ואו :-o השבוע הזה טס

1me too1

New member
עכשיו אני רואה שהוא צרף... מהנייד זה לא עובד הכי טוב

Mottek

New member
השבוע שלי

הטוב - הקטן התחיל ללכת לגן. הגדול חזר לבי"ס (כיתה ז). האמצעי מתחיל גן חובה בשבוע הבא. בינתיים ניצלתי את הזמן שיש לי רק איתו בלי האחים ונסענו לכל מיני מוזיאונים ביחד. היה כיף!
אבל הכי כיף - חזרתי לבשל. נמאס לי מאוכל של מסעדות, פיצות ומשאר אוכל קליל ולא מושקע. למרות שביום רביעי היה חם (כמעט 90 מעלות) הדלקתי את התנור והכנתי ארוחת ערב במרץ!

הרע - סתם מעצבן אבל אחרי שנרשמתי לשיעורי שחיה לילדים החליפו את השעות ולא הודיעו לי. במקרה נודע לי. אבל זה ממש מעצבן אותי. לא רק כי הם מטילים את האשמה עלי כי ההרשמה לא היתה פתוחה (אם לא היה פתוח איך זה שרשמתם אותי?) אבל ובעיקר מפני שהשיעור שחיה של הקטן, בן 3, מתחיל רק ב11:30. זה בדיוק הזמן לארוחת צהריים ומנוחת צהריים ורוב הקטנים שאני מכירה ישנים בשעות האלו. התלוננתי. עד שהשיעור שחיה ייגמר זה כבר יהיה 12 בצהריים ועד שנגיע הביתה כבר יהיה לפחות 12:30 והילד בטוח יירדם לנו באוטו. על ארוחת צהריים באותו היום אין מה לדבר. מחכה לשמוע ביום שלישי מה יש להם להגיד. אולי ננסה את השעות החדשות האלו לשבוע או שניים ונראה איך זה ילך.

הלא נורא - עשינו אבחון ניורולוגי לגדול וגילינו שיש לו לקויות למידה, לא ממש הופתענו, אבל לפחות עכשיו זה רשמי ונוכל לדבר עם הבי"ס שיתנו לו הקלות במבחנים ובשיעורי בית. אני מקווה לקבל את הדו"ח הסופי בדואר בשבוע הקרוב.

איך אני שונאת שמשנים שעות של קורסים אחרי שנרשמים.

אבל תזרמי ותראי איך זה עובד. בארוחת ביניים, תתני משהוא יותר גדול, ואז תוכלו לאכול א. צהריים יותר מאוחרת.

בהצלחה לכולם במסגרות החדשות.

מחכה לשמוע על הבישולים החדשים

1me too1

New member
בהצלחה לבנים

ויופי שיש איבחון - אני מאמינה שיהיה לו קל יותר עכשיו

alphadelta

New member
אבחון

אוח, כמה מתסכל שמחליפים שעות. ??לגבי האבחון, לפעמים, רק לדעת מה האתגר עוזר לכולם. גם למבוגרים בסביבה , וגם לילד עצמו.

Mottek

New member
בדיוק בגלל זה שמתי את האבחון בלא נורא

זה לא סוף העולם וזה לא משנה את הילד. אף אחד מהאיבחונים שלו לא בא לנו בהפתעה. כשפסיכולוגית עברה איתנו על הדו"ח אנחנו רק הנהנו ואמרנו כן, זה נשמע כמו הגדול.
שנים ניסינו בבית לעזור לו עם לימודים ועם קשרים חברתיים. גם המורות במערכת ניסו לעזור ולתמוך אבל ללא הועיל. זה היה כמו ללכת עם הראש בקיר ולא ראינו שום שינויי ניכר לעין. פנינו לאבחון בהמלצת פסיכולוג כי אנחנו הרגשנו שכבר מיצינו את הכלים שברשותנו בלנסות לעזור לו. עכשיו לפחות יהיו לי ולמערכת כלים לעזור ולתמוך בו, ואני מאוד מקווה שזה יקל על כולנו השנה.
תודה על התמיכה.

משל333

New member
האיבחון כולל המלצות אקדמיות בלבד

או גם כאלו הקשורות לצד החברתי? שיהיה בהצלחה

השבוע שלי

התחלתי לללמוד, השלמה לתואר שני. ביום שני בבוקר נכנסתי לסרט אמריקני, פשוט ככה. מאוד מרגש, מאוד מוזר ללמוד באוניברסיטה אמיתית אחרי לימודים באוניברסיטה הפתוחה, מאוד מעניין.

המון ריבים עם הבנות. ריבים מעצבנים ומטופשים, אבל סוחטים אותי.

המון המון לחץ של ליממודים, הסעות, חוגים, שיעורים. לחץ טוב, אבל עדיין לחץ, מקווה ששבוע הבא כבר יתחיל להסתדר.

השבוע שלי.

השבוע שלי זרם נפלא. בעלי שהיה במצב נפשי לא פשוט, יצא מזה וחזר לשיגרה מבורכת, 2 קלייטים חדשים, הצעה מענינת שאני לא רוצה לפרט כרגע, חברים שרוצים בחברתי והרבה ME TIME עשו לי שבוע נפלא.

forglemmigej

New member
כל השבוע לך

עוד מעט ינשרו העלים מהעצים , מרגישים את הסתו באויר מיום ליום, הסתובבתי ביער הרטוב ליד הבית בסופשבוע ,הירוק עדיין איזמרגדי אבל כבר מתחילים לראות עלים זהובים בשבילים.
יש מעין עצבות סתוית שמתנחלת לי בלב תמיד בעונה הזו של השנה,
אני רוצה להמליץ על סדרה טלויזיה מעולה שאני צופה בימים האחרונים בשם ,Scott & Bailey זוהי סדרה בלשית , הדמויות הראשיות הן נשים, רייצ'ל סקוט וג'אנט ביילי. הסדרה נכתבה על ידי אשה,בוימה על ידי אשה. מה שאני אוהבת בסדרה זה לא רק המתח והמסתורין כפי שכל סדרת בלשים צריכה להכיל, אלא שהדמויות הינן אנושיות , יש להן קונפליקטים ודילמות בחייהן האישיים ואלו לא קלישאות כמו אלכוהול שרואים בהרבה סדרות בלשים , הנשים האלו הן הן הבעיות בעצמן שנשים עובדות נתקלות בהן כשהן מג'גלות בין העבודה והמטלות בבית שמוכרים לכולנו, זה בעצם הערך המוסף של הסדרה כולה
[URL]http://www.imdb.com/title/tt1843678/?ref_=fn_al_tt_1[/URL]

למעלה