ואו :-o השבוע הזה טס

1me too1

New member
ואו :-o השבוע הזה טס

אז איך עבר עליכן השבוע?(אני לא מצליחה לצרף פרצופים בתוכן: -0)

השבוע שלי היה לא פשוט...

מצד אחד-מתקרבים לתאריך הטיסה,עוד שבועיים מהיום
והתקדמנו הרבה מבחינת הביורקרטיה ומרגישה די מוכנה מהבחינה הזו לנסוע.
&nbsp
מצד שני- הרבה מתח ולחץ, יש הרבה חיכוכים במשפחה על רקע הנסיעה ובלי קשר. לא רוצה להרחיב בנושא אבל זה עושה לי כזו הרגשה של איכסה בלב-כאילו אני אוטוטו נוסעת,למה לסיים ככה?

&nbsp
מצד שלישי- הרבה בייביסיטרים לילדים מהגן , ילדים שאני ממש אוהבת ומחוברת אליהם וממש נהנית והכסף מצויין.

הנסיעה הזאת קורעת את כולם. תנסי להתמקד בטוב ולשים בצד

את "הנשמות" הטובות. את עוד מעט כבר לא חייבת לאכול את זה.

קשה לראות את הטוב חוץ מזה שבעוד שבועיים-אני אהיה רחוקה

ואהיה עסוקה בלעכל הכל כך שאוכל לשים את ההתמודדות הזו בצד.
בנתיים אני מתמודדת עם אחות שבחרתי לנתק איתה קשר כי פשוט כל שיחה ביננו התנפצה לי בפנים וגרמה למפח נפש וזה זמן שאני כל כך זקוקה לתמיכה והכלה שלה במיוחד שהיא עברה את זה בדיוק ובמקום זה-מקבלת רק שטיפות,כעסים והוצאת תסכול.
וטרי מאתמול- אח שהחליט שאני מתה וכבר לא אחותו. למה? לא ברור.
&nbsp
נכון שכיף לי?

mumfor4

New member
ממה שראיתי אצלי במשפחה

ואפילו הקרובה ביותר , קנאה יכולה להיות קשה מאוד .
תתמקדי בטוב , בתא הקטן שלך . במה שעושה לך נעים
אי אפשר לחשוב כול הזמן למה ? מה עשיתי לא בסדר ?
לא הכול אצלך , פשוט שחררי
&nbsp
באמת שאני מדברת מניסיון וכאב . גם אם זה קשר דם , אין מה לעשות , הזמן כנראה הוא התרופה הטובה להכול .
&nbsp
משפט חכם שקראתי איפשהוא :״ זוכרים את כול האנשים שחשבתם שלא תוכלו לחיות בלעדיהם ? נחשו מה ? אתם חיים !!!״
בהצלחה בנסיעה , תתרגשי לקראת אחת הערים היפות בכולם כולו !!!

נכון שמעבר לארץ אחרת יכול להיות מאוד טעון, אבל מה שאת מתארת כבר נשמע קיצוני מאוד.
למרות שקשר עם אחים ומשפחה מאוד חשוב, לפעמים בחיים יש מצבים שהם הופכים להיות המעגל השני, ואת צריכה להשקיע את הזמן והאנרגיה שלך במשפחה שאת בחרת להקים, ובבחירה המדהימה שעשיתם, לצאת ביחד להרפתקאה מרגשת.
מהנסיון שלי, נתק ממשפחה אפשר תמיד לתקן, גם אם הוא יהיה ארוך וקשה (ואיכשהו יש לי הגשה שיהיו אצלכם הרבה מבקרים).
רק חכי שתהיי בדרך לדשה, תחזיקי חזק לבעלך את היד, תמחי את דמעות ההתרגשות והעצב, ותצאו לדרך חדשה

שולחת לך חיבוק

את מתארת יחסים קשים מאוד, אבל גם לא שוכחת את ההומור,

שזה נפלא.
כמה חבל שהם לא יכולים לפרגן לך ולהפרד בכייף, אבל זה לא הכל תלוי בך. יש פה כמה שחקנים.

חיבוק

משל333

New member
נשמע שאת צריכה להתעסק עם דברים מאוד קשים

ועוד לפני המעבר...בכל זאת,. בגלל שמדובר כבר בשני בני משפחה ולא רק באחד, אני חושבת שבמקומך הייתי מנסה לחשוב מדוע? האם בלי לשים לב ובגלל הלחץ לקראת המעבר ההתנהגות שלך קצת שונה מבדרך כלל? אולי את כל כך עסוקה בהכנות והם מרגישים שהם כבר לא חשובים עבורך, שאת כבר שכחת וויתרת עליהם? אני משוכנעת שגם עבור משפחתך המעבר שלך מאוד משמעותי וכנראה שכולכם עכשיו עם עצבים חשופים ומילה אחת לא במקום וכבר יש התלקחות. מקווה שהימים הבאים יהיו פחות סוערים

אז זהו שניסיתי למצוא את הסיבות לכך שאולי טמונות בי...

פניתי קודם לבדיקה עצמית אבל באמת שאין שום סיבה... שום דבר לא השתנה.
אפילו יותר מנסה לבלות איתם לעומת בעבר כי יודעת כמה שזה חשוב לי ולהם.
&nbsp
לגבי אחותי-היא מאוד טעונה כלפי הנושא והכל כמובן מתוך דאגה, אבל צורת ההתבטאות שלה פשוט לא מקובלת עליי. אם במקום לקבל הכלה ותמיכה כי היא עברה אותו הדבר לפני X שנים-אני מקבלת על הראש צרחות ואמירות בוטות שאני אנוכית כי בחרתי לעבור לגור בחו"ל (אבל הבחירה שלה לגור בחו"ל היא בסדר...).
&nbsp
לגבי אח שלי-לא רוצה להיכנס לזה, אבל יש פה הרבה בעיות. היום הייתה לי שיחה פתוחה עם אמא שלי לגבי זה. זה באמת לא קשור אליי אלא נטו אליו.

משל333

New member
אם כך את יודעת בוודאות

שלא מדובר בך, ותנסי להתעלם כמה שאפשר.
אחותך נשמעת לי חוצפנית כל כך.

noaronen1

New member
לגבי ניתוק -

בזמנו חטאתי בהלקשיב מדי פעם בפקקים לורדה רזיאל ז'קונט.
היא אמרה משפט ששינה לי את היחסים עם המשפחה המאוד מורכבת שלי: ניתוק זה לא תמיד רע. לפעמים אדם צריך ניתוק ממשפחתו כדי להמשיך הלאה. זה לא אומר שזה לכל החיים אבל לפעמים צריך להתרחק כדי להמשיך.
אני למדתי שאיפה שלא טוב לי אני לא נמצאת. את עוברת הרבה כרגע גם מבחינה אישית וגם לגבי המעבר את צריכה כרגע לדאוג לעצמך כי כנראה שחוץ מבעלך אין הרבה תמיכה מסביב - אולי רק אימך. תהיי במקום שיש תמיכה וזוזי הצידה מהמקומות עם ה"רעל" כמו שאני קוראת להם. לפעמים שזזים מהסיאוטציה ולוקחים אויר אפשר לראות דברים אחרת וגם לסלוח, או כמו אצלי לקבל שדברים לא ישתנו ולהיות בסדר עם מה שיש - אולי זה לא הרבה אבל כרגע זה מספיק לי. כי אני יודעת שאני לא יכולה לשנות אנשים אחרים - רק את עצמי.
חיבוק ענק וכמו שכולן כתבו - תנשמי עמוק ותמשיכי.

1me too1

New member
משפחה יכולה להיות קשה....

זו תקופה קשה ואנשים לא יודעים מה לעשות עם הרגשות הקשים.
ממש עצוב שבמקום לנצל את הזמן איתך לחוויות חיוביות הם מתנהגים ככה.
הצד החיובי בעניין שאת תכף עוזבת, פותחת דף חדש ומרגש.קחי נשימה עמוקה, את עוד מעט שם

1me too1

New member
השבוע שלי

התחלתי לעבוד וראיתי שהשד לא נורא ככ.
הילדון היה השבוע בבית עם ההורים שלי, די נהנה, למרות שלא כך חשבתי שהם ינצלו את הזמן, אבל, לא נורא.
הילדון התחיל כיתה א' - ואו! איך שהזמן עובר! הילדון שלי כבר בכיתה א' . חששנו כי לא ידענו עם מי הוא יהיה בכיתה, ושמחנו לגלות שהוא עם החברה שלו, והופרד מהילדים שהכניסו אותו לצרות.
אני מלמד על חודש אלול ובמצגת שיש לי שמו פסוקים ששנים מהם הבנתי אבל לא את השלישי, נסיתי להתעלם
אבל אחד הילדים שאל אותי, אז פשוט חיפסתי חומר והצלחתי לפרש את הפסוק ומה הקשר שלו לאלול. היתי מאוד גאה בעצמי

הזמן עובר לו, הילדון בכיתה א, החלום לשני ילדים מתרחק ומתרחק. לרוב אני בסדר, אני אומנם לא שוכחת ותמיד חושבת, אבל לא נופלת למרה שחורה, אבל
פתאום, עם הכניסה לכיתה א' ויומולדת 37 שמתקרב ה'אין' פתאום מואר....
גיליתי שילדים בכיתה ו הם בדיוק כמו בכיתה א רק גבוהים יותר
הם יללנים, עושים שטויות, מתעסקים בשטויות, רק שהם בגובה שלי
.
מאחלת לכולנו שבוע טוב

Mottek

New member
איך שהקטנים האלו גדלים מהר!

בהצלחה לילדון בכיתה א!

מסכימה איתך לגבי ההשוואה בין כיתה א' לו'. בכיתה ו' הם חושבים שהם כבר גדולים, אבל הם עדיין צריכים ילדים וצריכים עוד עזרה והכוונה. מצד אחד אפשר לעשות איתם יצירה ולשחק משחקים ומצד שני אפשר ממש לנהל שיחות מעמיקות ומאוד מעניינות איתם. תהני מהם.

סה"כ יש יותר סמיילים חייכניים מעצובים, אז המאזן חיובי

מאמא לילדה אחת לאמא לילד אחד - תעזבי, תתמקדי במה שיש ואולי עוד תופתעי

שבוע טוב, שנה נפלאה לך ולילדון והרבה טוב סביבך.

1me too1

New member
אני מנסה, תאמיני לי

הענין הוא שזה משהו שנכפה עלי, זו לא בחירה שאני בחרתי, וקשה לי עם זה.....

למעלה