פרטים על אירוח ../images/Emo18.gif ארוך
טוב אז ראשית מארחת היא לא גיישה (זה תפקיד מכובד ומורכב ושמור רק לנשים יפניות. דרך אגב אחרי מלחמת העולם השנייה החיילים האמריקאיים הבורים קראו לזונות "גיישה" ומאז הקונוטאציה של גיישות היא שלילית, וחבל) אז להיות מארחת זה לא להיות זונה (למרות שיש די הרבה מועדונים בהן מצופה לשכב עם הלקוח או שהבנות עושות את זה על דעת עצמן כי מקבלים באמת המון כסף אבל בעיני כמובן זה רק הופך אותן לזונות יקרות...). אבל יש פה אלמנט של זנות נפשית. ראשית התפקיד הוא באמת תמוה ועד היום אני לא מבינה מה יוצא ליפנים מזה. במועדון שאני עבדתי בו הלקוח היה משלם 250$ בשביל להיכנס לא כולל שתיה ואוכל, אם הוא רצה מארחת ספיציפית הוא משלם אקסטרה ובכל מקרה היא תעבור כמה שולחנות במשך הערב. יותר מזה כל מארחת צריכה לצאת לפחות 3 פעמים בחודש ל"דוהאן": ארוחת ערב עם הלקוח על חשבונות (בדרך כלל במסעדות יוקרה מטורפות) להגיע איתו למועדון כשהוא משלם כניסה גם עליה (למרות שהיא עובדת שם!!!!) וגם אז אם הוא רוצה אותה ליד שולחנו הוא משלם אקסטרה. וכל זה
בלי שירותים מינייםאצלינו במועדון אסור היה להם לגעת בנו. אז תגידו לי בבקשה אם אתן מכירות מישהו שפוי שהיה עושה את זה??? התפקיד של המארחת הוא להדליק לו את הסיגריות, למזוג לו משקאות ולדבר איתו (אם הוא רוצה). זהו! על זה קיבלנו 100$ לחמש שעות עבודה. במקרה שלי הייתי מתפרנסת גם מהורדות ידים -כל ניצחון עוד 100|$ (הם התלהבו מזה שאני מישראל ועשיתי צבא וכאלה
). למה זו זנות נפשית? כי עדיין צריך להיות "יס מנים" שלהם (למרות שרובם דווקא התלהבו מהיתר), כי העבודה כוללת שיחות שטחיות ביותר לרב ביפנית בסיסית, בלי שום עומק, עם ציחקוקים במקומות הנכונים. תאמינו לי אחרי יום כבר יש בחילה מזה! כי כל צד בעסק לא מעריך את השני: המערביות רואות ביפנים שק כסף מהלך וכל מה שהן עושות הן עושות רק למען כסף ולא בגלל חברתם הנעימה של היפנים. וכי היפנים מנצלים את העובדה הזאת ויודעים שבסופו של דבר הם הבוסים ושהמערביות יחייכו ויצאו לארוחות ערב וחלקן גם ישכבו איתם בדיוק מאותה סיבה- אז הכוח בידים שלהם. בקיצור נורא מורכב. הרבה פעמים הם גם הרשו לעצמם להעליב אותי בכלל בלי להכיר. דוגמא הכי חזקה זה שלפעמים היו מושבים אותי ליד לקוח חדש שבחיים לא ראה אותי ומה משפט הפתיחה (ביפנית!)? "את לא קצת שמנה?" (???!!!@#$%) אז הייתי עונה על זה (ביפנית גם) "אולי אני רצת שמנה אבל לך יש זין קטן מה עדיף?". מאותו הרגע להפתעת כולם הייתי הופכת ליקירת היפני שמיד היה מתחיל לדבר יפה. הם כל כך לא רגילים שיענו להם. בקיצור מעוות מה. אוף יצא ארוך בטירוף! סליחה