jחבל שלא הצלחת לזהות את נימת הציניות
בציטוט. הוא נכתב לאור המשפט כאילו ההערכות שלך בתכנית התקיימו אבל המציאות הייתה לקוייה ולא התיישרה לפיהן:
"זה שטעיתי במבחן התוצאה בתוך הקונכיה הוירטואלית של אקס פקטור עם כל הדיסטורשנים/עיוותים שלה זה עדיין לא מערער את ריאליות ההערכה שהערכתי"
הרי כבר הסברתי לך ששניים מתוך 3 מהקטגוריה שלך עפו די בהתחלה - ולא עפ"י קנוניות הפקה/שופטים, אלא ע"י ה*קהל*. אתה יכול להתייחס לקטגוריה כאילו מדובר בכל דבר מלבד "קטגוריה" או "קבוצה" או "איחוד של כמה פרטים", אבל אני חושבת שרוב האנשים הבינו ש"קטגוריה" זו "קטגוריה", ואם הקטגוריה חזקה זה בגלל כמות האקטים המוכשרים שנשארו הכי הרבה זמן בתכנית. אם השאלה שלך הייתה איזה מנטור ימשיך עם יותר אקטים עד לגמר (לפני שההפקה החליטה להשאיר אקט עבור כל מנטור) או איזה מנטור מחזיק באס שלו לניצחון, אז היית צריך לנסח את זה כך, ובמקום לעקם את המציאות והגדרות מילוניות שיתאימו לך.
ומה לעשות, מבחינת קטגוריה, זו של הבנות הייתה החזקה בתכנית. זו הייתה הקטגוריה אחרונה שהתפרקה, והיא הייתה יכולה להתפרק אפילו יותר מאוחר לו ההפקה לא הייתה דוחפת את פיוז'ן. אז "זה שלא צדקנו, לא אומר שטעינו", מאוד רלוונטי פה. אתה מתעקש על משהו שניתן לבדיקה ולכימות מספרי (איזו קטגוריה נשארה שלמה הכי הרבה זמן), שמוכיחה לך שאתה טועה, אבל מתעקש שצדקת, ושהרצפה עקומה.
וההנחה של רוב האנשים שעדן תזכה ורוז תהיה סגניתה היא הגיונית - יותר סביר שעמישראל יצביע עבור בחורה בלונדינית, חיננית וצעירה, מאשר לפיליפינית זרה ומבוגרת, זמרת טובה ככל שתהיה. ומהתגובות ביוטיוב יש די הרבה שעדיין חושבים שעדן הייתה צריכה לזכות. ובכל מקרה, הרבה אנשים לכל אורך העונה כתבו ששתיהן יהיו שם.
גם הקרדיט שאתה נותן לאורי שכיב ואורי גולן, כאילו בכך שהם הוציאו סינגל זה הופך אותם למצליחים "קטגורית", זה משהו שרק TIME WILL TELL. יש להם עוד לאן לגדול ולהתבגר. כוכבים גדולים בישראל אני לא חושבת שהם יהיו, פשוט כי אם הם לא בלטו עד עכשיו ביכולת ווקאלית או כשרון נדיר, הם גם לא יבלטו בעוד 5 או 10 שנים.
אתה יכול להמשיך לעשות פליק פלאקים בין ההערכות ה"ריאליות" שלך לתכנית, אבל מבחינתי, אני כבר סיימתי. את הדיון ועם התכנית.