ואני, אנה אוליך את חרפתי ?

כיוון שהוצרכתי לטפל באיזה עניין בעיר, עליתי לי בשופי העירה.
והתחשק לי לדפוק הופעה מכובדת.
אז מיכנסתי את מכנסי השבת, עטיתי כתונת טייבס מעשה פסים, תליתי על זרועי תיק משובח, ושמתי פעמי אל המקום אשר שם יראה.
הגעתי.
חיכיתי עם מסכה, עד הגיע תורי.
נכנסתי.
עשיתי את הרושם והדוואין הדרושים.
יצאתי.
שבתי הביתה, ושמץ קורת רוח זורחת מבין גביני.
באתי לחלוץ סנדלי.
שוד ושבר!
סנדל משובח בימין, בנדל משובח בשמאל, אבל אין קשר בין זה לזה.
שניים משני זוגות שונים לחלוטין במראה ובצורה.
והנורא - שאפחד שם לא צחק לי בפרצוף, ואפחד לא גיחגח מאחורי הגב.
:-D אוי.

Zadig

Well-known member
כיוון שהוצרכתי לטפל באיזה עניין בעיר, עליתי לי בשופי העירה.
והתחשק לי לדפוק הופעה מכובדת.
אז מיכנסתי את מכנסי השבת, עטיתי כתונת טייבס מעשה פסים, תליתי על זרועי תיק משובח, ושמתי פעמי אל המקום אשר שם יראה.
הגעתי.
חיכיתי עם מסכה, עד הגיע תורי.
נכנסתי.
עשיתי את הרושם והדוואין הדרושים.
יצאתי.
שבתי הביתה, ושמץ קורת רוח זורחת מבין גביני.
באתי לחלוץ סנדלי.
שוד ושבר!
סנדל משובח בימין, בנדל משובח בשמאל, אבל אין קשר בין זה לזה.
שניים משני זוגות שונים לחלוטין במראה ובצורה.
והנורא - שאפחד שם לא צחק לי בפרצוף, ואפחד לא גיחגח מאחורי הגב.
יוסי, היופי הוא בפנים :)
הייתי מבסוט ממך מאיך שנסחת את הדברים; אם כי, אילו היית מנסח זול יותר, עבר מפואר היה נפרש כמו מניפה מלטפת במשב רוח מדגדג....ממש כמו שעכשיו חזרתי מהבר וב-9 שלי ישבה שווה התיחסות; והחלפנו מבטים, ויכולתי לדדה אליה, ומשכתי זמן, והזרג שלה הגיע, עם עיניים בולטות מידיי, ורסטות מטונפות, וכיפוף נכלולי בגב, שממש, אבל ממש, לא האמנתי שהשאפה דפקה לו נשיקה עם לשנות אל תוך הגרגרת. אחחחחח ממה מתפרנסים היום מי שמתלבשים טוב :-D

פונדיצ'רי

Active member
יוסי, היופי הוא בפנים :)
הייתי מבסוט ממך מאיך שנסחת את הדברים; אם כי, אילו היית מנסח זול יותר, עבר מפואר היה נפרש כמו מניפה מלטפת במשב רוח מדגדג....ממש כמו שעכשיו חזרתי מהבר וב-9 שלי ישבה שווה התיחסות; והחלפנו מבטים, ויכולתי לדדה אליה, ומשכתי זמן, והזרג שלה הגיע, עם עיניים בולטות מידיי, ורסטות מטונפות, וכיפוף נכלולי בגב, שממש, אבל ממש, לא האמנתי שהשאפה דפקה לו נשיקה עם לשנות אל תוך הגרגרת. אחחחחח ממה מתפרנסים היום מי שמתלבשים טוב :-D
צא וחשוב כמה נשים היו לרגליו אם היה נראה טוב 😄

אבי בן 1231

Well-known member
חרפתך המתוארת לעייל עדיין בגדר הסביר.

לפני כמה שנים ספרה לי ידידה שאחותה, מעופפת לא קטנה בלי קשר יצאה בבוקר לעבודה, כשהגיעה לתחנת האוטובוס הביטה בה אשה מבוגרת ושאלה: זו האופנה החדשה ?

ברגע הראשון היא לא הבינה מה פשר השאלה אבל בעקבות המבטים של האישה השפילה מבט וראתה שהשאירה את החולצה בבית והיא עומדת לעלות לאוטובוס בחזייה בלבד.
רק חסר סיפור על אחד שיצא מהמקלחת ישירות לחדר מדרגות נכנס לרכבו והגיע למקום עבודתו בבנק.

אבי בן 1231

Well-known member
ספר לי על זה :-D :-D
מצחיק, זה מסוג הביטויים שהרכב המילים לא מבטא בכלל את כוונת האומר ואפילו את ההפך.
כמו "מה שלומך" (ללא טון של שאלה). אף אחד לא באמת רוצה לדעת מה שלומך (חוץ ממקום אחד: בבית חולים. שם שואלים אותך מה שלומך לא רק מצפים שתענה אלא גם רושמים את התשובה במחשב). התשובה לשאלה הזו היא תמיד "מה שלומך" בחזרה.
וגם "שיהיה לך יום טוב", כשהכוונה בדיוק להפך, דהיינו "שיהיה לך יום רע ושבוע רע, חתיכת חרה"
וה-"אני מצטער אבל" שאני ממש אוהב, כשהצירוף אומר בעצם שצער הוא הדבר האחרון שהדובר מרגיש.
וגם "אני לא רוצה להתערב לך בחיים אבל". להתערב לי בחיים זה בדיוק מה שאת רוצה ומה שאת עושה.
לא תמיד גם בבית חולים מתיחסים לתשובה לשאלה מה שלומך.
כאשר אני שואל מישהו "מה שלומך" אני ממש מתעניין לשלומו!

למעלה