ובהמשך למכירת חיסול החמות...

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

dili

New member
חמותי אומרת שהיא לא מתערבת...

אבל שניה אחרי זה היא עוזרת לנו לנהל את העניינים שלנו
מה שהכי מעצבן אותי בחמותי, זה שהבת שלה תמיד תהיה לפנינו, אפילו שהיא טוענת שאת הילד שלנו היא אוהבת יותר! ואם כבר גיסות, אפשר לקטר על גיסתי? קראת את שלב א´ של התשובה? אז גיסתי יותר גרועה!! היא ממש אומרת לנו מה לעשות עם החיים!! למרות שהם יותר מפוזרים מאיתנו...

שמופית

New member
אני חושבת שזה די ברור

שלאמהות יש יחס קרוב יותר עם הבנות שלהן מאשר עם הבנים. אבל אני חושבת שזה ממש לא יפה מצידה להגיד שיש לה איזו שהיא העדפה מבין הנכדים !!!

dili

New member
אני חושבת כמוך!!

מאחר וההעדפה נעשית לילד שלי, אני מרגישה עם זה מאוד לא נוח!! אמנם לא רואים את ההעדפה הזו בדברים הפיזיים, היא לא נותנת לו יותר, יש לה חוק (ואני מאוד מעריצה אותה על כך) שכל אחד מקבל את אותו הדבר לימי הולדת/חגים וכו´ וזה כולל גם את הילדים והכלה/חתן וגם את הנכדים... אבל היא מדברת עליו בלי סוף ומשבחת אותו ובכל שיחה עם הבת (וזה עניין יומיומי) היא מדברת עליו כל כך הרבה ויש לי מין הרגשה שלבת שלה זה לא תמיד נוח, למרות שהיא מאוד מפרגנת לי ולילד... אני לא יכולה לומר לחמותי איך להרגיש אל הנכדים האחרים, אבל בתור נכדה שהיתה מועדפת תמיד אני מרגישה עם כל העניין הזה מאוד לא בנוח!

jess ועוד

New member
אני ממש מרגישה לא טוב בגללכם

אני מאוהבת בחמתי ובחמי שהם נפלאים ומפרגנים אולי אני עושה משהו לא בסדר ????
????

nikit1

New member
חמותי מקסימה

היא אשה נפלאה שלא מתערבת ומפרגנת, פשוט כיף להיות לידה. חמי לעומת זאת...מזכיר מאד את חמותה של שלי
לא מסוגל לשחרר, מתערב ומאד לא מפרגן (וזה בלשון המעטה- הבן אדם פשוט ממרר לנו את החיים מדי פעם). כולי תקווה שעם הזמן זה יעבור לו...

אופה3

New member
אם כך אני ממש יוצאת דופן, דווקא

אני מאוד אוהבת את חמותי, ואת חמי, הם אנשים נהדרים, תמימים כאלה, ועם לב זהב מפה ועד ל......, הם אנשים שחיים בבית של עמידר, וחיים על 2,500 שקל בחודש, שני אנשים מבוגרים, גרתי אצלהם בבית כמעט חמש שנים, אני ובעלי בחדר גדול יחסית והם, ושני אחים של בעלי, אח ואחות, היחס אליי היה נהדר, הם אהבו אותי מאוד וגם אני אותם, הם אנשים נהדרים, שחיים בפשטות וזהו, והאמת שחמתי הביאה לי ולבעלי מתנה לחתונה של כמעט 30,000 ש"ח שבקושי יש להם מה לאכול, אז זהו, המשפחה של בעלי הם אנשים נהדרים

סיגל2

New member
אני גם בין יוצאות הדופן, אני מסתדרת

מצויין עם חמותי. בהתחלה פחדתי שזה יהיה כמו שכולם מספרים שיהיו בעיות עם החמות על רקע שפתאום מישהי באה ולקחה לה את הבן, אך היחסים ביננו המשיכו להיות כמו שהיו לפני החתונה ומאד נחמד לנו.

אתי@

New member
ניצחון לחמות ../images/Emo106.gif

שימו לב, שימו לב
8 בנות אוהבות את החמה שלהן. 3 לא סובלות אותה...
נו, והשירשור הזה התחיל בכלל כמשהו שלילי...

Ronnie*

New member
ואני משפרת את הסטטיסטיקה החיובית...

גם חמותי מקסימה!

גם אני משפרת אותה עוד יותר

חמותי ממש מקסימה , אני אוהבת אותה כמו אמא שלי, והיא מתה עליי. לא עובר כמע יום בלי שנדבר. היא מפנקת אותי כמו הבת שלה. טפו טפו טפו שימשיך כך.

למעלה