ואלו המתנות לתינוק ולתינוקת

psa

New member
../images/Emo141.gifלילך , כמה שאת צודקת

אולי נתמוך זו בזו .....

lilachh

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

מאז ומעולם חששתי להציג עבודות שלי....זאת הסיבה שאני חוששת להעלות לפה תמונות....עדיין לא שלמה עם זה...בלימודים החלק שהכי שנאתי זה ביקורת עבודות, היו לי פרפורי בטן כל פעם לפני פרזנטציות....

psa

New member
לילך , התחושות שלנו כל כך דומות../images/Emo13.gif

לעולם לא נקלעו לטעמם של כולם , כשם שהטעם של אחרים לא תמיד מתאים לנו. יחד עם זאת , אם השקעת את כל אהבתך ,מרצך , רצונך זמנך (כספך ,אך זה משני כרגע.) את צריכה להיות מרוצה ושלמה !!!! ברכות

lilachh

New member
שלמה עם העבודות שלי אף פעם לא

אבל אין ספק שמשקיעה הרבה, אם זה בעבודה או אם זה בחיפוש אחרי רעיון או בחיפוש אחרי המתנה עצמה... אני הולכת עכשיו הביתה...ננסה להכנס מהבית מאוחר יותר שיהיה המשך יום מצוין

dili

New member
לילך, אני חייבת לומר לך משהו....

עד לאחרונה גם אני חשבתי כמוך ובאמת קניתי את כל המתנות, הכי הרבה עטפתי לבד... אתמול נסעתי לתת לאחי את המתנה שהזמין אצלי (מובייל הללבות שהצגתי פה וציור הציפורים על חוט שגם הוצג פה)... עטפתי את הדברים לבד בצורה מאוד יפה ומקצועית (לדעתי) כשהראיתי את המתנה העטופה אמא שלי מיד אמרה "וואו!" (אחי אהב מאוד, אבל כנראה שבנים לא מגיבים כמו בנות
) אז נכון שאמא שלי אולי לא אובייקטיבית, אבל אני מרגישה שעשיתי את זה באמת כמו שצריך, צילמתי את המתנה העטופה כדי שתשאר לי מזכרת, כי הפעם זה באמת יצא מקצועי. עכשיו נחכה לשמוע פידבקים ממקבלת המתנה
אל תחשבי מה אחרים יחשבו...תאזרי אומץ ותנסי!

למעלה