ואני מעלה את האוסף שלי

איזה מפיות מדהימות? איפה אתן מוצאות

אותן.... אני מבקרת כנראה בחנויות הלא נכונות

יערולה

New member
הרוב מחנות לכלים חד פעמיים

חלקן מ"נחמד", רשת כלי בית שאני חושבת שישנה רק באיזור ירושלים. 2 חבילות קיבלתי מורנה ועוד...

Nagini Potter

New member
ווואו!

איזה מפיות יפות!!
אני מודה, כשאמרו לי פעם ראשונה שבתפוז יש פורום "מועדון החלפת מפיות" צחקתי, אבל עכשיו אני מבינה את כולכם! איזה יפה זה מפיות!! ^^ הייתי מחליפה איתך רק שאין לי כל כך מפיות אז...... בעצם, יש לי בבית מפיות כאלה... אמ... אדומות. או כחולות. בא לך להחליף?
טוב, הסיבה שכתבתי הודעה היא שיש לי שאלה: מאיפה אתם משיגים את המפיות האלה? אתם קונים אותן בחנויות? אז צריך לקנות חבילה שלמה, לא? אז מה אתם עושים - משתמשים בכל החבילה ורק שומרים שניים שלושה לאוסף, או שמחליפים את כולם, או ששומרים את כל החבילה ואז כשאתם אומרים ש"יש לי שלושה" אתם מתכוונים לשלוש חבילות (
?), ואם קונים חבילה שלמה למה לא לשמור שניים ולהחליף את כל השאר? טוב, פשוט רציתי לדעת איך עובד אוסף מפיות
מקווה שתענו לי יומטוב ובהצלחה עם הפורום
לי זה לא יקרה Nagini Potter "החיים הם ייסורים. כל מי שטוען אחרת מנסה למכור משהו." -הנסיכה הקסומה

אנחנו לא אוספים - אנחנו משתמשים

במפיות ליצירות דקופאז' - לפרטים לחצי על הלינק מעל הפס הכחול (איפה שכתוב לפורום אומנות שימושית) ותסתובבי שם או תלכי שם למאמרים ותקראי על הדבקת מפיות.... לאור זאת - הנה תשובותי לשאלות שלך: אני קונה בעיקר בחנויות לכלים חד פעמיים וגם בסופר ובכל מקופ אחר שהמחיר טוב. אני קונה חבילות שלמות, שמה בצד בין 2 ל-5 לשימוש אישי ואת השאר אני מניחה בערימת להחליף - ומחליפה. יש לי שלוש - זה שלוש מפיות....

יערולה

New member
../images/Emo88.gif תם ונשלם ../images/Emo88.gif

אני מבקשת לא לשלוח לי מסרים יותר לגבי המפיות - כי לצערי הכל נגמר. מודה לכן על ההענות, מחר המשלוחים יוצאים לדרך. מצטערת על העיכוב, אבל עקב וירוס קטן שתקף אותי, לא יכולתי לקום כמעט מהמיטה משבת עד היום, קצת למחשב ושוב למיטה. ערב טוב לכולם

yaelsh5

New member
יערה שלחת לי?../images/Emo73.gif

או שנגמר לפני המסר שלי?המסר משבוע שעבר

למעלה