וב, כמה שאלות...

shanyz

New member
וב, כמה שאלות...

אוקי, דבר ראשון...נכון גבריאל הרי נתנה להופ, כשהיא היתה צעירה, רעל והיא שתתה ומתה? אז איך זה שהיא אחר כך הייתה בחיים? וגם, אתם יכולים לכתוב לי את כל הפעמים שקליסטו מתה.. כאילו כמה פעמים היא מתה, איך, ואיך היא חזרה לחיים כל פעם? נורא לא מובן לי כל העניין הזה... תודה :) צ´או

יש לך הרבה שאלות.. ../images/Emo9.gif

אני אשתדל לענות על הכל... הממ... אוקיי, הופ, כפי שידוע לנו היא חצי אלה, ככה שאפילו שגבריאל נתנה לה רעל, היא יכולה לחיות. להופ יש את הנשמה של דייהק, אבל היא נושאת את הצורה החיצונית של גבריאל, וזה כל מה שהיה דרוש בשביל שגבריאל תלד את הופ. עכשיו, הרעל דיי הרג את הופ, ובגלל זה קאליסטו הכניסה אותה לתוך מן גולם כזה, כפי שכתוב בנבואה, (Sacrifice חלק ראשון) ואחרי זמן מה, הופ הייתה מספיק חזקה בשביל לצאת מתוך הגולם הזה, ולהפוך לאלה בבגרותה המלאה. נראה לי שזה הכל. בקשר לקאליסטו... אוקיי, קאליסטו לא מתה הרבה פעמים כמו שנראה לנו, אבל נעבור פרק פרק ונראה. *נכנסת לווש* הפרק הראשון שקאליסטו הופיעה, היה הפרק Callisto בעונה הראשונה. שם היא לא מתה, זינה רדפה אחרייה, והכניסה אותה לכלא. אח"כ, בReturn of Callisto, קאליסטו השתחחרה מהכלא, ורצחה את פרדיקוס, בעלה של גבריאל. שם, בסוף הפרק, זינה נתנה לקאליסטו לטבוע בחול, ולא הצילה אותה. אח"כ יש איזה פרק של הרקולס שאני לא זוכרת אותו, ולא זוכרת מה בדיוק הלך שם, אבל קאליסטו הפכה לבת אלמוות, כלומר, היא לא יכולה למות. ואז הרקולס כלא אותה במן מתקן כזה, ככה שהיא לא יכולה לצאת. לפני שהרקולס כלא אותה, יש לנו את הפרק Intimate stranger, ששם, ארס עוזר לקאליסטו להחליף בין זינה לקאליסטו, רק בגוף, ואז זינה נשארת כלואה בשאול למשך זמן מה, וקאליסטו הופכת לזינה. זינה בגוף של קאליסטו מנסה להשתחרר מהשאול, ובסופו של דבר היא מצליחה, והיא כולאת את קאליסטו בתוך השאול. אח"כ יש את הפרק Ten Little Warlords ששם זינה עדיין בגוף של קאליסטו, אבל בסוף הפרק היא חוזרת לגוף שלה. אח"כ יש את הפרק A Necessary Evil ששם זינה משחררת את קאליסטו מהמתקן שהרקולס כלא אותה בו, כדי לעזור לה לתפוס את ולאסקה אחרי שולאסקה לקחה אמברוזיה והפכה לאלה. קאליסטו מחליפה צדדים ועוזרת לוולאסקה כדי שוולאסקה תיתן לה אימברוזיה, ואחרי שקאליסטו לוקחת את האימברוזיה, שתי האלות מתחילות להילחם, וזינה דוחפת אותן לתוך לבה, שנסגרת עליהם. נמשיך? אח"כ יש לנו את הפרק Maternal Instinct שבו הופ הילדה משחררת את קאליסטו כדי שתעזור לה להרוג את סולן. אחרי שהופ הורגת את סולן, זינה כולאת את קאליסטו מתחת לסלעים, אבל לא הורגת אותה, רק לוכדת אותה. אח"כ, בSacrifice, קאליסטו משתחררת, לא יודעים איך, ואז זינה באמצע הפרק שוב כולאת אותה. וקאליסטו שוב משתחררת. אח"כ, כשגבריאל נופלת עם הופ לתהום, קאליסטו בכוונה מרגיזה את זינה, וזינה דוקרת אותה בפגיון של הליוס, ואז קאליסטו שוב מתה. אחרי זה, היא מופיעה שוב, בפרק האחרון של העונה הרביעית The Ides of March, שמה בתור שדה, ששולחים אותה בשביל לעזור לקיסר להגיע לגדולות. קיסר מת, וגם זינה, וקאליסטו נשארת בגיהנום. אח"כ, Fallen Angel הראשון של העונה החמישית, קאליסטו בתור שדה, וזינה נותנת לה את האור שלה כדי לרפא אותה. קאליסטו הופכת למלאך. אח"כ, קאליסטו נותנת לזינה את הנשמה שלה בתור תינוקת. בSeeds of Faith קאליסטו נעלמת לגמרי כאשר היא מודיעה לזינה שהיא זאת שנתנה לה את הילד. ואלה הן תולדות קאליסטו.

shanyz

New member
ואייי

איזה חתיכת סיפור:) תודה רבה.. עדיין יש כל מיני מקומות, כמו שרשמת, שלפתע היא בחיים, אבל אממ טוב אני אקבל את זה ככה:) חחה תודה רבה...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא רשמתי שפתאום היא בחיים... ../images/Emo4.gif

המממ... היא בעצם אף פעם לא מתה. רק נכלאה. חוץ מבפרק שהיא הופכת לבת אלמוות, שהוא בהרקולס, בגלל זה הידע החלש, ואח"כ היא מתה רק בסוף העונה השלישית, כשזינה דוקרת אותה. אח"כ, כשהיא קמה לתחייה, זה לא ממש ככה, היא פשוט נכנסה לגיהנום, שזה אפילו יותר גרוע מהשאול, ואז הBig Guy יענתו, אלוהים כנראה, החליט לשלוח אותה למשימה להיפטר מזינה כדי לעזור לקיסר להגיע לשאול.

shanyz

New member
אייככססס

הורדתי עכשיו פספוסים מהעונה ה-2 וה-3, והיה פספום אחד שזינה ודרקו מתנשקים ואז היא הלכה אחורה כדי להפסיק להתנשק והוא המשיך להוציא את הלשון שלו החוצה כזה!! איככככככככככסס הוא מגעיל אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L u c y

New member
גם לי יש את זה ממזמן

וכל פעם שראיתי את זה זה באמת היה דוחה!!!

shanyz

New member
כולם!!!!!!!!!!!!!!!

מספר דברים.. אממ אני לא יודעת אם שמתם לב או פשוט התעלמתם :) אבל אני מקווה שלא שמתם לב, אממ תוכלו בבקשה לשים מספר קישורים לאתרים הכי טובים לדעתם? שיש בו גם תמונות, והרבה הרבה הרבה תמונות, וגם מלא מלא מלא סרטונים?:) וחידונים.. ואגב, למישהו פה יש אתר משלו? וגם, נכון יש את הפרק : "לארס הזמן יש חווה" בתרגום לערבית.. אז בכל מקרה, הסתכלתי בהודעות מפעם פעם שעשיתם וראיתי וולפייפר כזה של הפרק והיו גם תמונות מהקטע בסוף בסוף כשהם נפרדים ואז כזה הם באים להתנשק וזינה צובטת אותו כזה בלחי ועושה פרצוף חמוד כזה... בכל מקרה, רואים את הקטע הזה ממש מכל הזויות, ואין לי את זה ואני לא מצאתי גם תמונות של זה, אז תוכלו בבקשה לשים אולי כמה תמונות מהקטע? תודה בה ביי וסליחה על כל הבקשות...:)

niv_204

New member
אולי כדאי שתפתחי שרשור חדש ובו

תשימי את כל ההודעות.. לפי מה שהבנתי הורידו בזמנו את מספר ההודעות בעמוד לכן בכל פעם שאת פותחת הודעה / שרשור (או איך שקוראים לזה) את גורמת להודעה האחרונה בעמוד להידחף לעמוד הקודם ולהעלם. הבנתי שאין הגבלה על אורך השרשור אלא על מספר השרשורים בעמוד.. בקיצור - שווה לשקול להוסיף הודעות לשרשורים קיימים ולא לפתוח חדשים.. וסליחה אם זה נשמע קצת תוקפני - אני לא יודעת איך בדיוק להסביר את החוקים..

shanyz

New member
אמממ

אוקי אבל לא פתחתי שרשור... כאילו לפי מה שהבתי רק שרשורים שכולם שמים תמונות וזה עושים פעמיים בדף כי זה מכביד או משהו כזה.. אבל הודעות רגילות חשבתי שאפשר.. טוב.. לא משנה...

כמה דברים..

שרשור - אוסף של כמה הודעות באותו נושא, והפעולה שרשור (לשרשר) הכוונה להוסיף תגובה להודעה באותו נושא. בהמשך לדברי ניבה,בעמוד ישנו מקום ל20 הודעות ראשיות. לא משנה אם אין תגובות, יש תגובה אחת, או יש 600 תגובות.. כל פעם שפותחים הודעה חדשה, ההודעה האחרונה נדחקת לעמוד הקודם. כשאנחנו רשמנו את דברינו על התמונות, התכוונו לשרשורי תמונות בעמוד, שאז זה כן מעמיס על חלקינו, ודוחק את הדיונים. לא צריך לפחד לפתוח הודעה חדשה, כל עוד אין שרשור קיים העוסק באותו נושא. במקרה של שאלות עדיף לשרשר, אחרת נוצר מצב של דחיקת דיונים ורושם של הצפה.

*זינה*

New member
איכס לא!!! ממש לא...!!!../images/Emo5.gif

מה קרה לך, לוסי יפה! דמי מור... סתם פקצ"ה... לא בכוונה לפגוע בדמי מור או במעריציה, היא פשוט לא מתקרבת לקרסוליים של לוסי...

shanyz

New member
בעקרון...

נכון, לוסי הרבה יותר יפה, ושווה:) אבל אין לי בעיה עם דמי מור.. ראיתי סרט אחד איתה ודווקה היא הייתה די נחמדה, והזכירה לי את לוסי:)

ברודי

New member
מותר להוסיף שאלות? ../images/Emo11.gif

סתם עשיתי קצת חושבים על- fin וכמה דברים לא הסתדרו לי. קודם כל, למה מכל האנשים שמתים בעולם דווקא זינה קיבלה צורה של בנאדם אמיתי, יכול להיות שהסבירו בפרק וכבר שכחתי, פשוט נשמע לי מוזר... עוד דבר זה, מי זה ההורג רוחות הזה. הזקן ההוא שמשחק אותה, כאילו בכל העולם אנשים מתים ואף אחד לא מסתובב בינהם והורג את הרוח שלהם, אז דווקא בסין (זה סין לא?) יש אחד כזה? כאילו נכון שהוא הורג כדי שיודישי לא יאכל אותם, אבל יודישי לא נמצא בכל מקום כדי לאכול כל נשמה של כל אדם שמת אז מה הקטע?! אההה ו...מממ...גבריאל שתתה ממעין העוצמה הזה, אז למה היא לא נהפכה לחזקה או משהוא?! אומנם היא לא שתתה אבל בטוח שהיא בלעה קצת... אז זה היה צריך להשפיע...קצת... לא? או שזה מעיין רק של רוחות ואז זה טיפשי שבמקרה המעיין היחידי בעולם שנותן כוח לרוחות נמצא ב-ד-י-ו-ק איפה שהם נמצאים. נכון שהסידרה זינה תמיד פעלה על עיקרון המיקריות (ובמקרה זינה שמה ובמקרה...) אבל, לא יודעת, פתאום קצת לא מסתדר...

gabrielle

New member
Fin זה ביפן

יש שאלות שלך שאני לא יודעת לענות עליהן אבל... בנוגע למעיין... הוא לא היה ב-ד-י-ו-ק איפה שגבי היתה עובדה שגבי רכבה על סוס כדי להגיע אליו וזינה ואקימי הדוחה הפכו את עצמן לציפורים...

למעלה