ואם בסליחות עסקינו..

M a a y a n K

New member
על הפרסומות

כל כך הרבה פרסומות...
ועל זה ש"Commercial Free" משודרת כל כך מאוחר, זו התוכנית הכי טובה בערוץ בעיני... אה וגם על זה שזה לא ערוץ פתוח ביס (כי אני לא יכולה לראות את זה בצבא
) אבל על זה יס צריכים להתנצל.

orw93

New member
כל כך../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

הפרסומות. זה מטורף. היו ימים ששרתי את הפרסומת של הביטוח של הנשים עם השמלה הורודה
וקומרשיאל פרי זה מוקדם בבוקר. אני כל הזמן רואה לפני בצפרXD

על שהם לא מראים מספיק מוסיקה משנות ה90

להקות בריטיות כמו בלר, הצ'רלטנס, אוזיס וכו וכו. נמאס משידורים חוזרים, במיוחד של הופעות חיות.

CitizenErased

New member
שלי...

1. שיש יותר מדי שידורים חוזרים ולא מספיק שידורים חדשים 2. שלמרות שהמצעדים אמורים להיות שונים לגמרי בתכליתם יש בהם בדיוק את אותם השירים בסדר קצת שונה 3. על האובר-אימו (MCR, FOB, 30STM כמו שכבר אמרו כאן) 4. לא מספיק רוק קלאסי משנות ה90 ומטה 5. על העובדה שכל פרסומת שניה זה על חברת ביטוח 6. שאין מספיק ג'ינג'ר בלוק

lestatgirl

New member
יואו הביטוח.. אני כבר יועת בדיוק איזה לעשות

אם הייתי עוברת לשם..

על כך שאנחנו לא יכולים להצביע לרד באטן צ'ארט

בריטים חביבים, גם לנו יש כפתור אדום בשלט! וגם המצעדים שהם עושים, עלק ''50 הימנוני הרוק של כל הזמנים'' וכל מה שרואים זה שירים חרושים ומאוסים מהתקופה האחרונה(אהממכראהמ) שלא מגיע להם שיקראו להם הימנוני רוק. וגם על זה שיש רק פעם אחת בשבוע האדבאנגרס בול

orw93

New member
על גונזו../images/Emo205.gif

וכל השידורים של גונזו. וכל הספיישלים למיניהם של גונזו ששידרו 45535345 פעמים בקירוב. בלי הגזמה. ועוד הספיישלים הגרועים (אוסבורן/מכר שאני כבר מכירה בע"פ) על זה שבשעות הכי משעממות הם שמים ספנקינג ניו מיוזיק שזה מדכא או עוד ש.ח של גונזו. על זה שהם מתלהבים מגונזו. על הפרסומות המפגרות, שיש עשרות, אבל תכלס כולן אותו דבר. על החרישות שגורמות לי לתעב שירים עד השנייה האחרונה שלהם שפעם היו השירים האהובים עליי. ועל החרישות שגורמות לי לשנוא להקות מרוב עודף השמעה של שירים שלהם. על זה שיש שירים יפים שהם פשוט מתעלמים מהם. לא יפה. ואת השירים המזעזעים הם משדרים בלופים. ישלי עוד מלא. ההודעה פשוט הופכת להיות ארוכה מידי

למעלה