מאז ומעולם חששתי להציג עבודות שלי....זאת הסיבה שאני חוששת להעלות לפה תמונות....עדיין לא שלמה עם זה...בלימודים החלק שהכי שנאתי זה ביקורת עבודות, היו לי פרפורי בטן כל פעם לפני פרזנטציות....
לילך , התחושות שלנו כל כך דומות../images/Emo13.gif
לעולם לא נקלעו לטעמם של כולם , כשם שהטעם של אחרים לא תמיד מתאים לנו. יחד עם זאת , אם השקעת את כל אהבתך ,מרצך , רצונך זמנך (כספך ,אך זה משני כרגע.) את צריכה להיות מרוצה ושלמה !!!! ברכות
אבל אין ספק שמשקיעה הרבה, אם זה בעבודה או אם זה בחיפוש אחרי רעיון או בחיפוש אחרי המתנה עצמה... אני הולכת עכשיו הביתה...ננסה להכנס מהבית מאוחר יותר שיהיה המשך יום מצוין
עד לאחרונה גם אני חשבתי כמוך ובאמת קניתי את כל המתנות, הכי הרבה עטפתי לבד... אתמול נסעתי לתת לאחי את המתנה שהזמין אצלי (מובייל הללבות שהצגתי פה וציור הציפורים על חוט שגם הוצג פה)... עטפתי את הדברים לבד בצורה מאוד יפה ומקצועית (לדעתי) כשהראיתי את המתנה העטופה אמא שלי מיד אמרה "וואו!" (אחי אהב מאוד, אבל כנראה שבנים לא מגיבים כמו בנות
) אז נכון שאמא שלי אולי לא אובייקטיבית, אבל אני מרגישה שעשיתי את זה באמת כמו שצריך, צילמתי את המתנה העטופה כדי שתשאר לי מזכרת, כי הפעם זה באמת יצא מקצועי. עכשיו נחכה לשמוע פידבקים ממקבלת המתנה