ובפינת הנוסטלגיה שלנו לשבוע זה...

Puskas

New member
אפרופו מקרנה

הוא נבחר לשיר השני הכי גרוע של שנות ה-90 חחח

מקום ראשון היה קוקו ג'אמבו המזעזע :)

Puskas

New member
שיר גדול! חחח

הייתי מכור לו לאללה! היום ברור שזה לא כוס התה שלי אבל בתקופה ההיא עם להקת אייפל 65 ועם בומפאנק MC'S, זה בא לי טוב :)

גילושיט

New member

איזה אייקונים מהממים יש!

אני תמיד אהבתי מוזיקה והזכרון הראשון שלי הוא שהייתי מסתובבת בבית עם ווקמן ושומעת כלללל היום קלטת של רמי קלינשטיין (כן כן) אני ממש זוכרת שהיה נגמר צד אחד, הייתי מעבירה לצד שני וחוזר חלילה.. ככה במשך שעות.
הנה השיר שהכי הכי אהבתי (עד היום אני חושבת שזה שיר מצוין!!)
http://www.youtube.com/watch?v=KnniI0eQx4A

ביסודי הייתי סוגדת להיי פייב (איך אף אחד לא הזכיר אותם עדיין?!) כולל קלסר ענק שהכיל את כל הכתבות והתמונות והטורים שלהם במעריב לנוער
עד היום חלום שלי שהם יתאחדו, כולל מייקל!

בכיתה ח' בערך עברתי ללהקות בנים מחו"ל, אהבתי את פייב וווסטלייף ואז גם התחילה התקופה של בריטני וכריסטינה וכל אלה... טעם אמיתי משלי התחלתי לפתח בתקופת ה"מרד" שלי - נירוונה, אביב גפן, היהודים ולהקת אופספירנג שאהבתי עוד מכיתה ו' בערך.. וזה בערך הטעם שלי עד היום, אותו סגנון פחות או יותר רק שהוא השתפר

השירים

הראשונים שאני זוכרת שהייתי שומעת בתור ילדה היו פייב והנסון... גם הייתי קונה את כל הHITMAN למיניהם..
אחר כך התחלתי להכיר את אביב גפן ולהיות מעריצה שרופה.. וגם מאד אהבתי את דנה ברגר והיהודים ככה שאהבתי ללכת לרוק עצמאות...

Puskas

New member
גדלתי כמו כולם על עוזי חיטמן

על אדון שוקו, הגן סגור, הילדה הכי יפה בגן וכו'..
אבל כשהתחלתי לגבש טעם מוזיקלי עצמאי (גיל 11-12 ככה) אז עברתי שינוי עצום,
אהבתי מאוד Bomfunk Mc's, Eiffel 65, Aqua, Will Smith, J-Lo וכן גם אייל גולן והרבה.
אחר כך הגיע השלב של השחורה (היפ הופ, ראפ, גנגסטה ראפ וכו') ואז התמכרתי לגמרי למוזיקה הזו,
הייתי שומע הכל מאיכותית, אנדרגראונד, הקלטות בשירותים של ראפרים לא מוכרים ומוכרים, להיטים, פשוט הכל..
ידעתי מלא טקסטים וחלקי טקסטים בעל פה, אהבתי את המילים ואת הביטים והכרתי מאות (לא מגזים) של אמנים, מפיקים וכו' בז'אנר הזה..
התמכרתי לזה כל כך עד שהכרתי מלא סיפורים אישיים מוכרים ופחות מוכרים של ים ראפרים ויוצרים.
אחר כך גם אמנים ואמניות כמו אדל, מתיסיהו ונורה ג'ונס למשל נכנסו לי לפלייליסט חזק.
בתקופת הצבא המזרחית חזרה בגדול והיום 80 אחוז שומע מזרחית כבדה וקלה, ים תיכונית כבדה וקלה, מאות אמנים, מיליון שירים..
מכיר בעל פה, מכיר אמנים שבעצמם עוד לא שמעו על עצמם (תנסו להבין את המשפט הזה חח),
20 אחוז נותרים אני שומר לאלו שאהבתי פעם בסתר שזו המוזיקה שאבא שלי וסבא שלי שמעו,
לואי ארמסטרונג, פרנק סינטרה, בילי הולידיי, נט קינג קול, ארית'ה פרנקלין, סטיבי וונדר, ריי צ'ארלס, בינג קרוסבי וכו'..

מאמין שמתישהו אני אחזור לשמוע רגאיי והיפ הופ אבל רק דברים כבדים ורציניים כי שירי מסיבות לא עושים לי את זה.

למעלה