ואתם אמרתם שאלכס לא הומו...

Charmed by love

New member
אימלהההההההההההההההההה

מה(?) לעזעזל(?) הולך פה??? התמונות האלה נוראיות למה שמת אותם??? אתה רוצה שאני אפסיק לנשק את התמונה של אלכס שיש לי מעל המיטה?! מה עובר עליך? אל תעשה את זה שוב! זה מחריד! טרגדיה! קטסטרופה!

p i x i e

New member
זה לא משנה..אנחנו סולחים לו...

העובדה היא שהוא ח-ת-י-ך!!! ואני מתה עליו ואני הולכת להתחתן איתו..למרות שהוא בטייח יעדיף מישהו אחר *קורצת*
....אבל אנשימים הוא פשוט מדהים *מזילה ריר* איזה מותק איזה יפה אני מרשה לו להיות הומו *מלקקת את התמונות שלו* זהו...הבנו...תנו לבן אדם להיות הומו
אלכס...קח אותי!!!!

Adrienne

New member
אנחנו סולחים לו? מתי הוא היה בעונש?

מתי כעסנו עליו כי הוא הומו?

מאיה Ms

New member
די תפסיקו

תנו לי לפחות לחיות באשליות!! נמאס כבר שכולם אומרם שהוא הומו...

Dror Lavie

New member
../images/Emo12.gif אלכס הומו? ../images/Emo60.gif

מי אמר את זה? הא??? מי אמר את זה?
חחחחחח

Dror Lavie

New member
נווו די כבר עם זה! ../images/Emo60.gif

דיסקסנו את העניין שתיים עשרה אלף פעם! החלטנו שהוא הומו! וזהו! כאילו מה! אתם לא מכירים אף הומו?!? ומשפט סיכום לכל שרשורי ההומואיות של אלכס: אלכס הומו! נקודה.!

Hadar Mariano

New member
מה זאת אומרת "החלטנו שהוא הומו"?

ההחלטה הזו תיעשה ע"י אלכס ואלכס בלבד. אין לאף אחד זכות לשפוט אותו בגלל תמונות או ווטאבר. זה ממש דוחה כבר.

Adrienne

New member
נכון, באמת ההחלטה תתבצע רק על

ידי אלכס בלבד, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדות.... סתם. אולי הוא פשוט נכנס לכל הקטע של המוזיקה ובגלל זה הוא עושה שטויות...

Dror Lavie

New member
כן...! זה כל הקטע! ../images/Emo60.gif

נו נראה אתכם! אני אכניס לכם
ועוד
עד שייצא לכם דם מהאוזן!
לזכר רון ארד, השבויים והנעדרים...
דרור

לאנה

New member
אנשושים, אתם משועממים לאללה...

כמו שכבר אמרו פה - הומו או לא, זאת ההחלטה של אלכס ושל אלכס בלבד!, ו, כאילו, מה הקטע עם התמונות?!, אז המתוקי אוהב לעשות פוזות, ביג דיל, זה לא אומר כלום!!!, וחוץ מזה, כל הבנים פה - להיות בעל טעם בלבוש זה משהו טוב, לא גיי..., וחוץ מזה, גם אם הוא הומו (מה שלא בטוח אז אל תגידו שכן!), אז מה?, זאת לא מחלה!, ובנות, באמת - חשבתן שאם הוא סטרייט אז יש לכן סיכוי איתו..., או פליז..., אלכס הוא מדהים וזהו!, נקודה!, ואגב - הוא עושה מוזיקה מעולה, אז למה להתעסק בשטויות...?

למעלה