ואם השמאל יפסיד בבחירות??

Ouri_s

New member
די עם הבולשיט...

העם עובר שטיפת מח ימנית , עם כל ההסתה נגד השמאלנים, אם כבר. כמובן שאמרתי שהעם טיפש , זה מייצג רק את דעתי... אין לי בעיה שאתה ואחרים חושבים אחרת.. ועדיין רוב האקדמאים והמשכילים באוניברסטאות , מצביעים שמאלה.

tsveeka

New member
"איחוד הלאומי"? חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בחייך. שני ליצנים הליברמן הזה וקליינר. שניים ששכחו להתגלח או שלא יודעים, נראים זוועה. אלה יחליטו על גורל המדינה? בדיחת המאה. הרי כשיש עימות הגישה של "מה שלא הולך בכוח הולך בעוד יותר כוח" לא משיגה דבר. אכן צרה צרורה שאנשים חושבים שהערבים טיפשים. עד כה העם הישראלי לא לומד מהיסטוריה, אז מי כאן טיפש ויורה בעצמו ברגל?????

Moledet972

New member
קליינר לא באיחוד הלאומי

הערבים חכמים. היהודים יותר חכמים, אך ישנם כאלה שהם שהם פתאים ומאמינים לשרלטנים שונים כמו ערפאת ושגריריו בישראל( היהודים והערבים), ויש מיעוט קטן של בוגדים.

Peace2002

New member
אני לא מבין

למה בחרת לציין ש75 אחוז מהיהודים לא יצביעו לשמאל. כפי שאתה יודע, קולות היהודים לא נחשבים יותר מקולות הערבים בארץ, וראש הממשלה יבחר על ידי רוב בעם כולו, ולא רק בחלקים נבחרים ממנו. 11% תומכים במולדת. מאיפה הנתון הזה אני לא יודע, אבל זה יפה מאוד. מה קורה עם 89% האחוזים האחרים? כולם בליכוד בטח, נכון? רק אחוז וחצי במרצ, הלא כן? "אנשים חכמים מצביעים לימין". כבר הבהרת שהליכוד זה לא ימין אמיתי, ולכן רק מצביעי מולדת הם ימין אמיתי, ורק הם חכמים. זה נוגד את ההצהרה שהעם שלנו חכם. אתה מדבר מאוד יפה, ושלא כמו חבריך האחרים למחנה הימין, אתה לא מתלהם, מקלל ומגדף, והעברית שלך תיקנית. אבל אתה מדבר כל כך הרבה שטויות שאני לא יודע אם זה בצחוק או לא.

למעלה