השבוע שלי
הטוב - הקטן התחיל ללכת לגן. הגדול חזר לבי"ס (כיתה ז). האמצעי מתחיל גן חובה בשבוע הבא. בינתיים ניצלתי את הזמן שיש לי רק איתו בלי האחים ונסענו לכל מיני מוזיאונים ביחד. היה כיף!
אבל הכי כיף - חזרתי לבשל. נמאס לי מאוכל של מסעדות, פיצות ומשאר אוכל קליל ולא מושקע. למרות שביום רביעי היה חם (כמעט 90 מעלות) הדלקתי את התנור והכנתי ארוחת ערב במרץ!
הרע - סתם מעצבן אבל אחרי שנרשמתי לשיעורי שחיה לילדים החליפו את השעות ולא הודיעו לי. במקרה נודע לי. אבל זה ממש מעצבן אותי. לא רק כי הם מטילים את האשמה עלי כי ההרשמה לא היתה פתוחה (אם לא היה פתוח איך זה שרשמתם אותי?) אבל ובעיקר מפני שהשיעור שחיה של הקטן, בן 3, מתחיל רק ב11:30. זה בדיוק הזמן לארוחת צהריים ומנוחת צהריים ורוב הקטנים שאני מכירה ישנים בשעות האלו. התלוננתי. עד שהשיעור שחיה ייגמר זה כבר יהיה 12 בצהריים ועד שנגיע הביתה כבר יהיה לפחות 12:30 והילד בטוח יירדם לנו באוטו. על ארוחת צהריים באותו היום אין מה לדבר. מחכה לשמוע ביום שלישי מה יש להם להגיד. אולי ננסה את השעות החדשות האלו לשבוע או שניים ונראה איך זה ילך.
הלא נורא - עשינו אבחון ניורולוגי לגדול וגילינו שיש לו לקויות למידה, לא ממש הופתענו, אבל לפחות עכשיו זה רשמי ונוכל לדבר עם הבי"ס שיתנו לו הקלות במבחנים ובשיעורי בית. אני מקווה לקבל את הדו"ח הסופי בדואר בשבוע הקרוב.