...ואני חשבתי שלפלאפון הזכויות

לי זה ברור כשמש ואני מאחל פרנסה טובה...

אין שום סיבה שהקניין הזה יסתובב לו באין דורש ואין מחיר. תרצה היתה חורזת שזה קניין לכל דבר ועניין. חוצמזה, אתם לא משפחה ממוצעת מן הישוב... כאילו... ממש לא. שתהיו בריאים וכל זה. חייתם בצילו של גאון (ככה אני רואה את זה). ויש והיו ויהיו לזה הרבה משמעויות עד הסוף. מי מאיתנו יודע כמה מעצמכם הייתם צריכים לפנות כדי שהוא יצמח. אולי אני טועה אבל אני מעדיף את זה ככה רומנטי. אני יודע כמה מאיר חסר לי אחרי 9 שנים, לא יכול לתאר לעצמי כמה הוא חסר לכם. לא רואה שום בעיה עם להתפרנס מהקניין הזה בכבוד. מה זה בכבוד? שאלה סבוכה. 10,000 $ ביד, ותכלס אין שאלה ואין סבוכה. עננו, אלהא דרבי מאיר, עננו.

הגיוני בהחלט.

לרגע אף אחד לא חושב שאתם יושבים בבית ומתפרנסים מן המת, להפך - על כן ההערכה שלי למשפחה ולהיותה נושאת הדגל של כל היצירות. כפי שכתבת - אצלנו הדברים נכתביים מהקרביים, מהרגש - לכן יותר קשה לנו עם העובדות. אני מעריך מאוד את הכנות ואת תגובתך לעניין. ואכן דעתי השתנתה. יחד עם זאת אני חושב שנעשו מספר שגויים בדרך, אבל אני בטוח שאתם רק לומדים מהם. אני בכל אופן איתכם. בעדכם.

דקל נור

New member
חג שמייח

"רב אחד שב לביתו ומספר לרעיתו על היום שהיה לו , ובו נכנסו שני גברים והתוכחו שמע את הראשון ואמר לו אתה צודק, שמע את השני ואמר לו אתה צודק שואלת רעיית הרב איך זה יכול להיות ענה גם את צודקת !!!! גם כשאני מביט מהצד שלי אני לא כל כך אוהב את הרעיון כי גם אני הייתי קנאי בהערצתי למאיר ולדרכו ומאי הפרסום שהוא כל כך דגל בו.מצד שני תמיד נהג לומר לי שלאריאל הוצאות (שמתמחה בהוצאות) יש מנ"כל והוא מתווה את הדרך ואני הולך בה. נכון להיום אני כבר לא קנאי ומפיץ את שיריו ואותו ברבים ואם החליט המנ"כל לבצע זאת אני גם איתו\ה צריך להפיץ אותו בכל דרך אפשרית לדעתי גם אם זה הולך בסוף למעדן חלב. כולנו טובים ,כולנו נבונים ,וכולנו יודעים את התורה !! בשורות טובות לכל יושבי הפורום.

הבהרות ודיוקים

בהמשך לדברים של צחי - שאני מזדהה איתם בכל אחוז ואחוז, אני לא מעוניין להיכנס לכיס וגם ברור לי שהמשפחה צריכה להתפרנס. שירז, גם באחד המפגשים אמרתי לך את זה במפורש; אני מאחל לכם בהצלחה. מעבר לויכוח הבנאלי (שהדבר הטוב ביותר שהוא מניב הוא עוד בית של "עברנו את פרעה" בחסות הרוש), אני רק רוצה להזכיר שאם אתם כל כך רוצים להפוך את מאיר לאופנה, אל נא תשכחו שדינן של אופנות להיעלם, להישכח ולהיזנח. היום איזה כוכב נולד שלא יודע את ההבדל בין ה' ל-ע' שר את לא יכול להוריד ממך את העיניים ומחר הוא כבר יוכל, ועוד איך יוכל. זאתי הנצחה ששכרה (מרובה או מועט) בצידה, אבל הנצחה מאד לא נצחית, ונראה לי שעוד חמש שנים המומנטום עוד ימשך ואז נוותר עם רינגטון צרוד ותו לא. וזאת כוונתי שאמרתי קרקס. בא, נודד ונעלם.

אופנת מאיר אריאל...

אהבתי את זה... ידידי, פרוש הקרקס שלך מסביר את כוונתיך הטהורות. אין לי דבר כלפי מי שמרגיש שזו לא ההנצחה שייחלנו לה.. גם אנחנו חלמנו על משהו אחר קצת, אך מציאות יש לה סגנון משלה. לדעתי, שירי המקור ישארו תמיד. בין אם מבצע אותם אמן שהיה חבר אישי של מאיר או מישהו שהיה בן 6 כשמאיר נפטר, אין זה משנה, משנה שעוד ועוד אנשים שעיסוקם שירה/הלחנה שרוצים את שירי מאיר כשירי מאיר. טעם אישי אמרנו אין לו מקום כאן ודעתך האישית חשובה לנו אך לא דעתך על מי ראוי או לא לבצע שיר של מאיר. מצטערת. אבל אל תיפול רוחך, ישנם כל כך הרבה אנשים שמנציחים את מאיר בדרכם שלהם ללא קשר אלינו, אנחנו מקבלים הרבה הזמנות לערבים קטנים ואינטימים, לפעמים גם מצליחים ללכת. ועכשיו שאלת אופנה, האם חולצה עם תמונה של מאיר טובה או לא להנצחתו? לשנה 10 יש לי טריפ חולצות חדש, רעיונכם יתקבלו בברכה (אנשי גרפיקה ואמנים שיש להם יצירות בנושא מאיר, מוזמנים לשלוח אלינו ונעלה אותם לאתר, כמו כן אולי לחולצה). חג שמח אמרנו? הסוכה בבית אריאל פתוחה בכל חול המועד ואתם ממש ממש מוזמנים, אין שום תוכנית מוגדרת, פשוט בואו.

yossnet1

New member
יפה כתבת

למציאות יש סגנון משלה. אני משוכנע שמאיר היה מקבל בהבנה, עם כבוד לא הולכים למכולת. אני מאחל לכולנו שנצליח לדבוק בעקרונותינו עד שיבה טובה.

yossnet1

New member
גם כשהקרקס עוזב את העיר אנשים ממשיכים לחיות

מי שאוהב את מאיר ימשיך לאהוב אותו גם אחרי שהפרסומת תרד (במהרה אמן).

eharush

New member
עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

חברת סלולר, מימנה ת'קרקס, וקצת כסף לחיות, לתרצה נכנס, המעריץ מהפורום, טיפה כעס, שמבזים את זכרו חלילה וחס ומויכוחים שכאלה לכולם כבר נמאס - כי זה לא משנה אבל עברנו את פרעה, נעבור גם את זה

משמרותי

New member
סופסופ

ברט וניר קפצו לביקור למה צריך להרגיז אתכם שתבואו לסוכת מאיר.הקפה השחור שלנו לא טעים בזמנים רגילים?ססססססססססתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםםם חג שמח ומודים לשמחה ובסוכת מאיר תבקרו

התגובה של תרצה אריאל

שימוש ביצירות של מאיר לפרסומות? מאיר בחייו, לא היה מוכן להצטלם או לתת את שיריו לפרסומות כמעט בשום מחיר בעולם, גם כשמצבינו הכלכלי היה שואף לאפס, הבחור עמד על שלו, ונימק את עקשנותו באוהדיו האמיצים - מה הם יחשבו? כמו ירידה לכביש לפחות. לפני שהתחלתי את הקרב, ידעתי שאין לי שום סיכוי ואין שום מחיר שישנה את דעתו. מבחינתי, זו הייתה דרמה, ויתור ענק, עוד דבר שידעתי שלעולם לא אבין, ובזוגיות לא מוכרחים הכל להבין. אבל נחזור לנושא, כן, מאיר חייב ושמח לפרנס את משפחתו, לאפשר את המשך עבודת הקודש של להוציא את כתביו, שיריו, סיפוריו ופרוזה לציבור הרחב, ואם פרסומות, סדרות טלוויזיה, סרטים מאפשרים לעוד יצירות של מאיר לראות אור, הרי שבמקרה הזה, המטרה מקדשת את האמצעים.... אשמח לדבר, לספר ולארח בביתו של מאיר את מוקיריו ואוהביו באשר הם שם. תודה לכם וחג שמח. תרצה אריאל הגדיש

משמרותי

New member
אני התחלתי ועל כן אסיים

"ויהיה לנו טוב טוב מטוב מאד" חג שמח ומועדים לשמחה

למעלה