"ואני? אני מושלם אני"

מיטללל

New member
"ואני? אני מושלם אני"

דיברנו לא מעט על מה שמרתיע אותנו בבן זוג פוטונציאלי, על מה בשום פנים ואופן לא נתפשר... ועכשיו, עם יד על הלב, מהי התכונה (אפילו במקצת) שלכם, שערערה/עלולה לערער קשרים בעתיד? (כמו ביישנת, רכושנות, קמצנות, גזענות, קנאות)

L y c a n

New member
כנראה רק אני ער פה אז..

טוב, כנראה קמצנות.. אפשר לחסוך כסף אבל לא מאמין בלאגור MONEY CAN'T BUY ME LOVE..

L y c a n

New member
אה רגע,

זה היתה אמורה להיות תכונה שלי? פחח אוקיי, חוסר סבלנות הייתי אומר? לא תמיד מצליח להכריח את עצמי לחכות..

Cobe Anan

New member
השלמות, ללא ספק. זה מתריע בנות...

סתם, פשוט אין לי מושג. בנות אחרות לא ממש מעניינות אותי..

Cobe Anan

New member
חחח.. יש לי משהו...

אני זוכר איך דקלה לא סבלה שאני מדבר על סקס בכזאת פתיחות.. כמעט ולא הפכנו לזוג בגלל זה..

pain is MY love

New member
רק אחת?! חחחחח ../images/Emo8.gif

טוב זה שאני קנאית זה ללא ספק תכונה שלילית מאוד אבל אני לא אהיה מאלה שיבואו עם סכין לבית של הידידה הכי טובה של בן זוגי... מה שכן, אני כל המזן מחפשת אקשן ומשתעממת נורא בקלות ככה שאני ת-מ-י-ד אחפש לריב עם הבן זוג שלי רק בשביל לריב... ואם לשנייה אחת הקשר יכנס לשרגרה ושעמום אני אתחיל לחפש פאקים וסיבות להיפרד...

זכוכיות

New member
גם אני כזאת....

כל סופ"ש שני- אנחנו לפני פרידה, בגלל איזו מריבה טיפשית שאילתרתי במקום. גם הוא וגם האקסים תמיד התלוננו שבחיים לא היתה להם חברה שרבה איתם כ"כ הרבה... אני קצת לא שולטת על זה.

ואי ואייי

די דומה למה שמרינה אמרה... אני גם מחפשת אקשן תמיד זה בעיה כשאני משתעממת באמת ישר מחפשת פאקים או שטויות.. יש לי המון כבוד והערכה עצמית (מזל אריה
) ואני גם מתעקשת על זה (סיבה לריב קטן חח) לא עולים עוד עכשיו...

נועם m

New member
הממ...

אולי קצת מחסור בבטחון עצמי. אם הכל בסדר עכשיו אני תמיד אלך צעד אחד קדימה ואחשוב מה לא יהיה בסדר בעתיד

מיטללל

New member
אני...

בתחילת קשר הדבר הכי "הרסני" בי זה: "חוסר כוח". אני קשה. יום אחד אני יכולה להתלהב עד השמיים ובחזרה ולמחרת אני יכולה להרגיש חוסר חשק מוחלט. זה מוביל לכך שהבחור צריך אובר להתאמץ ולהשקיע מהרגע הראשון... בעייה.

ChilD SouL

New member
ואני../images/Emo35.gif אני מושלמת אני ../images/Emo9.gif

אני חושבת שלצחוק על עצמך לפעמים זה 'נחמד'. [לא מצאתי ת'מילה] לאקס שלי זה לפעמים היה מפריע שהייתי יורדת על עצמי ומזלזלת בי, בין אם זה היה בצחוק\ציניות או באמת.

Cobe Anan

New member
בוא`נה...

עם אף כמו שלי, חוסר בהומור עצמי היה קובר אותי...

ביישנות, ציניות.. לא יודעת :/

לא זוכרת\יודעת אם ומה הרתיע את האקס שלי אצלי אבל אני בחורה צינית, ממש וביישנית עוד יותר אבל אם אני אהיה עם מישהו, אני כבר לא אתבייש. כל הקטע של להתחיל איתו וכאלה, זה קשה. אם הוא מתחיל איתי או שאני שיכורה וכבר עושה את הצעד
אז אין בעיה, no ice קיצר, נראה לי שהציניות שלי לעיתים הורסת.

למעלה