ואם בסליחות עסקינו..

Rose131

New member
ואם בסליחות עסקינו..

על מה לדעתכם ערוץ MTV2[יענו, העורכים, או המנהלים, או מה שזה לא יהיה] צריך לבקש מאיתנו סליחה?

HagarStar

New member
המ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

על זה שהם משדרים את אותה תוכנית 858457 פעמים על זה שהם עדיין מרשים לזיין לואו לעשות את גונזו ועל זה שהאמטיוי2 האמריקאי לא משודר בארץ

PATD

New member
מה אבל זיין לואו חמוד

ו-
לגבי הMTV האמריקאי

HagarStar

New member
איכס חמוד? אני שונאת אותו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

מעניין כמה יתקפו אותי על המשפט הזה..

HagarStar

New member
כי הוא מציק../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

והוא קורא לפאניק אימו והוא אמר שהוא לא אוהב אותם ואז אירח אותם זאת צביעות לשמה אם תשאלי אותי
וחוצמזה אם אנלא יוצאת ואני רואה טלוויזיה אין מה לראות ואז אני מעבירה למטב2 ואז פתאום לראות את הפרצוף שלו.. בע O_O

HagarStar

New member
כן אבל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זה כמו שתגידי לנועה 'נועה אני אוהבת אותך כ"כ הרבה' ואז שניה אחרי שהיא תלך את תגידי 'איכס אני שונאת את השרמוטה הזאת' [חחחח נועה כלום נגדך, סתם נתתי אותך כדוגמא
] אז זה נורא צבוע, ואני מכירה את זה אישית ואנלא חושבת שיש מישהו שלא |:

lestatgirl

New member
בעיקרון עם הקטע של הצביעות אני מסכימה ב100%

ואני באמת לא ראיתי אפילו תוכנית אחת מאז ההפסקה [למרות שכולן מוקלטות לי..] וזה רק בזמן האחרון האמת הוא ממש התחיל להיות ככה אישית אני אראה את זה בגלל האמנים שאני אוהבת ולא בגללו אגב היה פעם את הפינה של אסק זיין ושאלו אותו כזה:"אתה כל הזמן יורד על להקות ואז אחרי שבוע מביא אותן לאולפן ומלקק להם תתחת, איך אפשר לדעת איזה להקות אתה אוהב ואיזה לא?" אגב אני חושת שפאניק ומכ"ר יצאו יותר גרועים כי הם באמת חלוצי האימו בצורה שהוא עכשיו והם פשוט יורקים לבאר ממנה הם שותים.

Runt

New member
העניין הוא

שפאניק זה מיינסטרים ובין אם הוא אוהב אותם או לא, הוא יצטרך להביא אותם כדי לשמר את הקהל שלו ולהשיג אחוזי צפיה. אז נכון שזה דפוק מצידו, כי אם הם ממילא יתארחו אצלו אז אין טעם ללכלך עליהם מלכתחילה.. אבל מצד שני- הוא מביא את פאניק, מתנהג בצביעות וכו' אבל בתמורה יש לו הזדמנות להמשיך להביא אומנים שהם אשכרה מוערכים כמו AM. קיצר, בידור זה SRS BIZNESS.

../images/Emo216.gifלא כ-ז-ה חרא..ואני רואה יותר בזמן האחרון

הוא בסדר אני יודעת. מבחינתי כל הספיקינג ניו מיוזיק זה מעצבן, במיוחד שכל חצי שעה יש אותו והשירים מעפנים. מוזיקה נורמלית(שאני אוהבת) יש לדעתי בלילה, ממש מאוחר, או ב"טקסט סמים & רוקנרול" וב"רוק טופ 10". אהה..וגם 100% אמטיוי 2 זה אחלה(מה ההבדל בין זה ל-MTV 2 ROCKS?!)

SainTonix

New member
על התוכנית המשעממת "דיסקו עשה זאת בעצמך"

או משהו כזה שהם שמים דווקא בלילות שיוצא לנו לשבת אצל חברים ורוצים לשים מוזיקה מעניין ואין בM2 שום דבר כזה בשעות כאלה. ועל וידיואים ממוחזרים שאחרי שנה שהם יצאו נזכרו בהם והחליטו להכניס אותם שוב למצעד (בניגוד להמון להקות שבכלל לא משודרות בערוץ) וזהו =]

למעלה