ואני שואל איפה הפיקוח ?!

• פותח הנושא Godu
  • פורסם בתאריך

DIGITAL MAN

New member
פשוט מאוד

גש לקצביה (לא בסופר) ודבר עם בעל המקום הוא ייתן לך שיעור בבשר על כל מושגיו מספריו ומהשרק תרצה, מה אתה מצפה מאחד שעובד בקצביה בסופר מה הוא כבר מבין בבשר, אתה אומר לו שאתה רוצה מזה הא נותן לך, מה לו וללהיסטוריה של אותו עגל\ כבש מה שלא יהיה

Gaus

New member
למה מוכרים רבע כבש מופשר,כמיושן טרי...

ועוד משכנעים אותך שזה חובה ליישן כבש אחרת הוא יהיה קשה... ולא משנה להם כמה נסיון יש לך עם בשר טרי מאד מאד, שהלך ישר לגריל.. בקיצור, את העיניים שלך, ואת הידע שלך שום דבר לא יחליף, ואם אתה לא מבין מה שאתה קונה, ולא בודק, ומשדר זאת, ליולם ינצלו זאת כדי לדחוף לך סחורה זניחה במחירים מקסימלים, ולא משנה מי הקצב, או זה שמתיימר להיות קצב אבל רק חותך בשר, כולם רוצים למקסם רווחים, יש כאלה שהם חצופים יותר.

avi5199

New member
ראיתי היום פרסומת של טיב טעם

"סטייק אנטריקוט מיושן" , ולמטה בסוגריים בפונט קטן יותר כתוב "מופשר"... פעם כשכתבתי כאן שברוב הרשתות הבשר שנמכר כ"מיושן", זה בשר קפוא שקרוב למועד פג התוקף מפשירים אותו ומוכרים אותו כבשר מיושן (כפי שהסביר לי קצב ברשת חצי חינם) ... ואצל הרבה קצבים (לא כולם) זה פשוט בשר שלא נמכר כמה ימים ורוצים להפטר ממנו... והמלצתי לקנות רק בשר טרי, ולרכך אותו לבד במרינדה או לקנות רק אדום אדום... "קיבלתי על הראש" מכמה חברים ... ו"סתמתי את הפה".... אבל מאז ועד היום עוד לא מצאתי קצב שאני יכול לסמוך עליו שיישן את הבשר כמו שצריך...

BiggPoppa

New member
אל תהיה כל כך פסימי

ספר היכן אתה גר ואני בטוח שמי מחברי הפורום יוכל להמליץ לך על קצב ראוי.

Godu

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה על ההתייחסות לעיקר ולא לטפל. בדיוק על זה אני מדבר.

רעיון נוסף!../images/Emo203.gif

למה שלא תהיו צמחונים? זה יחסוך לכם את כאב הראש הזה! והכי חשוב: זה ימנע ממכם מחלות! היקר שתהיו בריאים!

ואתם לא אוכלים ירקות בכלל?

ועל ירקות ופירות אורגניים שמעתם? אלה ירקות ופירות שלא מרססים אותם! ומה שכתבתי כאן הוא לא על מנת להתנצח איתכם אלא לטובתכם!
והכי חשוב: היקר הבריאות!

Gaus

New member
באמת תודה על העיצה, אשתדל לשכח אותה. אתה מתמם

אגב, מי מפקח לך על האורגני?.. גם שם יש לא מעט מסחרה... אנחנו אוכלים גם פירות וירקות, ולא מתכוונים להפסיק בגלל שצריך לדעת לבחור, זה לא סיבה. אדם שנכנס לפורום קרניבורים בכדי להטיח בהם את משנו ולהרביץ בהם תורה, וטוען שבא לטובתנו ולא להתנצח, חוץ מזה שהוא מתנשא, הוא מתמם וצבוע, הרי כל אחד פה ירגיש צודק אם הוא יכנס לפורום צמחוניים ויטיף להם לאכול בשר לטובתם..

Axax1

New member
ירקות אורגנים זה נפלא

במיוחד כשהם מקשטים את הסטטיק\שיפוד.... או סתם טריים מהשדה עם תוספת החלבונים האורגנים שלהם..

udical

New member
בתור מישהו שעבד זמן מה בגידולים אורגנים...

אתה לא מבין בכלל איזה זמן דוחפים שם
הכל חרטה ואין שום פיקוח !

למעלה