הPS4.5 כנראה בדרך אלינו, סוני מכינה מפתחים לקראתו.

רגע רגע, בוא שניה נדבר על מה שהתכוונתי אליו ואז על מה שאתה.

אם יהיה שידרוג כל שנתיים, אני עף מהקונסולות ישר למחשב שלא יהיה לך ספק.

אבל זרום איתי לרגע. נגיד שאני צודק והPS4.5 יגיע שנה/שנה וחצי לפני סוף הדור הזה, זה באמת יפריע לך? ואם יהיה סטנדרט שכל שנה וחצי לקראת הסוף יוצא דגם כזה, זה באמת יהרוס לך את כל עניין הנוחות הזה שאנחנו מדברים עליו?

כי אני לא כזה מצליח להבין לאיזה תרחיש אתה מתייחס.

ברור שאם כל שנתיים מוציאים לי דגם אני פורש. אבל דור ממוצע זה 5-6 שנים זה אומר שבכל דור אמיתי אפשר להוציא מקסימום 3 שידרוגים.

אם פעם בחמש שש שנים מוציאים שידרוג אחד, זה לא מזיז לי וזה מה שאני חושב שיקרה. ורק בשנה וחצי האחרונת של כל דור. אחר כך סוני עוברת לPS5.

אני רוצה לשמוע את דעתך על התרחיש הזה. לא על מה שספנסר חולם בלילה שיקרה :)

אם מייק מנצחת וכל דור יהיה פאקינג 6 שידרוגים, אז כולם יכולים ללכת לעזאזל
אני אקנה קונסולה בסוף כל דור בשביל דרגון קווסט חדש, ואז אשחק בזול גם את הבלעדיים שהפסדתי.

אני לא חושב שהנוחות שאנחנו כל כך אוהבים תפגע לנו. תראה את זה ככה.
אתה קונה משחק דיגיטלי או דיסק, המשחק מזהה לבד איזה PS4 יש לך.

והוא לבד מסדר לך את את הגרפיקה בלי התערבות שלך כדי שתהיה לך את החוויה הרגילה הנוחה שאתה רגיל אליה.

לנו כל מה שנשאר זה להישען על הספה ללגום מאיזו בירה ולהנות.
פעם חשבו שעידכונים ופא'צים וקניות דיגיטליות והארדיסק יהפכו את הקונסולות למחשב.

זה קרה? לא, אמנם הPS4 מתקין לך פאצ'ים כל שני וחמישי וזה מעצבן, וצריך להמתין לפעמים אבל החוויה נשארה חווית קונסולות של
"תכניס דיסק, ושכח מכל העולם וגיסתו" וזה מקור המשיכה לקונסולות וזה ימשיך להתקיים ללא דופי גם בקונסולה משודרגת.

ממה שאני קורא בין השורות, יש לי הרגשה שגם ממה שאני מתאר,שידרוג חד פעמי לקונסולת. אתה חושש.

אם ניתן לזה timeframe בוא נקבע לנו לצורך העניין שהדור הזה מסתיים באמע 2019. למי זה פאקינג יפריע אם לקראת סוף 2017 יהיה דגם משודרג? שרק מחזיק אותנו עד הPS5?

ואחר כך זה ברור שPS5 אמיתי מגיע שבו התהליך הזה חוזר על עצמו.

voguemaster

New member
דור הוא 5-6 שנים?

לדעתי שני הדורות האחרונים של סוני נשקו ל-10 שנים כ"א.

שני הדורות האחרונים של סוני נשקו ל10 שנים???

הדור האחרון היה 7-8 שנים.(תלוי אם אנחנו מסתכלים על הבוקס כתחילת הדור ההוא)

הדורות של סוני לאורך השנים.
פלייסטישן 1 : 1994-2000 -6 שנים.
פלייסטישן 2 : 2000-2006. -6 שנים.

אם נסתכל על חברות אחרות.
נינטנדו:
סופר נינטנדו : 1990-96 -6 שנים.
גיימקיוב : 2001-2006 - 5 שנים.

היה לנו את הדור האחרון שהיה פשוט צריך למות כל כך הרבה שנים קודם, אין ספק שהדור הנוכחי היה צריך להתחיל בסוף 2011 או ממש תחילת 2012 אבל זה דבר לא שגרתי.

גם הדור של המגסון היה ארוך בצורה יוצאת דופן 1983-1990 שבע שנים, אבל זה נדיר מאוד.

זה שסוני תמיד נותנת לקונסולות שלה תמיכה גם שנה אחרי שהקונסולה מתה רשמית זה משהו אחר, גם שהPS4 תמות סוני בטח תוציא לה כמה בלעדיים שנה אחרי.

voguemaster

New member
אוקיי אז איכשהו זכרתי את ה-PS2 לטובה

כי אני יודע שהדור האחרון היה 8 שנים. וזה מכובד. ואני לא מסכים שהוא היה צריך למות ב-2012 - זה ממש לא נכון. בעיניי המשחקים האחרונים של הדור היו ממש מוצלחים, איך אתה יכול להגיד את זה?
בסוף הדור משחקי ה-PS3 היו מעולים. ושוב, לא חוכמה להשוות כל הזמן ל-PC, זה לא היה משחק הוגן עוד בשנת 2000 כשיצאה ה-PS2 (אז מחשבים הריצו הכל ב-HD כבר, אמרנו לא?)

המשחקים של סוף הדור היו מדהימים אבל רצו חרא על החומרה.

אם gta 5, או TLOU היו עוברים לדור הבא במקום הדור האחרון הם היו הרבה יותר טובים ממה שהם היו על הPS3 ולדעתי? הPS4.5 ימנע בדיוק מצב כזה שבסוף הדור המשחקים רצים כמו חרא.

לא הרגשת שהPS3 שלך זוחל עם TLOU כל הנפילות פריים רייט האלה עשו לי סחרחורת והPS3 התעלף פעמיים מהמשחק הזה למרות שהוא היה חדש מהקופסא. בGTA5 אישית לא יכולתי לשחק על הדור הקודם הוא רץ פשוט איום ונורא.

voguemaster

New member
היו קטעים קשים אבל זה לא הסטנדרט

TLOU עובד יפה מאוד על PS3 ושומר יפה יפה על קצב פריימים. נכון, יש קטעים קצת יותר קשים אבל אין מה לעשות, שום דבר לא מושלם.

עטלפוני

New member
אז בעצם כל זה היה מתקבל אצלך חיובית אם זה היה ps5 ?

מה זה משנה איך קוראים לקונסולה ? אם זה "פס4.5" שמריץ משחקים של פס4 יותר טוב או "פס5" שמריץ בתאימות לאחור משחקים של פס4, ואפילו יכול לשפר אותם קצת.
&nbsp
אני חושב שהרעיון לעשות "חצי קפיצה" כל דור הוא לא רע, אסביר למה לדעתי
&nbsp
א. את האדם הממוצע זה לא מענין, מתוך ה 40 מיליון שחקני פס4 כמה כבר מתעניינים ? רוב האנשים מבסוטים עדיין על פס3 או 360. הם לא קוראים dualshocker/newgaf ושאר ירקות. אין להם שמץ של מושג מה זה e3. מבחינתם יש דגם קצת יותר חזק, ובטח הפס4 יקבל קצת הנחה וזהו.
&nbsp
ב. אלה שכן מתעניינים לרוב יודעים הרבה זמן מראש על מהלך שכזה, ולרוב ירצו לשדרג בלי קשר למכשיר הכי מתקדם. כמה אנשים באמת יפגעו מזה ? כמה גימריים כבדים יקנו פס4 ויגלו בהפתעה חודש אחרי שיצא פס4.5 ? אפס.
&nbsp
ג. כדי להתחרות במחשב וסטים אי אפשר כבר דורות של 6-7 שנים, זה לא עובד, ולא יעבוד. דור יחזיק מקסימום 4 שנים. קפיצה קטנה ברכיבים שתיתן כוח עיבוד נוסף יכולה לעזור, בזמן שעובדים על דור חדש באמת עם יכולות חדשות ותוכנה חדשה. ומי שלא רוצה, ימשיך עם הנוכחי ויחכה לשידרוג הגדול באמת. קצת כמו אפל עם אייפון 5 ואז אייפון 5s, לעומת אייפון 5 וקפיצה לאייפון 6. דגם מרכזי, דגם משופר, דגם מרכזי, דגם משופר.
&nbsp
ד. באותו עניין, [הרבה] אנשים [טכנולוגיים] מחליפים סלולרי בעלות של 500-600 דולר בערך פעם בשנתיים. מה יפריע להם להחליף קונסולה ב 350 דולר פעם בשנתיים אם ירצו ?
&nbsp
אבל גם לגבי מיקרוסופט וגם לגבי סוני - כל אלה שמועות, ואף אחד לא יודע מה באמת יקרה. כרונו פה כבר החליט שמיקרוסופט יוציאו כל 12 חודשים אקס בוקס חדש, וסוני תפסיק תמיכה בפס4 ואיך בכלל יקראו לזה ? והאם זה יהיה ? יש המון שאלות פתוחות ואי אפשר באמת לדעת מה יהיה. כמובן, שגם כל חברה תנסה לראות מה השניה עושה ואם זה יפגע בה.
&nbsp
אני מקווה שב e3 חלק מהשאלות האלו יקבלו מענה, אבל עד אז אפשר פשוט להסתכל על זה כשמועה על קיצור חיי דור קונסולה, ומעבר למסלולים מהירים יותר תוך שמירה על תאימות אחורה.

מישהו 2

New member
לא לגמרי בצורה חיובית, זה פשוט נראה לי יתקבל יותר באהדה

כי ככה הראש של הרבה מאוד שחקני קונסולות עובד. את ה- PS5 הם יצליחו לאכול אבל את ה- PS4.5 לא. אני יודע, אני קורא תגובות של אנשים ברשת ואם אני חושב על זה, זה יהיה פחות מסוכן.
&nbsp
לפי דעתי כל השמועות האלה על דגם משופר.. בסוף יתברר שמדובר בדגם שהוא אותו הדבר בידיוק ושמשחקים ירוצו עליו בידיוק אותו הדבר, אבל יהיה בו משהו ספציפי לגבי 4K ותמיכה טובה יותר ב- VR וזה לא כמו שאולי אתם חושבים.
&nbsp
אני יודע שהרעיון של חצי דור משופר שיריץ את המשחקים שלכם ב- 60 FPS מאוד מפתה ומושך... אבל זה בידיוק העניין עם קונסולות - זה לא ממש עובד. נעשו ניסיונות דומים כאלה בעבר והם כשלו נחרצות.
בתור שחקן PC לשעבר, אני אוהב את הקונסולה שלי בגלל השיוויון החומרתי - הוא מה שמגדיר את היותם "קונסולות". זה מה שמאפשר תחרותיות במשחקי אונליין שהם יותר פופולאריים וחשובים לאנשים ממשחקי הרפתקה של סינגל. זה מה שמאפשר למפתחים לתת את כל מה שיש להם על חומרה מאוד ספציפית. בשביל לראות את הוויצ'ר 3 באותה גרפיקה במחשב כמו שזה ב- PS4 צריך מחשב תובעני ברמות. יש סיבה לכך שזה אפשרי שהוא נראה כל כך טוב על חומרה יחסית חלשה של ה- PS4.
&nbsp
ההשוואה של מכשירים סלולאריים לקונסולות היא לא במקום. אנשים יודעים שסמסונג מוציאה "כל שני וחמישי" מכשיר חדש. זה ממש לא ככה עם הקונסולות. אנשים קונים, כי הם אוהבים שיש להם את המכשיר הכי טוב ביד לכמה שנים טובות. לפחות יש תחום אחד שמחזיק תקופה יחסית ארוכה שבו המון צרכנים יכולים להנות מאותו המוצר במשך זמן רב בלי להרגיש מקופחים מקיומם של מכשירים טובים וחזקים יותר בשוק.
אם אתה שואל אותי, זה חלק מהסיבה שהקונסולות כל כך פופלאריות ועדיין מחזיקות.
אם אנשים רוצים להיות בשיא הטכנולוגיה ולהנות ממשחקים ב- FPS נורמלי או 4K או מה שזה לא יהיה, האלטרנטיבה קיימת כבר עכשיו והיא נקראת PC, ואנשים לא קונים PC כי הם לא רוצים להיות חלק מהעניין הזה של שדרוגים חומרה ובעיות תאימות.
&nbsp
עכשיו, אם ניכנס קצת לרמה היותר טכנית - צריך להבין עד כמה הרעיון הזה ישים.
פיל ספנסר טוען שבזכות ה- DIRECTX12 והווינדוס 10 ניתן יהיה להכין משחקים לקונסולה החזקה ביותר ואז לעשות פורטים פשוטים לדגמים החלשים יותר נגיד שאני זורם עם זה למרות שזה נראה לי אבסורד, אני בספק שסוני יכולה לעשות משהו דומה עם ה- PS4
&nbsp
2 דגמים, הם עדיין 2 דגמים. במיוחד אם ההבדל בעוצמה שלהם יהיה גדול, מפתחים יצטרכו להתאים את המשחקים שלהם ל- 2 דגמים (ואני מתפלל שזה לא יהיה יותר מזה כי זה זוועה) וכמו ש- voguemaster אמר זה יפתח שער לבאגים ובעיות וזה יחצה את קהל הצרכנים של ה- PS4 לשניים. אתם רואים מה קורה כבר עכשיו עם אנשים ומלחמת הקונסולות המטופשת הזאת. זה משהו שסוני תעדיף להימנע ממנו בכל מחיר.
&nbsp
כרגע אני לא מודאג. סוני לא תעשה צעד כזה לפני מיקרוסופט. ואם היא תעשה תצטרך לעשות את זה בצורה מאוד חכמה ועם הרבה מאוד שיווק והסברה נכונים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
.
&nbsp
&nbsp

voguemaster

New member
ספנסר היה מת שזה יעבוד

אין מצב בעולם. PORTING, אפילו DOWN PORTING, דורש הרבה זמן מהמפתחים. זה לא עניין פעוט כלל וכלל. גם אם ההשקעה בפיתוח היא נמוכה יחסית (וזה לא בטוח בכלל), ההשקעה ב-QA צריכה להיות דומה לשל משחק מלא, כמעט.

לא פשוט בכלל, וכל מי שיודע לנהל פרוייקט תוכנה מודע לזה.

מישהו 2

New member
יכול להיות שזה כמו משחק מחשב במקרה שלהם

הרי משחקי מחשב מפותחים בצורה כזאת שהם אמורים לעבוד על מגוון רחב מאוד של חומרות. כל מה שצריך במקרה של מחשב חלש לדוגמא, זה להוריד קצת את ההגדרות הגרפיות ואתה מקבל ביצועים טובים יותר. אז זה בערך הכוונה אולי...
&nbsp
אבל למה לי לא ללכת לקנות כבר מחשב, מה אמור להשאיר אותי עם הקונסולות?
&nbsp

עטלפוני

New member
כי מחשב זה לא appliance

וזה עדיין יתרון לקונסולה. מערכת ההפעלה המותאמת שלה יחד עם מחיר נמוך יותר. מישהו שנותן לך אחריות כוללת למכשיר (ולא "לצוד" לבד את הרכיב שהתקלקל במחשב). נוחות ותאימות מושלמת לשלטים. לצאת עם קופסה מהחנות, לחבר לחשמל ולטלוויזיה ולהתחיל לשחק - מחשב לא נותן את זה. כמובן, שייתכן ולך ספציפית זה לא משנה, ואתה מספיק טכני כדי להפעיל מחשב ולא מפריע לך לעשות עידכוני תוכנה ודרייברים - אבל להרבה אנשים זה כן משנה. תציץ במחשבים של אנשים "רגילים", כמעט כולם מתחזקים אותו בצורה איומה, אם בכלל. אין סיכוי שהם יצליחו לשמור עליו ברמה טובה להרצת משחקים.
&nbsp
בנוגע למה שאמרת אני מסכים, סביר שיהיו שני מצבי הרצה ולפי הקונסולה המשחק אוטומטית יגדיר את עצמו בהגדרות הנכונות, במקום לשנות ידנית כמו מחשב.

מישהו 2

New member
אז רוב הגדול של הצרכנים יסתדר עם השינוי

וחלק , שאני אולי אהיה אחד מהם לא יאהב את השינוי בסטנדרט. פשוט נחיה ונראה איך זה יהיה

איפה אמרתי שסוני תפסיק תמיכה בPS4? ובנוגע למייק הם אמרו.

שהם חושבים על שידרוג כל שנה לקונסולה שלהם לא אני.
אני אמרתי שבגלל שספנסר נמצא כרגע באיזשהוי התעלות נפש גדולה וחולם בגדול
על שידרוג כל שנה אז יש מצב שמייקרוסופט תנסה לקבוע לנו ששידרוג שנתי זה
הסטנדרט החדש לשימדרוג ולקונסולות, או שאני אמור לחשוב שמייק לא רוצה לחלוב לי את הארנק כל שנה? אנחנו לא מכירים אותם מהיום.

אני הסכמתי איתך שזה פחות סביר שמייק תלך על שידרוג כל שנה, אבל אני רק אומר
אם אני כבר צריך להיסחף בתרחיש,אז מייק היא זו שתביא את השידרוג כל שנה ולא סוני.

אגב, גם במצב שלא יהיה יהיה PS4.5 זה כן יקרה בדור הבא.

לדעתי מייק וסוני לא סתם יזרקו רעיונות כאלה , גם אם בדור הזה הן רק ינסו להכין אותנו לזה נפשית ולהכין את עצמם לזה לוגיסטית, זה בדרך, זה מתבשל, כך או אחרת.

בכל מקרה, לדעתי אם לא יהיה PS4.5 התוצאה תהיה פשוט שנקבל דור יותר קצר ממה שאנחנו רגילים, אז כדאי לנו שיהיה.

evilplate

New member
קוטאקו מאוד מאוד אמינים

זו גם תשובה למישהו 2, מדובר באתר שכמעט אף פעם לא מפשל עם הדלפות, הם חדפו כבר כמה משחקים מראש שהתבררו כנכונים, יש להם רקורד מצויין.
&nbsp
העובדה שהם הצליבו כמה מקורות ודיברו עם מפתחים ב GDC ואפילו שמעו על דיבורים כאלו בשיחות סמול טוק בין מפתחים בוועידה מצביע על כך שזה כמעט חתום, אין מצב שהם ימציאו את כל זה, שוב, הרקורד שלהם מצויין בדברים האלו ומדובר באתר אמין באופן כללי, אחד הכתבים שאספו מקורות גם כותב ב GAF והוא אהוב ומוערך שם מאוד.
&nbsp
בקיצור, היסטוריה בשוק הקונסולות, גם מייקרוסופט ועכשיו גם סוני הולכים כנראה להציע שדרוגים.
&nbsp
אני משער שכל זה מתאפשר בזכות זה שעברנו לקונסולות עם רכיבי PC, כנראה זאת לא בעיה גדולה להכין דגם פס4 חדש ולבקש מ AMD שבמקום להכניס את הכרטיס הרגיל, שתכניס כרטיס מדור מתקדם יותר (וכמובן גם קירור טוב יותר) על הארכיטקטורה הקיימת, ממש כמו שמשדרגים כרטיס במחשב.
&nbsp
זה שמדברים על 4K בגיימינג, במידה ומדובר גם במשחקי פס4 (ולא משחקי קרוס ג׳ן יחסית מיושנים טכנית) אומר שמדובר במפלצת, בעצם 4K גם במשחקי קרוס ג׳ן מעיד על די מפלצת.
&nbsp
מאוד מקווה שמשחקים חדשים שיצאו אחרי הדגם ירוצו ב 1080P עם גראפיקה מטורפת, זה יהיה חתיכת בזבוז לבנות אותם ל 4K, טכנולוגיה מאוד נישתית עדין.
&nbsp
אין לי בעיה שיוציאו פאטצ׳ים ל 4K למשחקים ישנים יותר, אבל את GOW4 אני רוצה לשחק ב 1080P וב Settings של אולטרה, זה יהיה מטורף, אם זה לא התכנון וזה יותר ממוקד 4K אז אני לא הולך לטרוח, אין לי עניין עכשיו להגרר להוצאה כספית גדולה של טלוויזיה חדשה והכל (כשיש אפס תכני שידור של 4K) בשביל לראות את אותם המשחקים ברזולוציה גבוהה יותר.
&nbsp
בכל אופן זה מרגש מאוד לטעמי וזה צעד הגיוני מבחינת סוני ומיקרוסופט, כמו ש GTA5 מכר כמעט כפול על אותו בסיס של לקוחות בגלל ששחקני הדור הבא קנו אותו שוב, ככה הם אולי יכולים להרוויח כמעט כפול על אותו בסיס של קהל, הרי ברור שיש לפחות כמה מליונים טובים שישמחו לשדרג, ואם הפיתוח יחסית פשוט כמו להוציא מחשב חדש, אז למה לא?
&nbsp
יכול בהחלט להיות שזה סוף של עידן מבחינת דורות מסורתיים, וכם אני כמו כרונו ישדרג בבוא הזמן במידה ונקבל גראפיקה טובה יותר ב 1080P ושלא כל הכח יתבזבז על רזולוציה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אם יהיה בעיקר שיפור רזולוציה זה יהיה השידרוג הכי מעפן ever.

כמו שאתה אומר טלווזיות 4K זה נישתי כרגע וגם כשזה יהיה מיינסטרימי מעט מאוד גיימרים ירצו לשדרג קונסולה שלמה בשביל זה.

נראה לי שסוני לא תקבע למפתחות מה לעשות עם הכוח וכל מפתחת בנפרד תוכל להחליט מה היא עושה אם היא רוצה 4K או גרפיקה. מתאר לעצמי שלמשחקים כמו פיפא וnba, רזולוציה תהיה חשובה יותר משיפור גרפי.

סנטה מוניקה ונוטי דוג מטבען כחברות שדוחפות בעיקר גרפיקה אין מצב שיסתפקו רק ברזולוציה של 4K.

אם לא יהיו שיפורים גרפיים אני מקווה מאוד שלפחות יהיו משחקים ב60fps, בגרפיקה הנוכחית.

יש מלא אנשים שבקושי מבחינים בהבדל בן 900P ל1080P, המפיק של סטריט פייטר 5 בינהם, 4K עם כמה שזה מרהיב, לא יוציא wow מאנשים.

בכל מקרה גם עם סוני תחשוב להציע רק 4K מייק תציע שיפורים גרפים וסוני תהיה חייבת ליישר קו, כמו שאמרת בשרשור הקודם, חשוב מאוד שתהיה לנו תחרות לסוני :)

בנוגע לסיום הדור, אני מקווה מאוד שצדקתי ושהחזון של ספנסר לא יתממש.אין לי בעיה בכלל עם שידרוג פעם אחת בדור, אבל כל שנה שנה וחצי יכעיסו אותי מאוד.

אין ספק שמייק חותרת למצב שיהיה לה חנות סטייל גוגל פליי ואפ סטור, שהמון מכשירים שונים יכולים להפעיל את התוכנות והמשחקים שלה.

אני רוצה להאמין שהחזון של סוני, זה החזון של נינטנדו עם שידרוג חד פעמי לחומרה.
וישאר לנו לראות מי מהשתיים תקבע את הסטנדרט :) כמו שאמרתי בשרשור ההוא אני מאמין שסוני בעלת מספיק עוצמה וכוח כדי לקבוע את חוקי המשחק, רק מקווה שהם לא יתאהבו בחזון של ספנסר בעצמם.

evilplate

New member
צריך לתת לך קרדיט אגב

בעוד שכל האינטרנט בהלם מהידיעה הזאת, אתה עוד אמרת ממקודם שגם סוני מדברת על זה עוד לפני שמייקרוסופט העלתה את זה, ושיש סיכוי טוב שיהיה פס4.5, משהו שאף אחד לא התייחס אליו עד עכשיו כשיצאו הדלפות, היה לך אינסטינקט טוב בעניין הזה, שאפו :)
&nbsp
אני חושב במחשבה שנייה שה 4K זו עוד תווית שיווקית של סוני ובפועל זה לא יבוא ליותר מדי ביטוי, אתה זוכר שהפס3 הוגדרה ע״י סוני כמכשיר של 1080P?
&nbsp
בדיעבד אולי היו כמה אינדים שרצו ברזולוציה הזו, אה ו GT שזו סדרה שתמיד מאמצת כל טכנולוגיה הזויה (עוד על הפס2 היא תמכה במוד של רזולוציה הזויה), אבל ברור לנו ש 720P היה הממוצע במקרה הטוב.
&nbsp
אז כן אולי יהיו כמה אינדים בסגנון NMS שירוצו ב 4K, אולי כמה משחקי קרוס ג׳ן מתחילת הדור כמו TLOU רימאסטר יקבלו תמיכה בפאטץ׳ אבל בפועל זה בטח יתבטא לרוב ב 60 פריימים ו Settings גבוהים יותר גראפית כמו גרסת פיסי של אותו משחק על מחשב חזק מאוד (נגיד איזה 970 או 980) אבל לא פסיכי עם כרטיס של יותר מ 1000$ שיכול להריץ משחקים מודרנים ב 4K.
&nbsp
זה לפחות ההימור שלי, לסוני יש הסטוריה של שימוש בתוויות טכנולוגיות מפוצצות שהן בעיקר אוויר חם ומשמשות ככלי שייוקי יותר מאשר משהו פרקטי, אני מהמר שהתווית של ה 4K תהיה אותו הדבר, הם בעצמם יודעים שזה נישתי מדי בשלב הזה וזה בטח יקר מדי להביא כרטיס שיתמוך ב 4K אמיתי, זה הימור גדול מדי.
&nbsp
בכל אופן, אין עשן בלי אש, בין אם זה יקרה בשנה הבאה או רק בעוד שנתיים שלוש, זה נראה ברור שזה הכיוון של סוני ומייק ושל השוק בכלל, הדיבורים סביב זה חזקים מדי כדי שזה יהיה סתם באוויר.

תודה רבה :) הכתובת היתה על הקיר.

1. הVR עלול להיות נפילה למרות כל הציפיות ואז סוני צריכה משהו שישמור על המומנטום של הPS4.
2.הVR עלול להיות הצלחה כל כך מטאורית שסוני תצטרך עוד כוח גרפי בשבילו ולהשקיע בו עוד.
3. נינטנדו הם חבורה של חולי נפש גאונים, שאף אחד כולל סוני, לא יודע מה הם באמת זוממים סוני חייבת להיות מוכנה למצב שנינטנדו השתגעו ורוצים להתחרות שוב.
4. זה דור הקונסולות הראשון שבאמת מאפשר שידרוג חומרה בקלות, פעם ראשונה שזה על באמת על הפרק, בלי הסירבול כמו עם המגה דרייב.
5. סוני חייבת תוכנית מגירה כזו למקרה שמייק תשלוף את האס הזה.
6. הגיים בוי קולור בזמנו, היה סהכ גיים בוי 1.5 והוא לא רק עשה לגיים בוי קאמבק
דרמטי אחרי שנים של תרדמת וחוסר עניין, הוא גם הפך את נינטנדו לחברה שהקונסולות הניידות יותר חשובות לה מהנייחות מרוב ההצלחה המטאורית.
סוני ראו שזה עובד בגדול, ועוד אצל נינטנדו שהיא המודל חיקוי שלהם, לא פחות.

כן הגיוני מאוד, שסוני סתם רוצה לנפנף ב4K הזה רק כדי להגיד "יש לנו 4K,
בלי באמת לתת תמיכה גדולה לרזולוציה הזו, העיקר שזה יראה טוב בפרסומות ושיהיה אפשר לכתוב את זה על הקופסא והעטיפה ולהרשים קאזואלים, שלא מבינים כלום, ו4K נשמע להם מתוחכם ומתקדם :)

אנחנו נרוויח גרפיקה יותר טובה :) (או לפחות 60fps ) אחרת השידרוג לרובנו יהיה כמעט חסר ערך.

voguemaster

New member
לא החומרה מטרידה אותי וגם לא הכסף

מטרידה אותי המורכבות הנוספת שתהיה למפתחים. עכשיו הם יצטרכו לפתח מנוע ומשחק שפועלים היטב על שתי הקונפ'. וגם אם לא יהיו שידרוגים נוספים בדור הזה - זה מספיק מורכב גם ככה.
ככל שיהיה ליותר אנשים את ה-4.5 אנחנו נתחיל לראות יותר ויותר משחקים שמושקעים על ה-4.5 אבל על ה-4 הם רק בסדר. יתחילו להשקיע פחות ופחות בלגרום ל-4 לתת את המיטב (יותר נכון להגיד - יפסיקו לאט לאט להשקיע ב-4 ולא יוציאו ממנה את המיטב).

בעיניי זה יהיה רע מאוד.

למעלה