ואני חשבתי שאני יכול

ואני חשבתי שאני יכול

טעיתי בגדול, טעיתי בכך שחשבתי שאם אמשיך לכתוב כרגיל ולא אסגור את הדלת הזו אני ארגיש הרבה יותר טוב. אנשים מנצלים את חולשותיי ומסיטים זאת כנגדי. חשבתי שאפשר לכתוב כל דבר שמטריד אותי ומתברר שממש לא כך הם פני הדברים. נמאס לי להרגיש מנוצל ולהרגיש שמחפשים אותי ומחפשים כל דרך להתנגש בי באופן אישי , חשבתי שבאמת אוליי כדאי לי להמשיך ולכתוב אבל לא עוד. על סף התמוטטות עצבים וכריסת מערכות כללית עוזב אותכם לנפשכם ואת כל אלה שכל כך רצו שאני סוף סוף יעשה זאת ואלך לי, אז הנה, אני הולך לי ולא אשוב יותר! להתראות

האם מדובר בפורום זה?

או תחושה כללית שנובעת מהשתתפות במקומות אחרים פה, אני לא מודעת לנסיון להתנגש בך. אולי כדי שתהיה יותר ספציפי?

מדובר בפורום אחר

כתבתי פה כדי להיפרד. ודרך אגב, אם מישהו רוצה לאמץ כלב מתוק בן שנתיים מחונך.מוזמן ליצור איתי קשר במסר.

בוזיקית

New member
אריה, מי היה מסוגל לרצות במותך??

ולמה שתיתן לו את התענוג המפוקפק להנות מכך? אני חושבת שזה קצת לא פייר שאתה עושה לנו את זה - משאיר פה הודעה כזאת ועוזב בטריקת דלת! יש כאן אנשים שאכפת להם ממך, אך אינם מסוגלים לעשות דבר כדי לעזור! בשביל זה יש את הפורומים של סה"ר! לנו פה אין את הכוח להתמודד עם הכרזות שכאלה, לי לפחות אין, ואני נשארת אימפוטנטית, נסערת וחסרת כל כוח לעזור לך! אין לי את הכלים המתאימים! אני מפצירה בך שתפנה לעזרה דחופה, כמה שיותר מהר, אפילו לבית חולים. אני רצינית.

בוזיקית

New member
ושלא תבין אותי לא נכון...

אנילא כותבת את זה מתוך רצון להזיק לך חלילה, להיפך, מתוך זה שאכפת לי, אך עם זאת מתוך הידיעה שאיני יכולה לעשות דבר, וזה מכעיס אותי שזורקים לי כזו כפפה ומשאירים אותי עם הלשון בחוץ. מה שלי אישית זה גורם - זה הרצון להגיד לך "אז לך תתאבד ותעזוב אותי בשקט", כי האחריות שאתה מטיל עלינו גדולה מדי, אבל כמובן שאני לא מתכוונת לזה במובן המילולי, וכן אכפת לי!!! אז בבקשה, טפל בעצמך לפני שיהיה מאוחר מדי. זה המקסימום שאני יכולה לעשות למענך, לצערי. החזק מעמד איש יקר. אתה כן חשוב לי ולפורום הזה.

בכל אופן

אני מצטער אם כך הרגשתך, והתכוונתי לכך שלא אחזור יותר לכתוב בכלל בפורומים. ואת זה אני באמת יעשה. תודה

בוזיקית

New member
זה היה הרושם שקיבלתי!

אתה נפרד מכולם, מוסר גם את הכלב שלך לאימוץ... מה יכולתי לחשוב??? אני שמחה מאוד מאוד מאוד שטעיתי... וסליחה אם חלילה פגעתי בך בכך ששגיתי בחשיבתי.

בוזיקית

New member
זה היה הרושם שקיבלתי!

אתה נפרד מכולם, אומר שהולך לבלי שוב, מוסר גם את הכלב שלך לאימוץ... מה יכולתי לחשוב??? אני שמחה מאוד מאוד מאוד שטעיתי... וסליחה אם חלילה פגעתי בך בכך ששגיתי בחשיבתי.

כן

אבל מכיוון שכרגע אני בעבודה אז אין כל כך זמן לכתוב, וזה הולך להיות מאד מאד מאד ארוך, אז בערב אני אשב ואכתוב פה את הכל. אני בהחלט רוצה לשתף

בוזיקית

New member
חכמה? לא יודעת. סתם בחורה עם רצון

לעזור, שלא כל כך מצליחה... בינתיים קבל

תודה

את כן חכמה ומאד אפילו. אכתוב פה בערב מגילה גדולה שעליה אני שוקד ברגעים אלה....

../images/Emo15.gif

אני חושבת שהפידבק הזה שבוזיקית נותנת לך הוא חשוב. אמנם, אינך מביע כוונה להתאבד אבל ההצהרות האלה של סוף ושבירת כלים, יוצרות תחושה מסרסת שאי אפשר לעזור לך ושהכל שחור והרי כבר ראינו שבעצם זה לא ממש כך וכשיש יד ידידותית ומזמינה, אתה כן רוצה לשתף ולהשתתף ולהיות נוכח ונאהב, כמו כל אחד אחר... אז למה ההצהרות האלה, ללא אבחנה, כשבפורום הזה לא ברור כלל על מה אתה כועס ולמה אתה בוחר לעזוב?

כי זה מה שקורה איתי ברגעים שכאלה

והכי מפחיד זה שאני מודע למה שאני עושה לאחר שאני עושה.......! מ צ ט ע ר .

אל תצטער ../images/Emo24.gif

אני מבינה שזה מפחיד להרגיש שאתה נסחף להתנהגות שאחר כך אתה מתחרט עליה. זה שאתה מודע לזה, גם אם זה אחר כך- זה צעד גדול קדימה. להתנהג ולהתחרט אבל לראות שזה שוב קורה לך, זה צעד גדול לקראת שנוי ושליטה טובה יותר. אולי להבא תצליח לחשוב שתי דקות קודם ולעמוד בפתוי לנהוג כך או להתחיל ולהפסיק. ברור הסיבות להתנהגות הזו, של לרצות לסגור וללכת באופן גורף כזה- יכולות להתברר בטפול פסיכולוגי מעמיק כשההזדמנות הכי טובה לבחון את זה תהיה כשהדחף הזה יופיע כלפי הפסיכולוג שלך. הרצון שלך להתמודד עם עצמך מאד נוגע ללב.

למעלה