למה מוכרים רבע כבש מופשר,כמיושן טרי...
ועוד משכנעים אותך שזה חובה ליישן כבש אחרת הוא יהיה קשה... ולא משנה להם כמה נסיון יש לך עם בשר טרי מאד מאד, שהלך ישר לגריל.. בקיצור, את העיניים שלך, ואת הידע שלך שום דבר לא יחליף, ואם אתה לא מבין מה שאתה קונה, ולא בודק, ומשדר זאת, ליולם ינצלו זאת כדי לדחוף לך סחורה זניחה במחירים מקסימלים, ולא משנה מי הקצב, או זה שמתיימר להיות קצב אבל רק חותך בשר, כולם רוצים למקסם רווחים, יש כאלה שהם חצופים יותר.