ואי ממש יבש כאןהיום אז שני דברים

ואי ממש יבש כאןהיום אז שני דברים

1.שאלון למי שרוצה קצת בכללי שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! ממני גלי!

../images/Emo41.gifאני :] ../images/Emo41.gif

ממ עונה על חלק כי אין כוח :] שם- שיר פירסינג-נופ קעקוע-בקרוב:] גובה- מטר שישים שבעים...לאדעת מידת נעלים-39 צבע שיער- חום כהה אחים\אחיות-2 אחיות קטנות...מעצבנות אבל אוהבתותן בת כמה את נראת- מממ לאדעת...תגידו אתם משקפים-נופ גשר-עודמעט מורידים...כמה חודשים
שפות- עברית אנגלית פורטוגזית וקצת צרפתית:] הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי- שאני מצליחה בכוחות עצמי, ואני גאה בכשרונות שלי:] הדבר שאני שונאת בעצמי- שאני תמיד צריכה להיות צודקת ואני שונאת שאני מתחרטת על דברים מדלגת לדברים מועדפים... מילה בת 4 אותיות- מחול ממתק- בהחלט סוכריה על מקל! חח וגם ברד..זה גאוני
סרט מצויר- אוי יש מלאא
חח קורנפלקס-כריות מסטיק- מאסט בי סקסי צבע- כחול יום בשבוע- שאלה טובה היום הכי לא מועדף- ראשון בעע תכשיט- אוסף הצמידים המאגניבים שלי..
חורף\קיץ- קיץ! לאא..בעצם חורף...לא! קיץ.. חורף! אהה קיץ בחדר- המיטהההה *מדלגת* האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? מממ אולי הופעת בציבור בפיג'מה? כן! היה מצחיק בכית בסרט? כהה היית על במה? יאפפ חשבת שאת\ה הולך למות? כאילו בקטע של "שיו אני מתה!!" נכשלת במקצוע? לא ולא הורידו אותך כיתה? לא ולא הקפיצו אותך כיתה? כמעט רצית להיות המין השני? לא ולא דברים אהובים:] שיר אהוב- סוואלוד אין דה סי...בזמן האחרון...וגם יאלוו אוכל אהוב- אבטיחח...וברד תוכנית אהובה- מממ להיטים ברצף MTV חחח ספורט אהוב- לרקודד!:] תחביב-לרקודד!:] זמר/זמרת/להקה אהובים- קולדפלי...מישומה וסתם מה השעה עכשיו? 19:29 תפוח או בננה? תפוח! עם דבשש כחול או אדום? כחול כאיול דה סתיו או אביב? אביב...סתיו זה סתם אפרורי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להצגה שלמה המלך ומישהו הסנדלר..
איזה ארוחה אחרונה אכלת? טוסט עם חמאה וריבה...נאמי תיכון או אוניברסיטה? חטיבההה...בעע אתה משועמם/ת? עכשיו? לא אני עסוקה בשאלון הארוך הזה רעש אחרון ששמעת? חחח שירי ארוויזיון... ריח האחרון שהרחת? אמור אמור איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מממ גם פיקס יו גם וואנדרוואל [אוסיס] וגם לוז קונטרול [כן כן של מיסי אליוט] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לגלי הנחמדה שתקעה פה תשאלון! ולאמא שלי...:]

MarishA M

New member
../images/Emo185.gif שאלון!!../images/Emo99.gif

1.שאלון למי שרוצה קצת בכללי שם:מירי.מרישה. פירסינג: אין.כיאלו עגילים באוזניים נחשב?? קעקועים: אין גובה: 1.55 בערך.. מידת נעליים: 36/37..תלוי. צבע שיער: חום כהה אחים/אחיות: יש.1.. בת כמה את נראית: לא יודעת הרוב חושבים שאני יותר גדולה מהגיל שלי..אבל אני נמוכה..אז גם זה מטעה לפעמים..חושבים שאני מעל 18.. משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי:חחח לא שפות:רוסית אנגלית עברית....עומרי תרגע!!!! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הבטן האם... את/ה דלוקה על מישהו: חח כה על חבר שלי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כה..במרכז ת"א..בדרום מעצבן..חח סתם חלומי לגור באשדוד..
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ נראה לי שכן..זה יכול לקרות..וזה גם קרה להרבה אנשים.. את/ה רוצה עוד פירסינג:מה עוד??חח לא אני לא רוצה..טוב לי ככה בלי חורים בגוף. את/ה אוהבת רכבות הרים:כה מאוד אני חולה על זה..ובכלל על כל הדברים האלה שיש אדרנלין.. את/ה הייתם בחו"ל:כה בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:אממ בעד ונגד..יש בזה פלוס ויש בזה מינוס...במקרה אצלי זה ממרחק..אבל מסתדרים עם זה יופי. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה:נגד עישון .נקודה... נסיעה במכונית אחרי ששתית: אף פעם לא עשיתי את זה..אני גם לא משתכרת בקלות ואין לי רישון אבל בעיקרון נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:לא משתייכת אליהם אבל לא נגדם..שיהנו. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כה.. אי פעם בכית על בן:אוואאההה...בטח אי פעם שיקרת: כן.חח מי לא? אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: לא.לא בדיוק בכל אופן.. שברת לבבות: לא יודעת יכול להיות..לא שאני יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית:כן בטח דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: LOVE ממתק:טורטית סרט מצויר: ספיידרמן קורנפלקס: צ'יריוס מסטיק: מאסט מנטה הירוק צבע: כחול.ירוק. יום בשבוע: לא יודעת אבל לא יום שבת כי אין תחבורה בעע היום הכי לא מועדף: יום שבת חח תכשיט: טבעת יאן יאנג.חבר שלי הביא לי אני לא יכולה בלעדיה..אה ואני אוהתב להיות עם צמידים למיניהם. חורף\קיץ: תלוי...בעיקרון באמצע.. בחדר: מה בחדר??אעע האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני..יש לי מיטת גלריה..לא נראה לי שמישו אי פעם ישן שם היא קטנה והיא למעלה..חח ראה אותך בוכה: חבר שלי הלכת איתו לסרט: חבר שלי.. צעק עליך: אמא שלי שלח לך מכתב:בן דוד שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?אני לא מאמינה אבל אני מבצעת מתוך הרגל..אממ להפוך נעליים,אם אני הולכת אעם מישו ברחוב ויש עמוד אז ששנינו לא נעבור כלמ אחד בצידו האחר של העמוד..או העץ.. אהבה ממבט ראשון?לעע.. חיים שאחרי המוות?כה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?אממ לא מכירה כ"כ ת'סיפרוים על זה אבל ממה ששמעתי אז לא נראה לי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?חחח כן אבל לא בגלל שיש לי נטיות או משו דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה אבל אחד מהם..MORE THEN WORDS-EXTREME אוכל אהוב:סנדוויצ'ים תוכנית אהובה:החיים עפ"י Y ספורט אהוב:שחייה תחביב:מוזיקה..לנגן בגיטרה זמר/זמרת/להקה אהובים:קולדפליי עיתון אהוב:פחח שונאת אותם בעיקרון וסתם מה השעה עכשיו? 19:38 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?ללכת לחפש משו לנשנש איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה? תיכון.. אתה משועמם/ת?כן,לא ספציפית כרגע..בכללי אני בנאדם משועמם רעש אחרון ששמעת? צרחות מלמטה ריח האחרון שהרחת?אני עדיין מריחה אותו וזה סידריות ובא לי להקיא איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סתם משו מהנייד..אני לא יכולה להוריד כלום
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לעומרי..אל תיהיה עצוףףף 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! אממ ראיתי בבוקר סרט-הלבוי ואכלתי ארוחת בוקר ואז המשכתי לראות טלווזיה ואז הלכתי לחדר ועשיתי סדר ואז הלכתי למחשב ואממ זהו..והיה נחמד ביותר בסוכות..

../images/Emo60.gif

1.שאלון למי שרוצה קצת בכללי שם: ג'ו. פירסינג: לא. קעקועים: לא. גובה: נמוך
. מידת נעליים: 41. צבע שיער: חום-שחור-משהו. אחים/אחיות: שלושה אחים קטנים. בת כמה את נראית: בת ז***. משקפיים? לא, חוץ מבמסנג'ר
. גשר? לא. עבר פלילי: ברור
. שפות: אנגלית, עברית, קצת כל מיני אחרות שאני מבינה ולא מדברת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? האצבעות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האצבעות בצד השני. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. רחוק. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא. את/ה רוצה עוד פירסינג: מה עוד? את/ה אוהבת רכבות הרים: לא, אני מפחדת מהן כשיש עוד אנשים לידי. לבד הן בסדר. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי. להרוג אנשים: נגד. עישון אצל בני עשרה: נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית: ברור שבעד, כי למות ולהרוג עוד אנשים בדרך זה הדבר. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אני לא נוהגת לבכות על אנשים, אני בוכה לבד-לבד. אי פעם בכית על בן: ^^. אי פעם שיקרת: ברור. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0. נשבר לך הלב: 0. שברת לבבות: 0. השם שלך הופיע בעיתון: 0. התחרטת על דברים שעשית: הרבה. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: גשום. ממתק: איכ. סרט מצויר: איכ סרטים. קורנפלקס: יש סוגים? מסטיק: איכ. צבע: סגול. יום בשבוע: חמישי. היום הכי לא מועדף: ראשון, אמאשלו. תכשיט: איכ. חורף\קיץ: חורף
. בחדר: איכ. חדר מגעיל. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ראה אותך בוכה: לאלאלא. אני בוכה לבד. הלכת איתו לסרט: רוני. צעק עליך: אבא. שלח לך מכתב: עופרי. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? חח. אני כל כך לא האדם לשאלה הזאת. אהבה ממבט ראשון? לא יודעת. חיים שאחרי המוות? לא יודעת, למרות שמעדיפה להירקב ועזבו שטויות. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא במיוחד. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן, אבל לא "אני-אוהבת-אותך-בוא-נעשה-כל-מיני-דברים". הופעת בציבור בפיג'מה? כן. יום פיג'מות בבית ספר. בכית בסרט? לא. היית על במה? אני מניחה. חשבת שאת\ה הולך למות? קיוויתי פעם. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא, אבל היו אמורים להשאיר אותי שנה בגן וויתרו. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: איזה נידח אחד, עזבו. אוכל אהוב: אוכל לא עושה לי את זה. תוכנית אהובה: איכ טלוויזיה. ספורט אהוב: איכ ספורט. עצלנות לשלטון. תחביב: אין ממש. לקרוא-לכתוב, כאלו. זמר/זמרת/להקה אהובים: לא יהיה מספיק מקום פה. עיתון אהוב: מעריב, עם החדשות. וסתם מה השעה עכשיו? אין פה שעון. תפוח או בננה? איכ. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אקבל חיבוק מבת הדודה היפה שלי
. היא עומדת פה ליד, "ג'וג'י חיבוק". איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב. תיכון או אוניברסיטה? גם וגם
אתה משועמם/ת? אחרת לא הייתי עונה על זה. רעש אחרון ששמעת? שינייד אוקונור צועקת תודה. ריח האחרון שהרחת? סבתא אפתה חלה
. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? איכ פלאפון. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? בת הדודה, נו. 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! ממני גלי! גם לך שיהיה חג שמח
. אני סתם שוטטתי.

|גזוז|

קצת בכללי שם: גלי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: לא זוכרת מידת נעליים: לא זוכרת צבע שיער:חום אחים/אחיות: 2 בת כמה את נראית: 15 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: לא שפות:אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?לא יודעת..אמממ חברה טובה מאוד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש לא את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד?אין לי אפילו אחד את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מה זאת אומרת ? אי פעם בכית על בן: """"? אי פעם שיקרת: כן מלא אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: לא המון נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: פעם אחת אולי פעמיים השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:גומי
ממתק: סוכריות גומי סרט מצויר: מולאן קורנפלקס: אמממ...כריות
מסטיק: הזה של ארצות הברית שעושה בלונים
צבע: שחור
יום בשבוע: שישיש
היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: צמידים מחוטים חורף\קיץ: חורים
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: לא זוכרת ראה אותך בוכה: אחות שלי הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:חברה שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא יודעת אבל זה מפחיד אותי:\ האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאאאאא דברים אהובים שיר אהוב:המון אוכל אהוב:סיני ואיטלקי תוכנית אהובה:חברים הנסיך המדליק שמש ספורט אהוב:כדורסל תחביב:לצייר ולשמוע מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים:קולדפליי פינק פלויד לד ז]לין קווין ביטלס נירוונה משינה ברי סחרוף אהוד בנאי אר אי אמ גרין דיי עיתון אהוב:אין וסתם מה השעה עכשיו? 5 ל-9 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להמשיך להיות במחשב איזה ארוחה אחרונה אכלת?שניצל תירס תיכון או אוניברסיטה? תיכון ללא ספק! אתה משועמם/ת?לא רעש אחרון ששמעת? מוזיקה של נירוונה! ריח האחרון שהרחת?את הזעה שלי לצערי:-\רצתי היום איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אין לי פלאפון סביר להניח שיהיה לי משהו של קולדפליי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מישהו..........אתם לא מכירים

0mroosh

New member
פטרוזיליה.

שם:עומר פירסינג:בגבה קעקועים:אין.
גובה:184 [פעם אחרונה שבדקתי]. מידת נעליים:45 צבע שיער:שטני אחים/אחיות:2 אחיות.
בת כמה את נראית:בת 16 משקפיים?
ועדשות. מעדיף משקפיים
גשר?לא. עבר פלילי:החזקת במבה יבשה ומין עם נשים מבוגרות [קורין אלאל וחברותיה]. שפות:אנגלית, קצת רומנית, קצת ערבית, קצת יידיש. האם... את/ה דלוקה על מישהו:
שרופה אש. את/ה רוצה לגור במקום אחר:אשמח.
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:שמתבססת רק על מחשב? לא קיימת כזו. את/ה רוצה עוד פירסינג:בינתיים לא את/ה אוהבת רכבות הרים:ודאי.וגם את הקיא שאחרי. את/ה הייתם בחו"ל:אכן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:
להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
עישון בכלל. נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
למה לא?
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת:פעמיים. נשבר לך הלב:
שברת לבבות:לא שידוע לי. השם שלך הופיע בעיתון:אכן.כשנולדתי, במקומון,כשהייתי בפרוייקט התנדבות ובבר מצווה שלי.
|פוי|[מקומונים בעיקר..
]. התחרטת על דברים שעשית:
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:שואה ממתק:מקופלת. סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס:עוגי.
[דגני בוקר?
]. מסטיק:MUST תות בננה. צבע:כתום. יום בשבוע:שני. היום הכי לא מועדף:ראשון.
תכשיט:שרשרת של נערות הוואי נחשב תכשיט? חורף\קיץ: קיץ!!
בחדר:את המיטה שלי ואת הדיסקים. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:דר ויערה, יחד. ישנתי גרוע,למרות שהמיטה גדולה.
ראה אותך בוכה:~ הלכת איתו לסרט:מיקי-קוב. צעק עליך:אמא.
שלח לך מכתב:ענבל האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא. אהבה ממבט ראשון?
שיהיה. חיים שאחרי המוות?לא בטוח. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא,אבל זה משעשע נורא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן. הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב:מי מפחד מהזריחה-רונה קינן.חלון-אביתר בנאי. אוכל אהוב:רביולי. תוכנית אהובה:חברים. ספורט אהוב:רביצה תחביב:קולנוע זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר, רונה קינן, פיונה אפל, בק,קולדפליי,אביתר בנאי.
עיתון אהוב:לא קורא עיתונים. וסתם מה השעה עכשיו? 22:14 תפוח או בננה?תות! כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להכין לי כוס שוקו ולהתנקות.D: איזה ארוחה אחרונה אכלת?שניצל עם סלט.אאל"ט. תיכון או אוניברסיטה?תיכון! אתה משועמם/ת?לעתים רעש אחרון ששמעת? אחותי הקטנה.:S ריח האחרון שהרחת?אכלתי שעועית, אז...
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?זוהר-וין!
אוהבים אותך גלי.

ברררר

New member
נגיד ש.... ../images/Emo83.gif

קצת בכללי שם: בר פירסינג:הלוואי. מתכננת באף קעקועים:
פוי גובה: 1.66 מידת נעליים:38
צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחיות ואח. כולם גדולים ממני בת כמה את נראית: 16? בפורום אמרו לי בת 13
ובמבחן גיל יצא לי 11... אוהבים אותי. משקפיים?
גשר?
היה. איך אהבתי את זה. חוץ מהקטע שנתקעים דברים בשיניים
עבר פלילי: היה לי חישקוק קוסמי שפות:אנגלית ספרדית קצת עברית וזהו הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?מי אוהב את עצמו? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מי שונא את עצמו? האם... את/ה דלוקה על מישהו:
לאללה את/ה רוצה לגור במקום אחר:
מאווווווווווווד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה יכול להתחיל מזה את/ה רוצה עוד פירסינג: נו מה את/ה אוהבת רכבות הרים:
את/ה הייתם בחו"ל:
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: למה לא? כל עוד אוהבים להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
פוי נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
מאוד בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
דההה אי פעם נעצרת: בהליכה? כן
כמה פעמים... היית מאוהבת: פעם, פעמיים. נשבר לך הלב: הרבה מדי שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון:חחחחחחחח התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שלכת [הכלבה שלי] ממתק: TWIX ובמבה סרט מצויר: אלדין ופוקהונטס. קורנפלקס: רגיל או קלוסטרס מסטיק: מנגו אפרסק, תות פסיפלורה
צבע: טורקיז יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף:כל השאר תכשיט:
חורף\קיץ: חוררררררררף
בחדר: המיטההההההה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: אני כל הזמן בוכה, בטח מישהו ראה. הלכת איתו לסרט: עדי צעק עליך: אמא שלח לך מכתב:גלגל"צ
זכיתי בדיסק של |כוכב| נולד 3 האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?כן, בהכל כמעט לצערי אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?מממממממ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?קצת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
הופעת בציבור בפיג'מה?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת\ה הולך למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני?
דברים אהובים שיר אהוב:כמה שאני אוהב- עברי לידר, חמש בבוקר- דנה ברגר, וורנינג סיין-קולדפליי אוכל אהוב:מרק תוכנית אהובה:מגרש ביתי ועקרות בית נואשות ספורט אהוב:סקי תחביב:לשיר זמר/זמרת/להקה אהובים:עברי לידר, דנה ברגר, קולדפליי, נובה. עיתון אהוב:לא קוראת. וסתם מה השעה עכשיו? 00:11 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לדבר עם חבר שלי בטלפון איזה ארוחה אחרונה אכלת?בART DE COCO פוי. היה מגעיל. תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?
רעש אחרון ששמעת?המקלדת ריח האחרון שהרחת?האאאאאאא? איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אודני- רוני
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו: לאף אחד

וואו אני עונה../images/Emo12.gif

קצת בכללי שם: גיתית פירסינג: באוזניים
קעקועים: נייט! חלילה גובה: לא יודעת :S מעל 1.70 מידת נעליים: 39-40, תלוי במצב רוח ובנעל
צבע שיער: שחור אחים/אחיות: יש, 3, אחות ושני אחים בת כמה את נראית: יש אומרים גדולה יותר ממה שאני יש אומרים פחות אז בו נלך שאני נראית כמו שאני...
אבל בעצם טיפה פחות כי הנהג באוטובוס נתן לי כרטיסית נוער בלי לשאול! משקפיים? מרכיבה עדשות בד"כ ב"ה
גשר? לא עבר פלילי: תגדירו שפות: אנגלית, ערבית וספרדית קצת, כמה מילים בצרפתית ורוסית וידייש. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין הנחתום מעיד על עסתו הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני מתלבטת בין העצלנות לנטיה לפדח את עצמי האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לונדון, אבל רק לקצת זמן! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: אין דעה את/ה הייתם בחו"ל: כע, פולין, יאי! בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: תלוי, נוטה ללא להרוג אנשים: לא עישון אצל בני עשרה: פיכס נסיעה במכונית אחרי ששתית: אידוטים מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא, im religious im kinda biased האם את\ה... אי פעם בכית על בת: מזתומרת? :S לא נראה לי... אי פעם בכית על בן: גם לא נראה לי אי פעם שיקרת: מה פתאום בכל חיי לא שיקרתי (*מגלגלת עיניים- מהזאתהשאלההסחלההזאת*) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף פעם, רק קראשים נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: לא ידוע לי על משהו עד כדי כך דראסטי השם שלך הופיע בעיתון: 3-4 פעמים. התחרטת על דברים שעשית: כל הזמן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כסיל ממתק: נראה לי פיחתי התמכרות לפני שבוע לשוקולד "מרסי" דאמ זה היה טעים כל כך!!!! סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: של תלמה מסטיק: מלון צבע: אין משהו מיוחד יום בשבוע: זה משתנה היום הכי לא מועדף: כנ"ל תכשיט: לא משהו מיוחד חורף\קיץ: סתיו בחדר: המחשב שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני לא נחשב אני מניחה, אז בטח אח שלי תפס תנומה עליה איזה שבת אחת ראה אותך בוכה: המממ מפקד אחד מחץ וקשת נראה לי... אבל לא בכיתי נו.. זה סתם היה דמעות ובכלל לא רציתי לבכות זה לא לווה בתחושה פנימית של בכי בלע קשה להסביר הלכת איתו לסרט: סתם חברה שלי צעק עליך: בטח אמא שלי אני מניחה חחח שלח לך מכתב: סלקום זה נחשב? :S אם לא אז לימור שלחה לי שנה טובה
(רגע אולי בכלל גם אימייל נחשב ואז זה שונה לגמרי
) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? הממממ לא חיים שאחרי המוות? religious, again יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא :S האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? רק במובן האפלטוני הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? תגדירו נכשלתי הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא, שימותו
רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי, זה אכזרי! אוכל אהוב: שוב... לא יודעת משהו ספיציפי תוכנית אהובה: השבט! ספורט אהוב: כדורגל תחביב: להיות אנגלופילית! זמר/זמרת/להקה אהובים: קין הכי בעולם עיתון אהוב: דונט נו, אולי הסאן :p וסתם מה השעה עכשיו? 1:21 תפוח או בננה? לוידעת את הטעם של שניהם אני אוהבת אבל שונאת את המרקם! כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לארוז מזוודה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ערב... תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? אח שלי הוריד את המים בשירותים :S ריח האחרון שהרחת? ובכן, אמרתי כבר שאח שלי היה בשירותים? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי לכל אחד כמעט משהו אחר, אבל הרגיל שלי זה dont stop me now של קווין שהכנתי בעצמי :p מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לוידעת.. 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! 'סדר, ונמאס לי לענות:p

lol lypop

New member
הו אלה כיפים

1.שאלון למי שרוצה קצת בכללי שם: רון פירסינג:כן 60. סתם, אני פוחדת מדי קעקועים: על הלשון גובה: 165? מידת נעליים: 8? <מידות קנדיות> צבע שיער: חום אחים/אחיות: אחות קטנה ויפה בת כמה את נראית: 19-18 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: מאיפה אתם משיגים את האינפורמציה שלכם? שפות: אממ עברית אנגלית שוטפות, צרפתית דיי טוב, ספרדית בסדר וערבית רק לקרוא ולכתוב ולהגיד אני מורה גדולה וחדשה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני מקבלת את עצמי כמו שאני. מושלמת
<סתםםם> הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? השינים שלי לא ישרות האם... את/ה דלוקה על מישהו: אממ יש לי חבר...זה נחשב דלוקה? את/ה רוצה לגור במקום אחר: אולי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:זה בסדר את/ה הייתם בחו"ל: לא, אבל אני גרה בקנדה
בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אהם אין תגובה להרוג אנשים: כן! סתם לא..אני צימחונית, סתם לידע כללי
עישון אצל בני עשרה: לא נסיעה במכונית אחרי ששתית:לא..נו מה זה השאלות האלה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: ברור האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא נראה לי אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: 3 פעמים ותפסו אותי, כל ה3 פעמים. אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: 1? נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: אמממ נראה לי שאיזה 4..הייתי רעה כשהייתי קטנה השם שלך הופיע בעיתון: אממ 5? התחרטת על דברים שעשית: 10000 דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: נמנמ ממתק: קרמבו!! סרט מצויר: ג'ימי ניוטרון <אני יודעת זה לא מצויר> קורנפלקס: אממ הוני באנץ' עוף אוטס.. מסטיק: איס צבע: צהוב <כמו השיר> יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שלישי, כי אני מתחילה מוקדם? תכשיט: טבעת
חורף\קיץ: קיץ. אני מתעטשת הרבה בחורף. בחדר: המיטה שלי
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: וואו זה לא קרה הרבה זמן. אמא שלי? הלכת איתו לסרט: הלכתי עם הרבה אנשם, אבל אני אגיד סטיבן כי הוא חמוד. צעק עליך: אמממ אמא שלי? שלח לך מכתב:נדב או נופר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא נראה לי אהבה ממבט ראשון? לפעמים כשאני רואה בחור חתיך
חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? ציבור נחשב חדר של חברה שלי שהיו בה 2 בנים? בכית בסרט? לא..או שכן? היית על במה? כן, הרבה פעמים חשבת שאת\ה הולך למות? כן..<נשבעת לכם שזה אמיתי> משטרת תנועה כמעט דרסה אותי נכשלת במקצוע?לא! הורידו אותך כיתה?חס וחסיסה הקפיצו אותך כיתה? אממ במתמטיקה <כאן זה הולך לפי מקצועות> רצית להיות המין השני? הרבה דברים אהובים שיר אהוב:יאלו של קולדפלי אוכל אהוב:קרמבו ושוקולד..ואם זה לא נחשב אז עגבניות תוכנית אהובה: סימפסון והאוס ספורט אהוב: טיקואן דו תחביב:לאכול שוקולד נחשב? זמר/זמרת/להקה אהובים:קולדפלייי עיתון אהוב:gl וסתם מה השעה עכשיו? שבע וחצי בערב תפוח או בננה? בננה, סקסי
כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אמממ אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהרים תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אוניברסיטה יקר ומלחיץ אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? סבון איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון:-O מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? החבר הכי טוב שלי 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח..... לא חגגתי את סוכות, אבל היתה לי שביה שבועים אז הכנתי שיעורים. כיף

steelwater

New member
אוי, סוף סוף שאלון חדש!

תודה רבה גלי:) קצת בכללי שם:יעל פירסינג:רק חורים רגילים באוזניים קעקועים:אין גובה:לא זוכרת מידת נעליים:38 בערך צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח ואחות ששניהם גדולים ממני בת כמה את נראית:הרבה חושבים שאני בת 15 וזה ממש מבאס): לעצמי אני לא יודעת איך אני ניראת. משקפיים?כן גשר?לא עבר פלילי:לא שפות:עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שאיכפת לי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרבה דברים האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא ממש את/ה רוצה לגור במקום אחר:כרגע לא ממש את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג:כן, כזה בלמעלה של האוזן את/ה אוהבת רכבות הרים:מאד לא את/ה הייתם בחו"ל:כן, באנגליה, איטליה, משלחת לפולין וליטא(יענו ביחד באותה משלחת) ובלוס אנג'לס. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים:נגד עישון אצל בני עשרה:נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן, אבל בצורה אפלטונית, יענו לא שאני לסבית:) אי פעם בכית על בן:כן אי פעם שיקרת:כן אי פעם נעצרת:לא כמה פעמים... היית מאוהבת:הרבה פעמים נשבר לך הלב:הרבה פעמים שברת לבבות:לא נראה לי השם שלך הופיע בעיתון:אמממ לא זוכרת התחרטת על דברים שעשית:הרבה פעמים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:אהבה ממתק:שוקלד לבן סרט מצויר:"עידן הקרח" קורנפלקס:צ'יריוס מסטיק:Hubba Bubba צבע:ורוד יום בשבוע:שישי היום הכי לא מועדף:לא יודעת, אולי שבת אבל לא בטוח תכשיט:עגילים של אינוישה ועוד דמות מצוירת בשם משימרו או משהו כזה.. הם ממש חמודים! חורף\קיץ:לא יודעת בחדר:??? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:כל לשכת הגיוס חחח הלכת איתו לסרט:הרבה זמן לא הייית בסרט, אני לא ממז זוכרת... בטח מישהו מהקומונה צעק עליך:אחותי שלח לך מכתב:אמא לא שלחה אבל כתבה לצבא, עוד לקראתי:) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?קצת אהבה ממבט ראשון?לא יודעת חיים שאחרי המוות?לא יודעת יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא יודעת האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?לבחור כאילו? לא הופעת בציבור בפיג'מה?נראה לי שכן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן, באוטבוסים בירושלים... נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?כן, נגיד אפשר להשתין בלי להתאמץ הרבה:) דברים אהובים שיר אהוב: "One"/U2, Your song/Elton John ו-"Iris"/Goo goo dalls אוכל אהוב:סלט יווני תוכנית אהובה:חברים ספורט אהוב:כדורסל תחביב:אפשר תחביבים? נגיד שאפשר. מוזיקה, סרטים, חברים, הסידרה חברים, לצחוק, השומר הצעיר, לכתוב ועוד המון דברים. זמר/זמרת/להקה אהובים:U2 עיתון אהוב:אולי המוסף בילויים של עכבר העיר בירושלים וסתם מה השעה עכשיו?12:06 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?להמשיך להיות ביאנרטנט איזה ארוחה אחרונה אכלת?שקשקוה מגעילה ב"יטבתה בעיר" תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת כי אלה ייתי באוניברסיטה אתה משועמם/ת?לא יודעת רעש אחרון ששמעת?רעש, זה לא מוזיקה, המממ... את הרעש של המקלדת שאני מקלידה עליה, אבל זה לא רעש נורא כל-כך... ריח האחרון שהרחת?טישו איזה רינגטון יש לך בפלאפון?"Irish"/Goo goo dalls באחד ובשני "Amrican idiot"/Green day מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לא יודעת 2.ספרו מה עשית היום-הלכתי ללשכת גיוס כי הייתי אמורה להתגייס היום אבל שם אמרו לי שאני מתגייסת ב-30. בסוף אני מתגייסת ב-31.

aviGODFATHER

New member
רק שתדעי שאת הורגת אותי מצחוק לפעמי

את מקפידה על כתב לשני המינים, את\ה אבל זה יוצא לך ככה: את\ה משועממת? את\ה הייתם בחו"ל? ולשאלון! קצת בכללי שם: אבי פירסינג: לא קעקועים: לא גובה: אין לי מושגגגגג (לא גבוה במיוחד ולא נמוך במיוחד) מידת נעליים: 44-45 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: אח אחד קטן בת כמה את נראית: אני לא נראית בכלל. אני נראה בערך בגילי (אולי טיפה יותר) משקפיים? אני צריך אבל אין לי (אני לא רוצה
). בגלל שעוד מעט אני מתחיל לנהוג אז אני חייב אז אני עושה משקפי שמש שהם גם ראייה. גשר? לא עבר פלילי: לא שפות: עליונה ותחתונה
. סתם סתם: עברית, אנגלית וספרדית עילגת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני מצחיק
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? לא יודע... האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא במיוחד את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: מכיוון שאין לי פירסינג, עוד אחד יהיה בלתי אפשרי. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן... קפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי איזה. עישון אצל בני עשרה: לא מתנגד (אני מעשן בעצמי) נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגד נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מתנגד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: מן הסתם, לא. אי פעם שיקרת: לא. (
זה היה שקר!) אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: 0 נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: הפסקתי לספור דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל
אוטו. ממתק: שוקולד סרט מצויר: מ.ק 22 נחשב? קורנפלקס: ? לא אוהב דגנים. מסטיק: מה? שיהיה בזוקה צבע: צהוב. יום בשבוע: לוידע היום הכי לא מועדף: כנ"ל תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: מחשב? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: המיילד לפני 17 שנה. הלכת איתו לסרט: הלכתי עם כמה חברים נראה לי... ממש מזמן... צעק עליך: המורה שלי (אחד מהם) שלח לך מכתב: הג'יפה שלי לביולוגיה. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמין בזה, אבל משום מה אני תמיד מקפיד לדרוך קודם ברגל ימין ולירוק שאני רואה חתולה שחורה... אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן. קיבלתי איזה פרס הצטיינות בסוף ט', נחשב? חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? בטח! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: Clocks, Fix you Radiohead - paranoid android, karma police אוכל אהוב: פיצה, שווארמה תוכנית אהובה: חברים! אני גם אוהב: The O.C., מגרש ביתי ועוד כמה... ספורט אהוב: כדורגל תחביב: פסנתר... אני עובד על זה שיגיע אליי הפסנתר שלי!! (הוא אצל קרובים) זמר/זמרת/להקה אהובים: קולדפליי ורדיוהד. עיתון אהוב: בלייזר וסתם מה השעה עכשיו? 14:45 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללחוץ על "שלח" איזה ארוחה אחרונה אכלת? וואי עוד לא אכלתי כלום היום... התשובה של השאלה הקודמת היא "לאכול". תיכון או אוניברסיטה? תיכון. אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? התקתוק של המקלדת. ריח האחרון שהרחת? חירבנתי לעצמי על הרגל... (מאיפה לי??) איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Radiohead - Just (קטע ממנו ממש חזק) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אף אחד... 2.ספרו מה עשית היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! ממני גלי! רק התחיל היום עוד לא עשיתי כלום! חג שמח גם לך! ממני אבי!

דיתוּש

New member
../images/Emo134.gifמישהו באמת קורא את זה?

קצת בכללי
שם: יהודית פירסינג: 4 באוזן ימין ואחד באוזן שמאל. זה לא נחשב פירסינג אבל מה 'כפת לי
קעקועים: בינתיים לא. גובה: 1.60 בערך (נמוכה
) מידת נעליים: וואה... 36/7 צבע שיער: שטני
אחים/אחיות: אחד, גדול ממני. בת כמה את נראית: כל אחד אומר משהו אחר! בכלליות נגיד 17. עליי. משקפיים? יש
גשר? יש... עבר פלילי:
שפות:
עברית, אנגלית, הונגרית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השפתיים, בימים טובים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הבטן, אולי.
האם...
את/ה דלוקה על מישהו:
לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא, טוב לי פה. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כל עוד חוצים את גבולות הוירטואלי בטווח מסוים של זמן - כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: בינתיים לא. את/ה אוהבת רכבות הרים: בטח!!! את/ה הייתם בחו"ל: המון
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:
, לפרק זמן מסוים. להרוג אנשים:
!!! עישון אצל בני עשרה:
(כי אז כשהם יגיעו לגיל 20+ זה יימאס
) נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מי יכול להיות בעד זה?! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
שכל אחד יעשה מה שטוב לו.
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: אני מתארת לעצמי שעל חברותיי. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: בלי סוף אי פעם נעצרת: זה לפעם אחרת.
כמה פעמים...
היית מאוהבת: בטח איזה 5 נשבר לך הלב: פעמיים אני חושבת שברת לבבות: או-הו
השם שלך הופיע בעיתון: מי סופרת דברים כאלה?! התחרטת על דברים שעשית: חרטות זה לאפסים.
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: סניקרס סרט מצויר: קרטון נטוורק בכלליות, כמעט כל מה שיש שם זה יופי קורנפלקס: Energy! מסטיק: דובדבן זה טעים
צבע: כחול, שחור יום בשבוע: שבת המלכה
היום הכי לא מועדף: כל השאר תכשיט: טבעת חורף\קיץ: יש בי מזה, וגם מזה. בחדר: המחשב
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אני לא זוכרת הלכת איתו לסרט: גלעד צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: אף-אחד לא אוהב אותי.
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש מאמינה. אהבה ממבט ראשון? כן. חיים שאחרי המוות? מאיפה אני יודעת נו מה זה שיעור מחשבת ישראל יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? פעם האמנתי, היום אני סתם מפחדת בקטנה.
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? אוי, כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן (הייתי קטנה!!!)
דברים אהובים
שיר אהוב: כל פעם משהו אחר. היום נבחר את Fade Into You של Mazzy Star אוכל אהוב: שוקולד תוכנית אהובה: כל מיני תוכניות של ערוץ 3 ... ספורט אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תחביב:
זמר/זמרת/להקה אהובים: אה, קולדפליי?
אבל יש עוד מלא, נו. עיתון אהוב: לא קוראת עיתונים
וסתם
מה השעה עכשיו? 21:32 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אראה מה יש בטלוויזיה, בטטה. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב - לחמניה ובפנים פסטרמה וחרדל. בשר זה טעים רצח
תיכון או אוניברסיטה? לא ניסיתי אוניברסיטה, אז לא יודעת
אתה משועמם/ת? קלות. רעש אחרון ששמעת? מוזיקה ריח האחרון שהרחת? הריח של האוכל! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? משהו מאעפן יש לי פלאפון מלפני המון זמן... מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא בא לי על חיבוקים כרגע 2.ספרו מה עשיתם היום איך היה היום וחג סוכות שמח!! ממני גלי! סוכות שמח גם לך! היה יום חביב, אין לי משהו מיוחד לספר

למעלה