ואני חשבתי שאני יכול

דולידול

New member
תגיד לי משהו

את הכלב המתוק שלך שכתבת שנמאס לך ממנו אתה מוסר כי לאחרים נמאס ממך אז אתה צריך לעשות לכלב את מה שעשו לך. מצטערת אבל אני לא מרחמת עליך בניגוד לכולם אם כך אתה מתייחס לכלבך מוסר אותו כי פשוט נמאס לך ממנו. אימרה קרה, אכזרית, ואנוכית. מקווה שהכלב ימסר לידים מסורות ואוהבות המסוגלות לגלות אהבה וחמלה גם בזמן משבר.

בוזיקית

New member
דולי יקרה...

ממה שהספקתי ללמוד ולהכיר את אריה, וזה לא הרבה, הכרתי איש שאוהב יצורים חיים ובמיוחד את כלבו יותר מכפי שאוהב את עצמו ואת רעהו, ולכן השתוממתי גם אני לקרוא את המילים הקשות והאכזריות האלה, שכל כך לא מתאימות לו!!! כנראה שהוא באמת במשבר רציני הפעם, וכולי תקווה שיחלוף כלא היה. וכמוך, אני מקווה, שאם העניין רציני, הכלב יימסר לאימוץ למשפחה תומכת וחמה, כפי שראוי לו.

בוזיקית

New member
דולי יקרה...

ממה שהספקתי ללמוד ולהכיר את אריה, וזה לא הרבה, הכרתי איש שאוהב יצורים חיים ובמיוחד את כלבו יותר מכפי שאוהב את עצמו ואת רעהו, ולכן השתוממתי גם אני לקרוא את המילים הקשות והאכזריות האלה, שכל כך לא מתאימות לו!!! כנראה שהוא באמת במשבר רציני הפעם, וכולי תקווה שיחלוף כלא היה. וכמוך, אני מקווה, שאם העניין רציני, הכלב יימסר לאימוץ למשפחה תומכת וחמה, כפי שראוי לו.

בוזיקית

New member
דולי יקרה...

למעלה