ואוו שימו כולם HOT 14 יש על UFO

כריסטין

New member
ואוו שימו כולם HOT 14 יש על UFO

פתחתי באמצע יש תוכנית שמציגה המון צילומי וידיאו מכל העולם של עב"מיםםםם

כריסטין

New member
תשובות

שם התוכנית "חייזרים הממצאים הטובים ביותר" ומצאתי את התקציר תעודה. השחקן גונתן פרייקס (\מסע בין כוכבים\), מנחה תכנית המציגה עדויות לקיום חייזרים וביקורם בכדור הארץ, כשהוא נעזר בצילומים ביתיים ובאנשים הטוענים שפגשו חייזרים או שצפו בהם משודר רק בדיגיטלי ערוץ 14 שזה HOT ACTION הראו שם כל מיני צילומי וידיאו וגם נחיתה כביכול של עב"ם חצי תוכנית הפסדתי חבללל אבל היה מעניין בטוח שיהיה ש.ח

Majestic12

New member
OK - תודה..יש לי עותק שלה... ../images/Emo8.gif

זוהי תוכנית בשידור חוזר (לא חדשה, אבל די טובה)...

Patrick kim

New member
ראיתי את הסרט

העבמים נחלקים לשלשה סוגים תפוח נגוס. צילינדריים. ומופע מטס של כמה גופים יש לשים לב למנהיג הלהק.

כריסטין

New member
שכחת גם את המשולש....

נראה לי שיש יותר משלושה סוגים של עב"מים חוץ מהצלחת , המשולש והסיגר יש כל מיני צורות משונות כפי שנקלטו בעדשות המצלמה וכפי שציינת התפוח

Patrick kim

New member
המשולש יש עליו ספק.

המשולש ניצפה מעל בלגיה ותל אביב ועוד מקומות בעולם,ויתכן שהוא קשור למופע האורות בשמי אילת לפני כמה שנים

כריסטין

New member
אתה יכול לתת הסבר בקשר

למקרה בשמי אילת ? זה נשמע מעניין

Patrick kim

New member
בשמי אילת ומעל עקבה מופע אורות

מופע אורות אירובטי מרהיב לדברי הצופים ובכלל לתשומת ליבך אם את תל אביבית ותראי את אורות ההגנה האוירית בשדה דב סורקים את השמים רוב הסיכויים שיש אתרעת כלי טיס לא מזוהה אני אומר את זה מניסיון אישי

HeavenDusk

New member
אני ראיתי פעם משולש מעל הבית שלי

היינו שני חברים שלי ואני , ישבנו בגינה בערך ב-2 בלילה, ופתאום ראינו 4 כלי טיס שכאלה עוברים לנו מעל הראש. מיותר לציין שהתלהבנו מאוד. בנוסף-גרתי 4 שנים בבסיס של חיל האויר בדרום הארץ כך שאני יודע איך נראים כלי טיס בלילה מסוגים שונים...וזה לא היה אחד מהם

כריסטין

New member
ואיך העב"ם שראית נראה ?

היו לו אורות ? הוא טס מהר ? זה היה בלילה תן לנו מידע

HeavenDusk

New member
פרטים:

אותם ארבעה טסו נמוך מאוד, הצורה היתה משולש שווה שוקיים כזה, עם 3 אורות, 2 אדומים בבסיס ואחד כחול בראש. הם עשו רעש בתדר באס נמוך מאוד, כמו רעש לוואי של טנק שעובר בין 2 בתים. הם טסו יחסית לאט, כאילו רצו שנצפה בהם. המעניין הוא שהאירוע לווה בתחושה מוקדמת מאוד חזקה שהיא למעשה הוציאה אותנו לגינה.

חפY

New member
זהו וודאי מטוס ה "אורורה" המדובר

רוב הסיכויים שזה אכן המטוס "אורורה", לפחות מהמעט שאני יודע עליו. תקנו אותי אם אני טועה.

כריסטין

New member
חבל שלא צילמת את זה....

זה מראה מרשים
אם האורורה הגיע לישראל אז הוא בכל העולם נראה לי.....

Gilliana

New member
כן - בישראל, מה הפליאה הגדולה?

הן נמצאות כאן לפחות שנתיים, אולי יותר ועד כמה שידוע לפחות כרגע - שני מטוסים מהדגם הזה.

למעלה