ובקשר להופעת המחווה...

ובקשר להופעת המחווה...

מה אתם שומעים? שכל אחד יתן משהו כמו 10 להקות ואמנים שהוא שומע בעיקר, "מחזיק מהם" וכו'.

../images/Emo3.gif

גרין דיי [התקופה הישנה] רד הוט צ'ילי פפרז אביב גפן R.E.M ACDC U2 רובי וויליאמס ניקלבק Incubus גוד שרלוט הביטלס

תמיר1991

New member
../images/Emo47.gif

[לפי סדר האובססיה
] Linkin Park GreenDay RHCP Nirvana Coldplay Alanis אביב גפן איפה הילד משינה REM Pet Shop Boys ואתם?
תמיר.

Greebo

New member
שניה שניה שניה...

היה זמן שיום ירקרק לא היו ממוסחרים? :ם (!) ואני אומר את זה כשלעצמי היתה תקופה של dookie אחד גדול..

Ziga

New member
וול,

Leonard Cohen Anathema Depeche Mode David Bowie Marcy Playground Jethro Tull Simon & Garfunkel Morrissey Cat Stevens Tenacious D

...

Atmosphere Cunninlynguists Pink Floyd Red Hot Chili Peppers אביתר בנאי המכשפות קוואמי באופן עקרוני, אלו המושמעים ביותר, אבל להקות רבות כמו הפוליס, דייר סטרייטס, מטאליקה, אנאת'מה וכאלה תופסות חלק לא פחות גדול, אני מניחה..

באמת לא שמעת עליו?

הוא מוגדר כראפר, באופן עקרוני, אבל האלבום שלו נורא מגוון אחד מהשירים, לדוגמה, בכלל מבוצע עם פוסט פאניק, להקת מטאל ישראלית אולי שמעת עליו בשם "איל פרידמן" הוא גם עורך ומגיש את "הקצה" בגלגל"צ עוד מידע

DirtySpirit

New member
נראה לי שאם הוא לא שמע עליו בתור קו

ואמי, הוא לא שמע עליו בתור אייל פרידמןD:

Ziga

New member
יה, הוא בהחלט נהדר.

הוא כבש אותי כשהוא סימפל את הImperial March ב'ימים שחורים'. =]

DirtySpirit

New member
10?

RHCP Pink Floyd Nirvana Evanescence[האתר החדש שלהם מהזה מגניב] Metallica Opeth Dream Theater Nightwish Gorillaz The Beatles וכל אלו רק מה שקפץ לי לראש כרגעX: [כן! אני באמת יודע לאיית אוונסנס!]

למעלה