שלי! אני איש מעניין
שם: פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: 1.76 מידת נעליים: 46 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחים גדולים. בת כמה את נראית: 16.5 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין (אוף...) שפות: עברית ואנגלית שותף... כורדית גם, 80 אחוז
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השכל! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פה. האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. UK! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: רוצה בגבה... אחרי הצבא כנראה. את/ה אוהבת רכבות הרים: לא!!! את/ה הייתם בחו"ל: לא. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: זה נחמד... זה מתאים לבנאדם שאני... ומירי יודעת למה הכוונה.
להרוג אנשים: אולי בעתיד... עישון אצל בני עשרה: בעבר עישנתי, היום נגד! נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף! האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן, כיתה י'. אי פעם בכית על בן: כן... אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: נראה לי 3 פעמים... נשבר לך הלב: כן. שברת לבבות: חצי פעם. השם שלך הופיע בעיתון: עיתון ביהס
התחרטת על דברים שעשית: מה זה ייתן לי? מיותר. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: כריס. ממתק: קינדר בואנו. סרט מצויר: משפחת סופר על! קורנפלקס: פרוסטיס. מסטיק: תפוח בלבד! צבע: ירוק. יום בשבוע: שישי. היום הכי לא מועדף: ראשון! תכשיט: לא ממש אוהב... רק צמידים של אנשים מוזרים :} חורף\קיץ: קיץ. בחדר: מחשב! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני... לצערי. ראה אותך בוכה: המפקדת שלי בטירונות. הלכת איתו לסרט: בת דודתי המושלמת. צעק עליך: בטח אימא... אבל היא מושלמת!!! שלח לך מכתב: רן. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נה... אהבה ממבט ראשון? נה... חיים שאחרי המוות? נה... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? נה... האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? לא. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כל הזמן.(מירי!) נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? כן. רצית להיות המין השני? לא. דברים אהובים שיר אהוב: Mad world. אוכל אהוב: יפרח :} תוכנית אהובה: ניפ/טאק. ספורט אהוב: כדורסל. תחביב: מחשב? זמר/זמרת/להקה אהובים: Coldplay, Nirvana, REM. OASIS, Radiohead, postal services, היהודים, עברי לידר... יש עוד המון... עזבו... עיתון אהוב: לא אוהב לרוב. וסתם מה השעה עכשיו? 12:14 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לחפש משו לאכול עד שהאוכל יהיה מוכן... איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים של אתמול... :{ תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת? מי לא? רעש אחרון ששמעת? רדיו שאחי שומע. ריח האחרון שהרחת? הבושם של החברה :} איזה רינגטון יש לך בפלאפון? Yellow, אבל שיר MP3, לא רינגטון של מסכנים
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מירי... כי התגעגעתי מאוד מאוד וכי אני אוהב אותה וכי היא רצתה לתת לי אז בוא נעשה את זה מושלם! :O