שווה לך לנסות את הקטע הזה
נ נועם m New member 2/6/06 #31 כנ"ל ../images/Emo6.gif אז מה? אף אחד עוד לא מת מקצת ציניות... נדמה לי...
C ChilD SouL New member 31/5/06 #20 איך שכחתי - ציניות ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif תמיד אמרו לי שיש לי בעיה עם זה ושאני צריכה לקחת את זה EASY, אני בנאדם ממש ממש ציני.
איך שכחתי - ציניות ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif תמיד אמרו לי שיש לי בעיה עם זה ושאני צריכה לקחת את זה EASY, אני בנאדם ממש ממש ציני.
Z Zoharrr New member 31/5/06 #22 ביישנות והעובדה שאני בנאדם מאוד פקפקן,קשה לי לתת אמון כל כך... (למשל:אלכס לא עונה לי כבר שעה לפלאפון ולא התראנו כבר כמעט שבועיים והוא אפעם לא יצא עם מישהי שגרה קצת רחוק אז אני בסרט שהוא בוגד בי) וגם זה שאני יורדת על עצמי. זה יכול לחרפן אנשים.
ביישנות והעובדה שאני בנאדם מאוד פקפקן,קשה לי לתת אמון כל כך... (למשל:אלכס לא עונה לי כבר שעה לפלאפון ולא התראנו כבר כמעט שבועיים והוא אפעם לא יצא עם מישהי שגרה קצת רחוק אז אני בסרט שהוא בוגד בי) וגם זה שאני יורדת על עצמי. זה יכול לחרפן אנשים.
מ ממריץ אורגזמות New member 31/5/06 #23 מתנשא...לפחות ממבט ראשון.. אני מנסה לעבוד על זה שנים, לא הולך..
נ נרקיסטית New member 1/6/06 #29 עצלנות../images/Emo3.gif מידי פעם אין לי כוח לכלום בא לי להסתלבט במיטה הוא יאהב את זה לא?