ואני שואל איפה הפיקוח ?!
למה מוכרים לי בשר מופשר וקוראים לו טרי ? למה מוכרים לי בשר ישן וקוראים לו מיושן ? (ועוד מתווכחים איתי על זה. ושאני שואל למה הוא צריך ליישן בשר שהוא טוחן אז הוא מסתכל עלי כאילו אני האידיוט) למה הקצב (עלאק קצב, היה מת להיות קצב) בסופר לא יודע מאיזה נתח הבשר הטחון ? ("זה מספר אחד, הכל מספר אחד ....") למה אני לא יכול לדעת בדיוק מה אני קונה שאני קונה בשר אצל קצב ? אני רוצה לדעת איזה זן הבקר ומאיפה הוא למשל. למה הקצב בסופר לא יודע מה זה שפיץ שייטל או פיקניה ? למה יש מישהו שדואג שעל כל דבר בסופר יהיה רשום בדיוק לפרטי פרטים מה יש בפנים אבל הקצביה זה מערב פרוע ? (הנ"ל אינו מוכוון לאותם קצבים צדיקים שמתייחסים בכבוד הראוי למקצוע הזה אלא לרשעים שמקלקלים לשאר)
למה מוכרים לי בשר מופשר וקוראים לו טרי ? למה מוכרים לי בשר ישן וקוראים לו מיושן ? (ועוד מתווכחים איתי על זה. ושאני שואל למה הוא צריך ליישן בשר שהוא טוחן אז הוא מסתכל עלי כאילו אני האידיוט) למה הקצב (עלאק קצב, היה מת להיות קצב) בסופר לא יודע מאיזה נתח הבשר הטחון ? ("זה מספר אחד, הכל מספר אחד ....") למה אני לא יכול לדעת בדיוק מה אני קונה שאני קונה בשר אצל קצב ? אני רוצה לדעת איזה זן הבקר ומאיפה הוא למשל. למה הקצב בסופר לא יודע מה זה שפיץ שייטל או פיקניה ? למה יש מישהו שדואג שעל כל דבר בסופר יהיה רשום בדיוק לפרטי פרטים מה יש בפנים אבל הקצביה זה מערב פרוע ? (הנ"ל אינו מוכוון לאותם קצבים צדיקים שמתייחסים בכבוד הראוי למקצוע הזה אלא לרשעים שמקלקלים לשאר)