ובקשר להופעת המחווה...

Wing Chan

New member
Walkurenritt ../images/Emo99.gif.

למרות שאני אוהב את המנגינות של ואגנר (בין השאר מכיוון שההשראות שלו באו מנושא קרוב אליי במיוחד) אני נוטה פעמים רבות להסתייג נכיוון שהוא היה קצת הרבה אנטישמי בחייו.

Theherod

New member
אם אני לא אשמע אותו רק כי הוא היה

אנטישמי, אף אחד לא יפסיד מזה, פרט אלי. אכן, הוא היה אנטישמי בחלק השני של חייו, אז מה? הוא היה מוכשר, אני לא מעריץ אותו כבן-אדם, אלא כאמן. אגב, בחלק הראשון של חייו הוא היה חבר טוב של היינה (שהיה כמובן, יהודי), הלחין לו הרבה מהשירים וכו'. הולקיריות זו אכן יצירה נהדרת

זה ממש קשה.../images/Emo60.gif

טוב הנה מה שעלה לי לראש, לא מדורג הביטלס לד זפלין סיימון & גארפונקל אריק קלפטון ג'ף באקלי ELO כוורת יוני בלוך שלום חנוך אהוד בנאי

The Snow fox

New member
וואו, יש לנו טעם ממש דומה.../images/Emo63.gif

חבל שזה לא ככה בכל המחוננים מפ"ת. (רגע... את מחוננת מפ"ת, נכון? אני לא מתבלבל עם מישהי אחרת או משהו?
)

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif הא!

(
) פינק פלויד, המכשפות, הרולינג סטונס,שילה פרבר,המי,איפה הילד,דייר סטריטס,בוב דילן,אלניס מוריסט.

thorondor

New member
Mine, my own, my precious.

Pain of Salvation Dream Theater Pink Floyd Queen David Bowie Hiromi Uehera (שהיא מדהימה, ומומלצת בחום גבוה מאוד) זה מה שקופץ לי ישר לראש. יש עוד הרבה.

Science Fiction

New member
הומ... ../images/Emo119.gif

The Beatles Franz Ferdinand The Kinks [למרות שאני מכירה רק שני אלבומים שלהם :[X Jethro Tull יוני בלוך אפרת גוש Within Temptation The Dresden Dolls Three Doors Down RHCP למרות שאת רובם אני יותר שומעת ומעריכה מאשר מעריצה באובססיביות :p.

MajorWinters

New member
קצת מגוון...

יוני רכטר
Camel Led Zeppelin Flower Kings Amazing Blondel Dream Theater Hayden Vivaldi Tchaicovsky Yes Counting Crows Allman Brothers Band The Who ויש עוד...

מזמן לא שמעתי כלום,

אבל ממה ששמעתי ברגעיה האחרונים של תקופת הגישה לקבצים שלי - Oasis The Beatles BRMC Arctic Monkeys Mando Diao The Strokes The Vines Franz Ferdinand ולא זוכרת מה עוד, אלה בעיקר

Barysik

New member
מממ אוקיי

1.בריגדה 2.פינק פלויד 3.סקורפיונס 4.לד זפלינג 5.דפ פייפל 6.נצרת 7.סקס פיסטולס 8.GUNS N ROSES 9.pain of salvation 10.nautilus 11.mish krug

../images/Emo123.gif ממש היית צריך לרשום מספרים

ושמות להקות באנגלית, הא? עכשיו לשנות הכל, הכל! סתם... take it easy

Barysik

New member
טוב שכתבת "סתם"

באמת התכוונתי לשנות הכל לאנגלית חחח סתם;)

למעלה