הHOTBOX - המודם שHOT מתקינים בימים אלו

אז כנראה שזה מתאים לי

אני בתור אחד שאין לי ידע בכלל ברואטרים ובנתבים בכל מקרה אני עדיין מחכה עד שתתוקן הבעייה עם ההוטבוקס ואז ארכוש אותו

dov98

New member
אין בעיה נראית לעין בHOTBOX

הבעיה היא בצורת הניהול של HOT על המודם הזה. דבר נוסף: אם לקנות אז לא את הHOTBOX ודעה אישית נחרצת מתוך נסיון: לאיש כמוך הוא מצויין כי יש לו תמיכה 24/7 ואם לוחצים על HOT עוד קצת במקום הנכון הם גם נותנים אותו ללא תשלום עבור תמיכה. דבר אחרון: הוט נותנים אותו בהשאלת חינם והתשלום הוא עבור תמיכה, אז למה לא לקחת ?

אתה אומר ככה וחוץ מזה

יש עליו הרבה תלונות על בעיות איתומהיום הראשון ששיווקו אותו אז מה אתה אומר על זה ולא חסר שירשורים על בעיות של ההוטבוקס פה בפורום

dov98

New member
תראה לי הוכחה

אחת שיש אתו בעיות. HOT בעיתיים בהרבה דברים כולל זה שהוציאו ממיר HD מקליט לשוק עוד בשלבי פיתוח (הפכו אותנו לנסיינים בתשלום) אבל לגבי הHOTBOX לא ראיתי שום דבר מוכח.

ההוכחה היא

שהרבה מתלוננים שהגלישה בו איטית להחריד ושלוקח המון זמן להוריד מטורנטים אימיול ודברים דומים בסגנון ועוד שלל של בעיות אז בגלל הכמות הדיווחים כאלו תאמין לי שצריך לשקול טוב טוב אם לרכוש אותו או לא

dov98

New member
את זה כבר אמרת ואמרו

אבל רק הוכחת בדיקת מהירות תשתית, ספק וחו"ל יכולה להצביע על בעיה. אל תדבר סתם...

dov98

New member
אני מסכים

אתך שבשביל 10 שקלים אין טעם להתעסק אבל העובדות שציינתי קודם הוכיחו אחרת וגם המחירים שאתם גובים ליתר השרותים אינם בדיוק עוזרים לכם. אני מצידי רק אמרתי. בכל אופן תודה על הכנות.

dov98

New member
הנני ממתין בקוצר

רוח לתשובתך המאירה לגבי שאלתי הקודמת

A

adorah

Guest
יש גישה מאוד מוגבלת להגדרות הנתב.

אני ממליץ לא לקחת מספק נתב שאין למשתמש שליטה מלאה בהגדרות שלו כמו הפניית פורטים רשת אלחוטית וכו'. עדיף לקחת מודם רגיל ולחבר לבד נתב.

jumpgate

New member

שחר HOT

New member
מפרט טכני - HOTBOX

שלום Rיקושט, לבקשתך להלן מאפייני ה- HOTBOX, מקווה שיעזור. המשך יום טוב HOTBOX – Sagemcom F@st3184 – מפרט עיקרי רכיבים קריטיים עיקריים • מעבד ראשי: BCM3380ZKFSBG • זיכרון Flash: 32MB • זיכרון RAM: 128 MB ממשק פיזי • מחברי רשת: 4 x GIGA Ethernet (10/100/1000 T Based RJ-45) • מחברי USB: 2x USB2.0 • ממשק אלחוטי: IEEE802.11n wireless PCI-E • ממשק טלפון: 2 קווי טלפון במחברי RJ11 • נוריות: Power, DS, US, Online, Ethernet 1-4, Wireless, Tel1, Tel2 מימדים • אורך: 21 ס"מ • רוחב/עומק: 15 ס"מ • גובה: 3.7 ס"מ • משקל: 502 גרם ספק כוח • מפסק כיבוי והפעלה חשמלי • מתח כניסה: 180V~264VAC • מתח יציאה: 12VDC 2A • הספק: עד 0.024 קילוואט ממשק אלחוטי • טווח תדרים: 802.11n 2.4 GHz—2.5 GHz • ערוצי שידור: 20, 40 מה"ץ • אנטנות: 2 אנטנות פנימיות בהספק מינימלי של 2dBi • הצפנה: WEP(64, 128 bit), WPA (TKIP), WPA-PSK, WPA2-PSK • ממשק WPS • כפתור כיבוי והפעלת הרשת האלחוטית תאימות לתקנים: • DOCSIS / EuroDOCSIS 1.0/1.1/2.0/3.0 • PacketCable 1.0/1.5 • Ethernet/IEEE 802.3u/IEEE 802.3z • USB 2.0 • DLNA 1.5

dani666

New member
לשים לב - *רק* 2 אנטנות פנימיות (שזה גם ...

.. אומר ללא יכולת כוונון שלהם).

למעלה