וב, כמה שאלות...

ברודי

New member
פחחח הם עשו מה?!

הפכו את עצמם לציפורים?!
זה כאילו קטע שלא נכנס לפרק?!
מה נזכרתי להתאכזב מזה עכשיו...
יפן סין, לא סיכמנו שזה אותו דבר

gabrielle

New member
כן, למיטב ידיעתי זה צונזר

כשזה שודר בערוץ 10... רק בדירקטור קאט יש את זה... בגלל זה כל הערוצים שמצנזרים את הפרק הורסים כל כך הרבה...

*זינה*

New member
אם כבר הזכרתם את...

Friend in need...
אתמול שכבתי במיטה, והייתי במצברוח דיי טוב. עצמתי עיניים ופתאום עלתה לי לראש התמונה הזאת בסוף הפרק האחרון, שזינה וגבריאל יושבות שם על הסלא וזינה מחבקת את גבריאל בדקות האחרונות שהיא חיה... והתחלתי לבכות מזה, אבל ממש!

*neta*

New member
זה לא צונזר..

זו פשוט הגרסה ששיחררו לטלוויזיה. בדירקטור´ס יש את FIN השלם.

niv_204

New member
תשובות

זינה הגיעה בצורה שלה כי זאת הצורה שהם מכירים את עצמם (אקימי מסבירה את זה די בהתחלה וזה נשמע יותר ברור באנגלית..). הזקן שהורג את הרוחות נמצא גם הוא ביפן. יודושי מגיע כנראה לנשמות במהירות שיא.. או שהוא פשוט נמצא באזור של הזקן כי הוא היחיד שיכול להציל את הנשמות.. לא ברור כ"כ. לגבי גבריאל - אי אפשר לדעת מה בהמשך. מבחינת זמנים לא הספקנו לראות הרבה מה קרה לה אחרי שזינה מתה. אולי באמת היא קיבלה כוחות חדשים? לגבי המעין - גבי היתה אמורה לקחת את האפר של זינה למעיין הזה - זה מה שהזקן אמר לה לפני שהיא הלכה לחפש את הגופה. זינה ואקימי הגיעו לשם בעקבות יודושי שנפצע והמעיין הזה זה מה שמחייה ומחזק אותו. ברור, מן הסתם, שהם יפגשו שם..

ברודי

New member
../images/Emo45.gif

רק, לא שאלתי -איך- יתכן שהם נפגשו כולם במעיין שאלתי איך יתכן שמכל המקומות בעולם דווקא איפה שהם נמצאים נמצא גם המעיין. אבל, טוב אם הם עשו דרך ארוכה לשמה אז בסדר, נו, נגיד.. מעניין אם גבריאל באמת קיבלה איזה כוחות.. (-*למה נגמר???*
-) בקשר ליודושי, נראה לי מצאתי תשובה לעצמי. אם אני לא טועה הם אמרו שהוא כזה רע שהוא לא נכנס לשומקום או משהוא כזה והוא עומד בשער ואוכל את הנשמות אז הזקן ההוא הורג את הנשמות לפני שהם יגיעו אליו... (או משהוא כזה).

LLRO

New member
זה לא בדיוק המקריות, זה יותר האמונה

תראי, לכל מקום יש את האמונות שלו, ביוון הם האמינו באלים מסויימים ולכן בסדרה, שמקור העלילה שלה הוא ביוון, מופיעים האלים האלה. בפרק עם דוד וגולית, היה את אלוהים ובפרק ביפן היה את יודישי ואת המעיין. "ברומא התנהג כרומאי", העלילה של כל פרק מבוססת על האמונה באותו מקום ספציפי. זה לא במקרה שהמעיין הזה היה ביפן, זאת האמונה ביפן אז שם המעיין היה...

למעלה