דיברנו לא מעט על מה שמרתיע אותנו בבן זוג פוטונציאלי, על מה בשום פנים ואופן לא נתפשר... ועכשיו, עם יד על הלב, מהי התכונה (אפילו במקצת) שלכם, שערערה/עלולה לערער קשרים בעתיד? (כמו ביישנת, רכושנות, קמצנות, גזענות, קנאות)
טוב זה שאני קנאית זה ללא ספק תכונה שלילית מאוד אבל אני לא אהיה מאלה שיבואו עם סכין לבית של הידידה הכי טובה של בן זוגי... מה שכן, אני כל המזן מחפשת אקשן ומשתעממת נורא בקלות ככה שאני ת-מ-י-ד אחפש לריב עם הבן זוג שלי רק בשביל לריב... ואם לשנייה אחת הקשר יכנס לשרגרה ושעמום אני אתחיל לחפש פאקים וסיבות להיפרד...
כל סופ"ש שני- אנחנו לפני פרידה, בגלל איזו מריבה טיפשית שאילתרתי במקום. גם הוא וגם האקסים תמיד התלוננו שבחיים לא היתה להם חברה שרבה איתם כ"כ הרבה... אני קצת לא שולטת על זה.
בתחילת קשר הדבר הכי "הרסני" בי זה: "חוסר כוח". אני קשה. יום אחד אני יכולה להתלהב עד השמיים ובחזרה ולמחרת אני יכולה להרגיש חוסר חשק מוחלט. זה מוביל לכך שהבחור צריך אובר להתאמץ ולהשקיע מהרגע הראשון... בעייה.
ואני../images/Emo35.gif אני מושלמת אני ../images/Emo9.gif
אני חושבת שלצחוק על עצמך לפעמים זה 'נחמד'. [לא מצאתי ת'מילה] לאקס שלי זה לפעמים היה מפריע שהייתי יורדת על עצמי ומזלזלת בי, בין אם זה היה בצחוק\ציניות או באמת.
לא זוכרת\יודעת אם ומה הרתיע את האקס שלי אצלי אבל אני בחורה צינית, ממש וביישנית עוד יותר אבל אם אני אהיה עם מישהו, אני כבר לא אתבייש. כל הקטע של להתחיל איתו וכאלה, זה קשה. אם הוא מתחיל איתי או שאני שיכורה וכבר עושה את הצעד
אז אין בעיה, no ice קיצר, נראה לי שהציניות שלי לעיתים הורסת.