ואולי לא יהיו הדברים מעולם...

anonimi322

New member
למה אני כזה :/

אני מטומטם ...עד שמישהי מתעניינת בי ואני אכול חרדות פשוט ...אין מילים

זה טבעי לגמרי ונורמלי

נסה להיזכר בפעם הראשונה בה הלכת לביה"ס, לצבא,
נסה להיזכר במבחנים חשובים שהיו לך.
אתה מרגיש עכשיו כמו בסוג של מבחן, ואתה הולך בדרך אותה אינך מכיר,
כך שהמבחן קשה שבעתיים. התחושות של החרדה הן לגיטימיות!

אבל נסה לא לתת להן לנהל אותך. נסה לעשות בינך לבין עצמך דיבור איתן, עם החרדות. תגיד להן שראית אותן, שהן חלק ממך אבל עכשיו לא הן מחליטות בשבילך.
תגיד לחרדות שהחלק שבך שרוצה קשר עם אישה מוביל.

אינך מטומטם. אם נוסף על החרדות תתן לעצמך עם פטיש 5 קילו בראש ותעניק לעצמך תארים מפוקפקים, תתקשה להתקדם. פרגן לעצמך.
תהיה אמיץ! גם אם ההתנסות הזאת לא תוביל אותך רחוק, היא תעזור לך לעשות צעד קדימה. ומי יודע, לפעמים צעד אחד זה כל מה שצריך.

אני אגב, מאמינה שהכי טוב זה לשדר במשפט את תחושותיך האמיתיות. לא בקטע שמקטין אותך, לא בקטע שמסביר את "כל ההסטוריה שלך"
אלא בקטע שיכול להסביר לה מה אתה מרגיש ולעזור לה להבין שאינך מתנהג כמו מה שיכול להתפרש אולי כקצת מוזר, אלא שאתה פשוט נבוך, מתבייש וכו.
לפעמים מספיק שתגיד את תחושיך בכללי כדי לפרק את כל החרדה. הקלפים על השולחן. אפשר להיות טבעיים.
אפילו אם תגיד לה משהו בסגנון " תקשיבי, מה זה מביכה אותי כל הסיטואציה הזאת של ההכרות בינינו" או משהו דומה. משהו שמתחבר למה שאתה מרגיש.

Berethor

New member
ברבי וקן נמצאים בסטואציה יותר מסובכת למרות שיש להם זוגיות

עדיין הם חסרי ניסיון מיני בעל כורחם, משום שאין להם את מה שצריך בשביל קשר לקיים קשר מיני. אני מציע לך לא לפתח יותר מדי ציפיות, במיוחד שהבחורה אפילו לא ראתה את התמונה שלך וגם עדיין לא נפגשתם במציאות, רק אחרי שהיא תראה אותך ותיפגשו תדע יותר בוודאות אם יש לזה סיכוי. עדיף שתלמד לא להיקשר יותר מדיי לבחורות שאין סיכוי לזוגיות איתן, זה משהו שלומדים עם הזמן, אבל תקופה ארוכה לא נפגשת עם אף אחד, וזה לא מקדם אותך בנושא הזוגי אפילו יותר.

הפרשנות שהרבה אנשים נותנים לfriend zone היא שגויה לדעתי, עצם זה שאתה בידידות עם בחורה לא אומר שאתה לא תוכן להפוך להיות יותר מידיד איתה, מה שקובע אם יכול לצאת מזה יותר מידידות או לא, זה לא כמה זמן אתם ידידים, אלא אם שניכם מעוניינים ביותר, לא מספיק שרק צד אחד יהיה מעוניין ביותר. לפעמים שווה לסכן קשר ידידותי אם חושבים שיש סיכון ליותר, זה ששיקול שלך מתיי שווה לסכן את הקשר ומתי לא, אבל אם מדובר בפגישה ידידותית ולא בדייט, אז אתה לא לוקח סיכון גבוה.

אימ11

New member
המצב שלך מזכיר לי את הסיפור של האלכוהוליסט בספר הנסיך הקטן

הנסיך הקטן שואל אותו למה אתה שותה והאלכהוליסט עונה לו שהוא שותה כדי לשכוח את צרותיו ומה הן צרותיך שאל הנסיך הקטן, הצרה שלי היא שאני שותה יותר מדי.
העובדה שהינך חסר נסיון מחריפה ככל שעובר הזמן, וככל שהזמן עובר חוסר הבטחון שלך מתגבר והסיכוי שלך להתנסות קטן עוד יותר.
העצות שיעצו לך קודמי הן מצוינות אחת אחת אבל להערכתי אם היית מסוגל לממש אותן לא היית מגיע למקום שאתה נמצא בו היום.
לכן אני מציעה לך ללכת לטיפול סרוגייט שבו חלק מהטיפול הוא עם פסיכולוג והחלק השני הוא עם מטפלת שעוברת איתך את השלבים הנחוצים לבנית בטחון עצמי ונסיון אינטימי. קליניקה כזו מנוהלת למיטב ידיעתי על ידי רונית אלוני, הטיפול הוא לא זול אבל החיים שלך שווים יותר.
למען גילוי נאות לכותבת שורות אלה אין כל קשר לקליניקה של רונית אלוני.

סתם מתוך עניין

מתי ממליצים על סרוגייט,מתאר לעצמי שבשנות ה20 עדיין ממליצים על טיפולים רגשיים ללא סרוגייט, וכי מגיל 30 בד''כ עולה הצורך, ממה שראיתי בטלוויזיה פעם, רונית אלוני בד''כ נותנת טיפולים אצלה בקליניקה, בעיקר של פסיכולוגים וסקסולוגיים ללא סרוגייט, ורק במקרים חריגים היא מערבת סרוגייט, נכון?

anonimi322

New member
תודה רבה לכולם ,

תודה רבה לכולם,טוב שיש את הפורום הזה שמצליחים להבין את מצבי.אני מעריך אתכם מאוד ואת העצות ואת התמיכה. נכון שזה מחמיר עם הזמן אבל אני די נוגע לא נוגע ואני נחוש ויש לי עוצמה פנימית לשינוי. סרוגייט זה לא בא בחשבון מכמה סיבות : 1.קודם כל אין לי כסף לטיפול היקר הזה 2.אני לא חושב שאני חסר כישורים חברתיים עד כדי כך,אני משוחח עם נשים ביומיום עד שמדובר על מפגש אחד על אחד למטרת זוגיות (מסתבר שגם למטרת ידידות ,מה שלא היה פעם). כל העניין של סרוגייט ולקיים יחסי מין עם מישהי כדי ללמוד לנשק או איך לדבר ולקיים יחסים זה לא טבעי בעיני זה די מזוייף זה להתנחם בעצמי כמה אני לא מסוגל לבד כדי לעבור משוכה.אני לא חושב שזה דומה למציאות זה לא אותו רמות לחץ.זה נטו לנחם את עצמי.גם לקיים יחסי מין עם סרוגייט וחלילה אני לא משווה מזכיר לי לנחם את עצמי עם נערת ליווי...מישהי זרה שאין לך חיבור איתה חוץ מזה שהיא באה ללמד אותך מה לעשות .נשמע לי אגב יותר מלחיץ ומביך ממישהי שמקבלת אותך ואתה בא לזה בטבעיות. ללכת לנערת ליווי אם לא הדגשתי את זה מעולם לא היה במחשבתי.אגב הייתה לי פסיכולוגית שטענה שעלי ללכת לאחת כזו (נערת ליווי ) כדי להפטר מבתוליי היא ממש לא הבינה שזה לא האישיו זה הדבר האחרון שהוא לחוץ. אם יש משהו שהבנתי מהטיפול הזה זה שאני חייב לזרוק את עצמי...נכון קל לדבר קשה מאוד מאוד מאוד לעשות.אני נחוש יש לי עוצמות אבל כאמור הפחד ישנו עדיין אני לא יודע סופית מה אני אעשה.. מצד אחד זה הזדמנות להתנסות,מצד שני אני לא רוצה לתת לה ציפיות מצד שלישי אני חושב שאנחנו יכולים להיות אולי מתאימים מצד רביעי אני מפחד בכלל להפגש ... אגב היא לא ענתה לי מאז ..

Berethor

New member
נראה שאת משרשרת עליי בטעות, בכל אופן אני לא ממליץ על סרוגייט

משום שהרושם שלי הוא שהקושי שלו הוא לא רק בפן האינטימי אלא הקושי שלו הוא אפילו בתקשורת ידידותית עם נשים, חוץ מזה ללכת לסרוגייט זה מתאים רק למקרים קשים במיוחד לדעתי, משום שעדיף לחוות דברים אינטימים במסגרת זוגית ולא במסגרת טיפולית, אינטימיות בקשר אמיתי זאת הדרך העדיפה לחוות אינטימיות, להזדקק לסרוגייט בשביל לנהל קשר אינטימי זה כמעט על אותו עיקרון כמו להזדקק לאלכוהול בשביל לקיים יחסי מין, בשני המקרים עדיף להסתדר בלעדיהם, אלא אם כן באמת אין לו ברירה והבחירה היחידה שיש לו זה או ללכת סרוגייט או להישאר לבד, רוב האנשים מצליחים להיות בקשר גם ללא סרוגייט.

למעלה