ואוו שימו כולם HOT 14 יש על UFO

Gilliana

New member
כריסטין, אם תקראי את הכתבה ב-NRG...

תוכלי למצוא שם הרבה פרטים לגבי ה-"אורורה".

כריסטין

New member
רגע אם את אומרת שהם כאן שנתיים

זה לא מדוייק כי העב"מים המשולשים נצפו באמצע שנות ה90 והצילום של אדריאן דביר היה מ98 לכן אם זה אכן אורורה אז הם כאן קרוב לעשור אבל אני לא חושבת שמטוסים כאלו יגיעו לכאן ועוד במיוחד לישובים ..

Gilliana

New member
לא אמרתי שהם כאן רק שנתיים

אמרתי "לפחות שנתיים" - יחי ההבדל הקטן. ושתביני - הם לא מגיעים לישובים, הם פשוט טסים בגובה רב כל כך שרואים אותם מהרבה מקומות כולל כביכול בישובים. שוב - אני מציעה שתקראי את הכתבה שעוסקת בהרחבה בנושא הזה.

כריסטין

New member
קראתי את הכתבה

הכתבה טובה אבל כל העניין הזה של "אורורה" קצת מוזר לי , ראשית כל לא הוכח שהמטוס הזה אכן קיים למרות השמועות... אני לא יודעת מהן המקורות שלך ומאיפה הבטחון הכל כך רב הזה שיש כזה מטוס שנחשב לשיא הטכנולוגיה ועלותו כרוכה לבטח במיליונים , יופיע כאן אצלנו בארץ . זה יהיה נחמד אם תתני לנו מקור מוסמך לכל הפרשנות הזאת כי אחרת זה יהיה כמו לטחון מים באמצע המדבר .

HeavenDusk

New member
הצפיה שלי היתה בשנת 96'

כך שלא נראה לי כל הסיפור עם האורורה. בנוסף-הוא טס ממש ממש נמוך, והיו ארבעה כאלה. GO FIGURE.

HeavenDusk

New member
וזה אמור להיות ה-AURORA

הבעיה היא שהגחון שלו לא תואם כלל את מה שראיתי.

HUhybrid

New member
שני דברים

1. צפית בזה ביום או בלילה? המראה של הגחון משתנה בעקבות הפעלת תאורה. 2. אני טוען שיש כלי-טיס נוספים שמזכירים את ה"אורורה", והם לא פותחו בידי בני-אדם.

HeavenDusk

New member
פרטים נוספים.

1.צפיתי בזה בלילה, יחד עם עוד 2 חברים שלי. 2. כמו שכבר כתבתי, גרתי וחייתי בבסיס ח"א בדרום הארץ במשך 4 שנים, ראיתי סוגים שונים של כלי טיס והכרתי בצורה מעולה את צורת הטיסה שלהם בלילה. זה לא דמה לשום דבר שאני מכיר, הכלי הנ"ל כאילו "שייט" לו באויר, כאילו כח הכבידה לא פעל עליו, כמו גוף ששוחה בתוך מים.

HUhybrid

New member
תגובה

1. אם כך, זה יכול להסביר את השינוי במראה הגיחון. 2. היכולת להשתהות באויר היא כבר מושגת מזמן. אף אני הייתי עד לכלי-טיס שכזה ביחד עם עוד 5 אנשים לפחות. בספטמבר-אוקטובר האחרונים שהיתי בבסיס ניצנים ("מחנה יהושע") אשר במישור החוף הדרומי במסגרת הטירונות הצבאית. באחד הלילות הפלוגה שלי נקראה למסדר ח' כדי לעבור בדיקץ כשירות לעבוד במטבח חדר-האוכל של הבסיס ביום שלמחרת. בעוד שאנו עומדים ומחכים שהחובש יעבור לבדוק כל אחד ואחד, אני ועוד אחד שלידי הבחנו לפתע בכלי-טיב שהופיע סמוך לבסיס בשמיים בגובה נמוך יחסית. הוא הפיק אור אדום ומה שמשך את תשומת ליבנו היה כמה דברים: א. הוא טס נמוך מאוד, אך לא נשמע ממנו כל רעש. ב. הןא "השתהה" באויר בנקודה מסויימת למשך זמן ממושך. ג. הוא הוםיע בנק' א' כשלפתע היה נעלם ומופיע כמה שניות לאחר מכן בנק' אחרת במרחק רב מהמקום בו הופיע קודם לכן (השמיים היו בהירים לחלוטין ונקיים מעננים). הנחנו שמן הסתם זה כלי-משוכלל מאוד בשירות הצבא, ייתכן חמקן כלשהו. אמרנו לעוד כמה טירונים להסתכל. גם הם חזו בעניין בפליאה, עד שאחרי כמה דקות זה לא היה עוד. אגב, בפירוש לא היה זה פצצת תאורה, כלי-טיס רגיל, הליקופטר או בלון ניסויים כלשהו. כל אחד מהעדים פסל זאת על הסף.

HUhybrid

New member
ארצי לחלוטין (אך חשאי כביכול)

מוטת הכנפיים מתחברת למערכת מוטות, שעליה ניתן להסיע את האורות.

כריסטין

New member
זה מה שאני אומרת כל הזמן!!!!

יתכן שיש לצבא מטוס ריגול כלשהו שדומה לחמקן אבל לא המטוס אורורה

Gilliana

New member
מעבר למה שנתתי...

... גם בכתבה וגם כאן בפורום - ישנן עוד מאות עדויות של מומחי תעופה. ישנם אתרים ברמה טכנית מאד גבוהה אשר מפרטים את המבנה ואף מציגים שרטוטים מפורטים ומדוייקים. הבטחון מגיע ממחקר ארוך של הנושא וממקורות נוספים שלצערי אני מנועה מלפרט מסיבות של בטחון המדינה. אני רק רוצה להעיר שהמטוס לא סתם "מופיע" בארץ - מדובר בשיתוף פעולה צבאי אמריקני-ישראלי למטרות שונות. אני חוזרת ואומרת - קיומו של המטוס הוכח. העובדה שהצבא והממשל מכחישים את קיומו אינה סותרת הוכחות אלו.

כריסטין

New member
אם כך למה בכל בעולם.......

עבמים משולשים מוצגים כעבמים באתרי עבמים ולא כברירת מחדל מטוס חדשני ?

Gilliana

New member
לזה יש כמה הסברים:

א. לא כל המעבמי"ם המשולשים הם מטוסים. לקפוץ למסקנה כוללנית שכזו יהיה מאד יומרני ובלתי מקצועי. למטוסים יש מאפיינים מסויימים מוכרים אבל לא כל עב"ם משולש נושא את המאפיינים הללו. ב. לא בכל העולם עבמי"ם מוצגים כעבמי"ם ולא כמטוס חדשני - כפי שיכולת לקרוא בכתבה, זו טעות זיהוי נפוצה אבל לא טעות של 100 אחוז. קיימים בהחלט אתרים שמדברים על האורורה בגלוי. ג. במה שנוגע לחקר עבמי"ם וחוצנים ובמדעים בכלל - אין כזה דבר "ברירת מחדל". מחקר הוא מחקר - ישנן הנחות יסוד שאותן צריך להוכיח או להפריך ואפשר לצאת מכל הנחת יסוד הגיונית שהיא. כנ"ל לגבי הנושא הזה.

למעלה