הHOTBOX - המודם שHOT מתקינים בימים אלו

Rיקושט

New member
הHOTBOX - המודם שHOT מתקינים בימים אלו

הוא גם נתב + Wifi? זה שהוא מודם בברירת מחדל אני יודע, אבל האם הוא גם יכול לתפקד כנתב אלחוטי? ואם כן איך עושים את זה?

Rיקושט

New member
מעבר ללהפעיל לבד...

מה יש שם בפנים? מבחינת חומרה. ההתלבטות היא בין לשלם 10 ש"ח בחודש לבין רכישה של נתב נפרד. במקרה הספציפי הזה אני צריך נתב אלחוטי שיחצה 2 קירות למרחק של 12 מטר. נשמע פשוט על פניו רק שנתב Dlink 614 (אם אני לא טועה) וEdimax 6223 (?) של 150Mbps לא עושים את העבודה ומספקים לי במחשב המרוחק ביותר קליטה לא משהו.

תבקש שיפעילו, תראה אם טוב

אם לא תבקש שיכבו
לא מצאתי את המכשיר הספציפי הזה באתר היצרן, רק מכשירים קרובים(שכנראה שמיועדים למכירה ישירות ללקוחות פרטיים) זה כנראה איזה שהוא מכשיר מותאם ספציפית לספקי תשתית( או מוצר למדינות עולם שלישי כמו דגמים של חברות אחרות שיש בישראל
) החיבורי LAN שלו הם 1GB, והוא בעיקרון תקן N אבל האנטנה/אנטנות(לך תדע כמה יש לו) פנימיות ככה שאני מניח שבקליטה הוא לא יהיה כוכב. כשאגיע לדירה אצלם את המדבקה שעליו עם הנתונים הטכניים ומה שיש בחוברת הדרכה שבאה איתו ואעלה לכאן

שחר HOT

New member
שלום Rיקושט,

ה-HOTBOX מהווה איחוד של שלושה רכיבים אשר היו עד היום היו נפרדים: מודם טלפון, מודם אינטרנט וראוטר אלחוטי. במידה ותהיה מעוניין בסיוע נוסף ובפירוט המפרט הטכני של המוצר, אנא שלח את פרטיך ליצירת קשר במסר אישי. המשך יום טוב,

Rיקושט

New member
שלום שחר,

אני לא רואה צורך בפרטיי האישיים כדי לקבל מפרט טכני של מוצר שאתם מספקים ללקוחות שלכם. אשמח אם תעלה לכאן את המפרט ותשתף את כולנו מבלי להזדקק לפרטיי האישיים. תודה.

dov98

New member
האם ללקוח

שלכם יש גישה לממשק שלו? אם כן מה סיסמת ברירת מחדל וUSER ? אפשר להעלות את הMANUAL שלו לכאן? הנתונים שנתת אינם מספיקים....

dov98

New member
תודה, והאם לקוח

מן השורה שלא מעוניין בשרות תמיכה בנתבים יהיה רשאי לקנפג לעצמו את המודם הזה כנתב וכנקודה אלחוטית ביתית?

שחר HOT

New member
לגבי הרשת האלחוטית

היי, לקוח יכול לבחור האם לפעיל\לא להפעיל את הרשת האלחוטית דרך חברתנו. בכדי שתוכל להשתמש ב- HOTBOX כנתב אלחוטי יהיה עליך לשלם 10 ש"ח בחודש (בדיוק כפי שעלה הנתב הקודם שמכרנו TP-LINK) כמובן שאינך מחויב לדבר ובמידה ויש לך נתב אלחוטי פרטי תוכל לחברו ישירות אל ה- HOTBOX ובכך לצמצם עלויות. יום טוב שחר

dov98

New member
תודה >

אך לדעתי אתם עושים את אותה טעות כמו בזק בזמנו עם הALCATEL SPEEDTOUCH HOME שזה גרר משחקים בציוד שלהם וכעת שלכם. לדעתי עליכם לאפשר ללקוחות שאינם רוצים תמיכה לקנפג בעצמם את המודם אחרת זה יעלה לכם בבעיות אחזקה או בהפצת קודים לפריצות. לא מספיק שיש לכם אנשים שרודפים אחרי מחוברים לא חוקיים? מדוע לא להתגלח על הזקן של האחרים?

שחר HOT

New member
היי דוב

ע"מ שהאופציה של נתב אלחוטי תהיה פתוחה אנו מעדכנים פקודה פנימית במערכת שלנו. לקוח אשר לא תצורף לו "תכונה" הזו לא יוכל לגלוש אלחוטית. (למרות שאני אומר את זה בהסתייגות כי קטונתי מלהכיר את כל אופציות הפריצה שציינת). ושוב אני מזכיר כי ללקוח הכוח לבחור האם לשלם על השירות או לרכוש אותו באופן עצמאי. נקודה למחשבה: במידה והלקוח יבחר בשירות דרכינו כמובן שמעבר לחיסכון בקניית הנתב יקבל גם אחריות - והכל בתוספת 10 ש"ח. (לא נראה לי ששווה את כל ניסיונות הפריצה
וכרגע זהו המחיר ולא ידוע לי על כל תכנון להורידו. המשך יום טוב

רגע שאני אבין

ה 10 שקלים זה רק על שימוש על תקשורת האלחוטית של אינטרנט או שזה כרוך בעוד משהו כי לא ממש הבנתי פה את הסיפור על 10 שקלים בעניין האופציה להשתמש בתקשורת האלחוטית של האינטרנט שבהוטבוקס

שחר HOT

New member
ה- HOTBOX משמש גם כנתב

אלכס שלום, אחת מתכונותיו של ה- HOTBOX היא יכולתו להיות גם נתב אלחוטי, אופציה זו היא בחירה (הלקוח לא מחויב לקחת אותה) ועלותה 10 ש"ח בחודש. (כפי שגבינו בעבר על נתב TP-LINK ששיווקנו). * במידה והלקוח בוחר לחבר אל ה- HOTBOX נתב אלחוטי שברשותו - כמובן שלא ישלם כלום. יום טוב

dov98

New member
פשוט מאוד

אם אתה מבקש אינטרנט, הוט מתקינה אותו כמודם. ואם משך הזמן או כעת אתה מבקש גם ראוטר: מופעל לך במודם שירות ראוטר וראטר אלחוטי מרחוק תמורת 10 שקלים לחודש. השרות הזה טוב למי שרוצה ראוטר ואין לו מושג וגם לא רוצה להתעסק עם כזה.

למעלה