור עם תושבות

princess taly

New member
היו ליו משהו כמו 16 אופנועים

לא רק אנגליים, ולא מזמן הוא קנה גם אחד לבן שלו. אין לו מה לעשות עם הכסף?! שיתן לי. טוב הוא ממש אוהב כלים כבדים. ואוהב להתפייט עליהם בספר שלו

Benjamin Turner

New member
כן... ההשתפכות שלו על הקוואסאקי

בהחלט מעוררת רצון עז לעלות על אחד כזה (במיוחד אם תומאס לאנג, או האלטר אגו שלו, מתיישב מאחור
). אני ממש מקווה שבאיזשהו שלב הוא מתכוון להחליף את המנוח (נכון לעמוד 78 בגרסת הWord הוא עדיין לא עשה זאת
). אופנועים הם דווקא אחלה דרך לבזבז כסף! ו... מי זו בתמונה ואת מי צריך לרצוח כדי להתחלף איתה? אגב, 16 אופנועים ב... 30 שנים(?) זה לא כל כך הרבה

princess taly

New member
חחח אין לי מושג

רפרפתי עליו, כל פעם שהיה תיאור של בחורה קראתי, וזהו
הוא כזה שעמום בכל אופן בתמונה זאת שחקנית אורחת בהאוס. לא חושבת שראיתי את הפרק איתה וכן 30, יו רוכב מגיל 16 ורציני מגיל 20 פלוס וזה אומר שריטה חדשה כל שנתיים גם היו לו כמה תאונות
please be careful my dear darling hugh

Benjamin Turner

New member
את רצינית? אחרי שהתגברתי על ההתחלה

המייגעת משהו, דווקא ממש נתפסתי, עד כדי קריאה על המחשב (דבר שאני שונאת לעשות). אחלה ספר
(לא איזו ספרות יפה או משהו, אבל מותחן ציני משעשע ומודע לעצמו) אז 31 שנים. ונדמה לי שהוא אמר שהיתה לו רק תאונה רצינית אחת, לא? אבל בהחלט, מסכימה עם הסיפא, בעיקר לאור העובדה שהוא רוכב על אופנוע בסביבת נהגי פחיות מוכשרים במיוחד כמו LA.

Hieros Gamos

New member
i'm lying in my bed on rainy nights

and listen to the car accidents
סלחו לי אם הציטוט לא מדוייק, את הראיונות אני עוד לא זוכרת מילה במילה

Benjamin Turner

New member
בדיוק על הראיון הזה חשבתי כשכתבתי

את התגובה. והציטוט היותר מדויק הוא: on rainy nights I lie in bed and I listen to the car accidents underneath my window (הורדתי וראיתי שוב את הראיון רק אתמול
)

Hieros Gamos

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

נו, העיקרון היה אותו הדבר
חח הורדתי את זה מהמחשב אחרי שצרבתי...מה שאני גם צריכה לעשות לכל העונה השנייה ולעונה השנייה של ג'יווס אנד ווסטר שסוף סוף הצלחתי להשיג
אבל בלי קשר אני צריכה לעשות שוב מרתון ראיונות שלו. כל כך כיף לראות אותם

Hieros Gamos

New member
את מוזמנת../images/Emo3.gif

לא יודעת לגבי לגנוב, אבל אם תביאי דיסקים אני מוכנה לצרוב לך אותם

Benjamin Turner

New member
אוקיי, מצאתי תמונה של BMW.

משום מה כתוב בcaption מ-2005 שהוא רכש אותו לא מזמן, בעוד שלמטה יותר באותו עמוד ישנה תמונה שלו על אותו אופנוע מ-1997, אבל לא משנה

J e i n

New member
המ... תגידו, אתם מכירים אתרים מהם

שאפשר להוריד בהם פרקים של האוס עם התוכנה utorrent? כי בגוגל מצאתי עשרות אתרים שמשבחים ומפארים את התוכנה, ואפילו לא אחד שניתן להוריד בה משהו דרכו ._. גם פרקים להורדה באימיול או בכלל כל סוג של ביטרונט זה בסדר ^^ תודה ^.^"

../images/Emo207.gif מישו בבקשה יכול לרשום את המי

המילים* של "מיסטורי" כש-hugh שר אותו

ממ לא...

חיפשתי בגוגל מילים לשיר הזה שיו שר אותו אבל זה לא המילים המדוייקותאבל זה מספיק לי חחח
אבל אם במקרה יש לך את המילים המדויקות אז אני אשמח

למעלה