ואף מילה על מה שהיה היום?

כנ״ל לגבייך- לא מחכה לאישור העלאת הודעות כאלה

בעבר העלו הודעה על הפגנה במצרים נגד ישראל
אני מעלה על חולצות -לא במצרים, כאן. ואת מנגד מוזמנת להעלות מה שבא לך.
דמעות תנין? הדדי הדדי....

ellale

New member
אף אחד לא אומר לך מה להעלות

אבל אל תקפצי כשבתמורה מועלות עובדות שלא בדיוק מחמיאות למגזר אליו את משתייכת. ושוב, מי שרוצח ילדים חפים מפשע מטווח אפס וכל הפגנה שלו מלווה בקריאות "אידבח אל יאהוד", שלא יבכה כשמרססים גרפיטי "מוות לערבים". (וזה בלי להזכיר את ההסתה בתוכניות טלויזיה לילדים, בעיתונות, בקיטנות ואיפה לא בעצם)

ellale

New member
גם אני. אין בעד מה.

רציחות של יהודים בידי מוסלמים התרחשו לפני שיהודים נלחמו במוסלמים במזרח התיכון. תודה. ביי.

נחון נחון

יהושע, יחיא ,וזכרייה, ארמייה (ירמיהו) מוסרים ד''ש.
עוד לפני שמוסלמים צצו לעולם, כיכבתם בתפקיד.
מזרח התיכון עוד לא היה על הפרק.
GIVE ME A BREAK

ellale

New member
לא הבנתי את הקשר

אם יהושע וירמיהו ושאר הנביאים קדמו לאיסלם, איך,לפי ההגיון שלך, הם יכלו לקרוא קריאות נגד המוסלמים?

פה נעוצה אי ההבנה שלך.

ולא רק שלך, אלא של הרוב. ואני מניחה שעניין זה הוסבר לא פעם אחת. אז אין בכוונתי ללכת שוב סחור סחור.

בקיצור,

מוסלמים זו לא עדה. איסלאם זוהי לא דת חדשה. אסלאם לא העתקה. עבור האיסלאם אין "דתות". ישנם נביאים, ישנם ספרים וישנם נביאים אשר נשלחו עבור מסר אחד והוא האיסלאם. משמעו:
להיות כנוע לאלוהים האחד ולקבל ממנו את כל אשר הוא שולח. אמנם משה לא הצהיר שהוא מוסלמי אך הצהיר שהוא נשלח לעבוד את האל האחד, ישוע לא אמר שהוא האל אלא אמר בני ישראל נשלחתי להשלים את מה שחיסרתם מהתורה. אין דת שהיא דת היהדות. יהדות היא לאום. היא לא דת. אין דת שנקראת נצרות כי ישוע לא ביקש שילכו בעקבותיו בתור אל . לעומת זאת שבאיסלאם, הוצהר שאין כל הבדל בין ערבי לבין גוי לבין כל אחד אחר, אלא באמונה: האמונה לקבל מאלוהים את כל אשר הוא שלחעצם כך שמסרים כאלו שובשו / לא הואמנו להם במהלך השנים. למשל יהודים טענו שכלל הנביאים אחרי משה ע'ש הם נביאי שקרף וכשישוע למשל הוזכר בספר שהוא בנה של נואפת. ושימי לב שמרביתם, היו משושלת של בני ישראל. האיבה הזאת בינים לבין עצמם היתה קיימת לפי שליחתו של אחרון הנביאים.

מכאן, שיהושע וירמיהו ושאר החבר'ה לא יכלו לקרוא קריאות נגד מוסלמים מכיוון שהם דגלו במה שציינתי לעיל. כמסקנה, מה שנעשה להם בידי בני ישראל הוא ההפך ממה שדגלו בו.

ellale

New member
אז האסלם היה קיים מאז ומעולם

עוד לפני שנוסד האסלם ולכן כל מי שהתנגד לעקרונות האסלם עוד לפני האסלם הוא מתנגד לאסלם. כמה הגיוני.

ועכשיו? את הבנת מה כתבת?

עוד לפני שנוסד האסלם= ??מתי הוא נוסד לפי מה שכתבתי?
ולכן כל מי שהתנגד לעקרונות האסלם = איזה עקרונות ? להאמין באל אחד ולהאמין בכל מה ששלח? זה העיקרון אותו ציינתי . @אלוחדאנייה@ בסיסו של האסלאם.
עוד לפני האסלם =?? שוב?? ציון זה נוגד את מה שציינתי בשתי הפסקאות הראשונות.
מתנגד לאסלאם= מתנגד לאלוהיו ולמאמרי נביאיו כפי שהם.

ellale

New member
צריך עזות מצח עצומה

כדי לשלול מישהו ולטעון שכל הטוב שהיה בו אלפי שנים לפניך, בעצם שייך לך ובזכותך. ואם לא הבנת את ההודעה שלי, זה היה סוג של הומור על ההסבר המלומד וחסר ההגיון שלך.

Emile Zola

New member
הסבר מאד נוח

הנה, יש לי הסבר חדש:
אני הנביא אמיל, נכנסתי למערה, אלוהים דיבר אלי, והוא אמר לי שאני נביא, שכל הדתות מסולפות ושאני צריך לתקן אותן.
מי שלא מאמין לי הוא כופר. כיף?

לפני אלפי שנים, ההסבר המטופש הזה היה עובד על כל מיני אהבלים.

בנוסף, שאלתי פה פעם, מה ההבדל המהותי בין היהדות לאסלם.
אף אחד לא הביא כאן הבדל מהותי כלשהו, שתי הדתית מאמינות באותם עקרונות - אמונה באל אחד, תפילה, לוח שנה דתי, צום, נביאים, חטאים, ועוד...

אין שום הבדל מהותי בין האסלם ליהדות, ומוחמד לא חידש כלום, אלא שינה קצת שינויים קוסמטיים פה ושם. ואם אני טועה, בבקשה - אימרי לי - איזה דבר מהותי קיים באסלם שאינו מופיע ביהדות?

אשי, כל מה שאת אומרת "זה לא נכון".

העיקר שאפשר ומחוייבים לכבול את אותו בדואי באזיקים כשהוא במצב קשה, ירוי כשהוא נמצא בדרכו לבית החולים. למה? כי קיימת "סבירות" כי הוא ביצע את הרצח!.

כדי לסכם,

אז מה זה משנה שהוא מחוסר הכרה? מה אם הוא אמור לעבור למחלקת טיפול נמרץ בנוסף לניתוח במהלך הלילה?

הוא בדואי, הוא ערבי.

קיימת גם סבירות שלבדואי יש 7 נשמות כמו שלחתול. המשטרה היתה סבורה לפי אותה סבירות שאולי אותו בדואי היה יכול לחזור להכרה בפתאומיות ולברוח כמו רוח רפאים מעל האלונקה.

בעוד המשטרה טוענת שהיא "שמה אזיקים" לכל היוצא מהבנק לשם זיהוי ודאי, התקשורת מצאה לפרסם על אותו בדואי כבול, כי אולי הוא היה הכבול היחידי?

http://news.walla.co.il/?w=/10/2643997

ולא לשכוח,

גם עבור מקרה כזה
ומקרה עידוד שריפת ערבים למטה,

אני מוצאת לנכון להצביע בעד החוק לשיוויון בנטל

עכשיו ראיתי שהפצוע הבדואי

פונה מהאירוע שהוא אזוק ! הבנאדם חף מפשע נפצע קשה ופונה ורק בשל היותו ערבי המשטרה קיבלה החלטה לאזוק אותו ! לא להאמין לגזענות ולהשפלה .
לתבוע את המשטרה על גזענות זה צעד מתבקש

״המשטרה אזקה גם אחרים״

איפה הם?
לא מניחה שזה כ״כ קשה לראיין אחד כזה כדי ״לרסן את עדיני הנפש הערבים . מחפשי הספקולציות״.

עזבי הבנאדם הזה גזען

דוחה וחבל להתאמץ להגיב לו בכלל ! דיעות קדומות סטריוטיפים שנאה זה מה שמאפיין את הרוב לצערי

בדומה ל... ״הערביות מגעילות״

הסיבה הנוצצת שהוא מצא לנישואי ערבי מיהודיה,
כי אפילו הערבי הבין כי הערביות מגעילות,
אחרי זה הוא בא להטיף על מוסר ו ״נאורות״

יש משפט בערבית שאומר
من يقف معي على الحق- لا يعني ان اقف بجانبة عالباطل.

זה שאני לא אסכים לא אעמוד לצד התנהגותם של אותם קיצונים מוסלמים (אותם הוא מבקר)- לא אומר שאני צריכה לצדד צעד גועלי אחר.
גועל זה גועל. רק שכאן את הגועל אפשר ״לרכך״ ב... ״השוואה ל...״.

+++

הפצוע בבנק שהגן בגופו על אנשים פונה באזיקים:

עומר וואליד ספג ארבעה כדורים מאקדחו של איתמר אלון ונפצע קשה באירוע הקטלני בבנק בב"ש, לשם בא עם חברו היהודי. הוא הועבר תחת חשד שהיה מעורב בשוד ודיווחים שהכריזו כי בדואי מרהט הוא היורה. "בינתיים מי ששוכב פה ועומד למות הוא בדואי", תקף אחיו.

למעלה