ואללה כותבים על החדש של מומי לוי

truth hurts

New member
ואללה כותבים על החדש של מומי לוי

ציטוט: "הטקסטים ב"יבוא אישי" נכתבו באופן מלא או חלקי על ידי ניר מימון (די ג'יי סופרים), שהוא גם מנהלו האישי של לוי, מנהל מועדון הג'י ספוט בת"א, ולוי אף מגדיר אותו בתודות כ"אצבע הראשונה שאני סופר". מימון הוא אולי חבר נהדר ואיש מקצוע מיומן, אבל כותב מילים הוא לא: הוא מוכר הרהורי אהבה בדולר מתורגם לעברית ומשכפל אותם בקצב של צורבי דיסקים בשטחים"

tomoshe

New member
אין להאשים את ניר

כשהוא כתב את אותם הרהורי אהבה בדולר, הדולר היה חזק- 4.40 - והיום, שלא באשמתו של ניר, הדולר מדשדש ברמות של 3.90 ועל כן חל פיחות באותם הרהורי אהבה.

DJ$upreme

New member
לא עשיתי את זה עם רוני

לא יודע איפה טעיתי, אבל זה לא הלך בינינו.

DJ$upreme

New member
second base נחשב קרוב?

כי ממש לא הגעתי לשם
הייתי אצלה בדירה עם עומרי רונן. זה הכי קרוב. רוני, אם את שם! חברה שלי תבין! עשי טלפון!

tomoshe

New member
עומרי רונן זו כבר ממש סטייה

אולי תכתוב על זה שיר לאלבום הבא: אנא אמרי איה הוא עומרי ההיה או חלמתי חלום זכרון שנשאר וטעם הכר ונוצות שנותרו על לשון רוני תפסיקי אין טעם במשחק אין לך סיכוי מול עמרי הממתק מתי כבר תביני כדאי שתזכרי תקני בטריות אני הולך לעומרי

DJ$upreme

New member
עומרי הוא גבר, טפשון

הייתי עונה לך בשיר אבל אני כבר לא עושה את הדברים האלה בחינם. חוצמזה, אינתי עומרי?

tomoshe

New member
ורונן?

אני אגב חושב שהטקסטים בסדר אצל מומי. [קאפויה הכנס בדיחה כאן]

Coldplayplay

New member
כל כך נכון שזה עצוב..

הכל כל כך רקוב פה..הכל כולל הכל..כולל שלושת האחיות אינדי שיט! שנשמעות גרסה ישראלית עלובה לאריקה באדו..רק ששוב הטקסים כל כך עלובים..והפוזה גדולה..כן גם לשים מטפחת סטייל אני "אמיתית כנה ופשוטה..אפריקאית שחורה גאה" זה לא עובד זה שקוף וזה פתטי.. והבסיס כן הוא הטקסטים שמביכים את האמן מוכשר ככל שיהיה(וכן הישראלים מוכשרים מבחינת וואקלית וביצועית.. סבבה נתפשר על טקסט נמוך...לכו לפחות לכיוון המקוריות..תנסו למתוח את הגבולות שלכם מבחינת הפקה מבחינת קונספט.. אני פשוט לא מאמין שיש אנשים שאשקרה שומעים מוסיקה ישראלית... או כל אמן חו'ל עכשווי... די ג'י סופרים תאכל את הכובע שלך פתאט.. לא ייאמן יש את כל המשאבים יש כשרונות צעירים פשוט מדהימים למטה במקלט של השכנים.. אבל תמיד איזה אדיוט כמוך בא ומקבל את הבמה ויותר מזה כותב מי שמע אתה יוצר.. כמה יומרנות כמו יהירות...גואל נפש

Coldplayplay

New member
ולא אני לא אנטי מוסיקה ישראלית..

פשוט הכל נשמע מחורבן..! כל כך מתלהבים מהמוסיקה של כנסיית השכל..מהאלבום החדש.. מי שמאזין לבוב דילן פשוט ישמע באלבום שלהם "עיברות" של חלק מהטקסים שלו... הישראלים כל כך מאוהבים בפוזה של "אני יוצר מיוסר שרואה את החיים בצורה קצת אחרת ממך" כל כך יהיר שהם שכחו לעשות מוסיקה טובה.. מחכה בקוצר רוח שליריקאל אטקט יפרצו כשטוויסטד בראש!

Rapid נאור

New member
אם כבר בגניבות עסקיננו

למה להפסיק רק בכנסיית השכל והיפ הופ? חסרים שירים של רוק שהם אחד לאחד (קונספט או ביצוע) גניבות במלוא מובן המילה?? אבל.. אני רוצה לשמוע אחד שיגיד לי שהוא לא סובל את השיר "גברת שרה השכנה" (ואוהב את משינה - ולא שונא את השיר בגלל שטחנו אותו) רק בגלל שהוא גניבה של הוריקן של דילן... ולא חסרות דוגמאות כאלה מה שאתה אומר פה זה נכון, חלקית, בחלק של העברות. למה כי אתה חושב שאמנים בחו"ל לא עושים את אותו הדבר? (אלה שלא שירים באנגלית. או יותר גרוע, אלה שכן.) אני הכי אוהב את אלה שאומרים הישראלים ככה והישראלים ככה, למה מה אתה חבוב? אם כל כך קשה לך המצב של היוצרים בארץ (ולא חסר דבר טובים) אתה מוזמן או לא להקשיב (כמו שכבר הצעתי לכמה בעבר) או ליצור מוזיקה משלך. נאור.

Funky Giraffe

New member
../images/Emo45.gif

ד''א סתם כי זה עושה לי חשק להמליץ על קטע שבימים האחרונים מעסיק אותי בגלל שיש בו ים של מקוריות אף על פי שלהערכתי הוא בכלל לא מקורי: Dream theater - Overture (מתוך Six Degrees of Inner Turbulence CD2)

Coldplayplay

New member
אני לא ישראלי..

אני אירופאי...!... חתיכת דרעק..אם אני ישראלי אני לא יכול להיות אוביקטיבי?! פשול נאכוי וזה לא קשה לי בכלל "המצב" של היוצרים.. סתם מתקשה להבין קצת.. אני מאוד נהנה ממוסיקה..אפילו עכשווית..אפילו הכי פופ "שטחי" תוצרת הפרברים של בוורלי הילס אבל לפעמים לפתוח גלגל''צ ולשמוע את הפלצנות של בן ארצי אומר "כשאתה זה המוסיקה והמוסיקה היא אתה זה אמיתי" בא לך להקיא מהבורות ומהיהירות..

למעלה