ובפינתנו מה במרחשת
היום בשל ריבוי מעציב של גזר אצלי במגרת הירקות
לתנור הוכנסה תבנית כדלהלן- פרוסות דקיקות של בצל ושום, מעליהן פרוסות וגפרורי גזר, שכבה שלמה, מעל הכבודה הזו פרוסות טופו ששרו בתבלינים כמו לשאוורמה והרוטב שנשאר בקערה זולף מעל. כיסיתי והכנסתי לתנור.
סלט מגורר של גזר, תפוח פינק ליידי ואגס עם מיץ קלמנטינות שקטפנו אתמול מהעץ בקיבוץ, מלח, מעט שמן זית ומעט סוכר חום. תענוג ממש.
תבשיל בטטה, גזר, בצל וחומוס בסיר לחץ עם כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
הקורנוורית הראשית מפעילה לחץ כבד, אני תוהה מה לעשות לגביה. היא אומרת שדווקא טעים לה אבל יש לה קרייבינג לבשר.
אני למודת נסיון עם ילדים שבבית לא הרשו- לא ממתקים, לא בשר, לא מוצרי חלב...יודעת שהם מחפשים אצל אחרים, בעיני זה לפספס את המטרה בענק. לכן אצלנו מקטנותם הם יודעים שבבית תמיד יש שוקולד, מאפים, חטיפים כאלה ואחרים. אמנם אנחנו משתדלים מאז ומתמיד שהדברים לא יהיו זבל סתם אבל תמיד היה מה לנשנש בגדר הצ'ופר.
לא יודעת מה לעשות בקשר אליה. אני מניחה שאבשל לבקשתה, ממקור אורגני או מגידול חופשי.
היום בשל ריבוי מעציב של גזר אצלי במגרת הירקות
לתנור הוכנסה תבנית כדלהלן- פרוסות דקיקות של בצל ושום, מעליהן פרוסות וגפרורי גזר, שכבה שלמה, מעל הכבודה הזו פרוסות טופו ששרו בתבלינים כמו לשאוורמה והרוטב שנשאר בקערה זולף מעל. כיסיתי והכנסתי לתנור.
סלט מגורר של גזר, תפוח פינק ליידי ואגס עם מיץ קלמנטינות שקטפנו אתמול מהעץ בקיבוץ, מלח, מעט שמן זית ומעט סוכר חום. תענוג ממש.
תבשיל בטטה, גזר, בצל וחומוס בסיר לחץ עם כמון, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל שחור.
הקורנוורית הראשית מפעילה לחץ כבד, אני תוהה מה לעשות לגביה. היא אומרת שדווקא טעים לה אבל יש לה קרייבינג לבשר.
אני למודת נסיון עם ילדים שבבית לא הרשו- לא ממתקים, לא בשר, לא מוצרי חלב...יודעת שהם מחפשים אצל אחרים, בעיני זה לפספס את המטרה בענק. לכן אצלנו מקטנותם הם יודעים שבבית תמיד יש שוקולד, מאפים, חטיפים כאלה ואחרים. אמנם אנחנו משתדלים מאז ומתמיד שהדברים לא יהיו זבל סתם אבל תמיד היה מה לנשנש בגדר הצ'ופר.
לא יודעת מה לעשות בקשר אליה. אני מניחה שאבשל לבקשתה, ממקור אורגני או מגידול חופשי.
